Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

saolun canlarrrrr:16::16::16: çok teşekkür ederim:52::52: haklısın kahvesever:9: Allah yardımcım oluyor çok :16::nazar:

Şükürler olsun ne güzel :16:sen yakında evleniyorsun benim öyle bir düşüncem filan yok ama indirim çekleri filan oldukça alıyorum benimde öyle olacak gibi :) Eee bi şeylerde kazanırsak çekilişlerden güzelde olur hani :23:

avon muhteşem seçimden hediyeleri gelen yok mu yani :19:
canım ben 8 martta kazandım hediyem geçen perşembe yurtiçi kargoyla geldi. sen yurtiçi kargonun sana yakın şubesini ara şubeden gidip alman gerekir hatta belli bir zamanda almazsan firmaya geri gönderirler.
işte bu ben de görmek istiyorum yazdığın saatte mi kazandın canım. ben gece 12 den hemen sonra sistemin dağıttığını sanıyordum.
kızlarrrr çatal bıcak takımı kazanmışımmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

https://www.facebook.com/GolfRoyal?sk=app_201742856511228

kazananlar inşallah sizlerden de birileri vardır:66::66::66::66::66::66::66::nazar::nazar::nazar:

güle güle kullan evlenenlere rabbim yardım edermiş. sen kazanınca daha çok seviniyorum kuşum.

canım ben 8 martta kazandım hediyem geçen perşembe yurtiçi kargoyla geldi. sen yurtiçi kargonun sana yakın şubesini ara şubeden gidip alman gerekir hatta belli bir zamanda almazsan firmaya geri gönderirler.

işte bu ben de görmek istiyorum yazdığın saatte mi kazandın canım. ben gece 12 den hemen sonra sistemin dağıttığını sanıyordum.

güle güle kullan evlenenlere rabbim yardım edermiş. sen kazanınca daha çok seviniyorum kuşum.

haklısın cannııımmm çokk teşekkür ederrrimmm:16::16::16:
korasss:53::53:tebriklerrrr:52::52::52:şahaneeee:52::52::52:

19 Mart'ta başlatmış olduğumuz 23 Mart'ta sona eren yarışmamıza katılarak Vaseline Hediye Sepeti kazanan 25 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

1. Cemile Asma
2. Yeliz Yılmaz
3. Nilüfer Hafızoğlu
4. Özlem Özen
5. Şebnem Erol
6. Leyla Yaman
7. Jale Kurtoğlu
8. Vildan Saygılı Pehlivan
9. Tuba Dağ
10. Ahu Kaba
11. Tülin Şen Çoşkunkaynak
12. Zübeyde Yücebaş
13. Filiz Tutar
14. Ayşe Adıyaman
15. Perihan Erkin
16. Demet Şen
17. Gamze Özteke
18. Rukiye Bıldırcın
19. Berrin Ulusan
20. Ebru Yüksel
21. Hülya Mehmetcikoğlu
22. Meral Yılmaz Aydın
23. Esma Çelik
24. Kader Bayraktar
25. İlayda Döğer

:14::14:

gelmiş benimde rujlarım alkt komşuya vermiş kargocular ..İnsan bi söyler sizi bulamadık komşunuza verdik diye bende telaşlandım geri gitti diye benimkinin de ikisi kırmızı:ssz::ssz:
Kazandığımda bu sabah 11 i geçiyodu.Şunu anladım.Tıklarken içimde bi umut oldumu bişey kazanamadım.Ama öylesine yaptığım zaman kazandım:1::1::1:Siz de kazanırsınız inş cnm:16::16:

Son düzenleme:
daybuyday den davet çekleri yüklenen oldu mu kızlar?bugün 1 ay oldu yüklenmesi gerekiyordu?henüz bişey yok..
merak ettim ,hemen 1 ay dolunca o gün yüklenmesi gerekmezmiydi?yoksa bikaç gün sallıyorlar mı?
:15:

daybuyday den davet çekleri yüklenen oldu mu kızlar?bugün 1 ay oldu yüklenmesi gerekiyordu?henüz bişey yok..
merak ettim ,hemen 1 ay dolunca o gün yüklenmesi gerekmezmiydi?yoksa bikaç gün sallıyorlar mı?

ürünü teslim aldıktan 1 ay sonra hemen yükleniyor:34:

benim yüklendi harcadım bile 40 tl.teslimat gününden 30 gün sonra yükleniyo canım

Back
X