dankekin cevaplarını ne yaptınız arkadaşlar..![]()
1.karate 2.sag ayak 3.ıkı farklı kek ıkı farklı lezzet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canımm
süpersinn![]()
Tebrikler :) Çeyizini bi kısmını netten dizdim desen yalan olmayacak![]()
saolun canlarrrrrçok teşekkür ederim
haklısın kahvesever
Allah yardımcım oluyor çok
![]()
Şükürler olsun ne güzelsen yakında evleniyorsun benim öyle bir düşüncem filan yok ama indirim çekleri filan oldukça alıyorum benimde öyle olacak gibi :) Eee bi şeylerde kazanırsak çekilişlerden güzelde olur hani
![]()
canım ben 8 martta kazandım hediyem geçen perşembe yurtiçi kargoyla geldi. sen yurtiçi kargonun sana yakın şubesini ara şubeden gidip alman gerekir hatta belli bir zamanda almazsan firmaya geri gönderirler.avon muhteşem seçimden hediyeleri gelen yok mu yani![]()
işte bu ben de görmek istiyorum yazdığın saatte mi kazandın canım. ben gece 12 den hemen sonra sistemin dağıttığını sanıyordum.
kızlarrrr çatal bıcak takımı kazanmışımmmmmmmmmmmmmmm
https://www.facebook.com/GolfRoyal?sk=app_201742856511228
kazananlar inşallah sizlerden de birileri vardır![]()
canım ben 8 martta kazandım hediyem geçen perşembe yurtiçi kargoyla geldi. sen yurtiçi kargonun sana yakın şubesini ara şubeden gidip alman gerekir hatta belli bir zamanda almazsan firmaya geri gönderirler.
işte bu ben de görmek istiyorum yazdığın saatte mi kazandın canım. ben gece 12 den hemen sonra sistemin dağıttığını sanıyordum.
güle güle kullan evlenenlere rabbim yardım edermiş. sen kazanınca daha çok seviniyorum kuşum.
canım ben 8 martta kazandım hediyem geçen perşembe yurtiçi kargoyla geldi. sen yurtiçi kargonun sana yakın şubesini ara şubeden gidip alman gerekir hatta belli bir zamanda almazsan firmaya geri gönderirler.
güle güle kullan evlenenlere rabbim yardım edermiş. sen kazanınca daha çok seviniyorum kuşum.
haklısın cannııımmm çokk teşekkür ederrrimmm
korassstebriklerrrr
şahaneeee
![]()
daybuyday den davet çekleri yüklenen oldu mu kızlar?bugün 1 ay oldu yüklenmesi gerekiyordu?henüz bişey yok..
merak ettim ,hemen 1 ay dolunca o gün yüklenmesi gerekmezmiydi?yoksa bikaç gün sallıyorlar mı?![]()
daybuyday den davet çekleri yüklenen oldu mu kızlar?bugün 1 ay oldu yüklenmesi gerekiyordu?henüz bişey yok..
merak ettim ,hemen 1 ay dolunca o gün yüklenmesi gerekmezmiydi?yoksa bikaç gün sallıyorlar mı?![]()