- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
bu çekiliş yeri güvenilir mi
bernardonun sitesinden buldum canım güvenilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu çekiliş yeri güvenilir mi
daybuyday den davet çekleri yüklenen oldu mu kızlar?bugün 1 ay oldu yüklenmesi gerekiyordu?henüz bişey yok..
merak ettim ,hemen 1 ay dolunca o gün yüklenmesi gerekmezmiydi?yoksa bikaç gün sallıyorlar mı?![]()
ürünü teslim aldıktan 1 ay sonra hemen yükleniyor![]()
daybuyday den davet çekleri yüklenen oldu mu kızlar?bugün 1 ay oldu yüklenmesi gerekiyordu?henüz bişey yok..
merak ettim ,hemen 1 ay dolunca o gün yüklenmesi gerekmezmiydi?yoksa bikaç gün sallıyorlar mı?![]()
teslimat gününden 1 ay sonra heeee..:44:
bende alışveriş tarihinden sonra anlamıştım off..o zaman var 1 hafta 10 gün..![]()
bana bugün yüklendi çok güzel ya kıyamıyorum harcamaya
alışverişi ne zaman yapmıştın![]()
canım bu alışverişini 26 şubattamı yaptın benim de var yüklenecek ama ne zaman geldiğini hatırlamıyorum aldıklarımındediğin gibi daha 10 15 gün bekliyeceğiz sanırım
![]()
R.O.C.S. Türkiye
Yarışmamız başlamıştır! Siz de sorduğumuz soruya doğru cevap verin, R.O.C.S. ürünlerinden birine sahip olun! ----->https://www.facebook.com/ROCSTurkiye/app_229426777115473
CEVAP:İMPLANT
saolun canlarrrrrçok teşekkür ederim
haklısın kahvesever
Allah yardımcım oluyor çok
![]()
Benimo larım bugün geldi kızlar :) Gelmeyenler varsa hala diyeym yani dağıtımlar bitmemiş demekkki![]()
https://www.facebook.com/BabalarlaOgullari/app_179643235478136 arkadaşlar face te buldum. Pınar'ın baba sözleri ile ilgili çekiliş.
yenı kampanyalar ıcın tesekkur ederım kızlar
arıfemmmmm tebrıkler canım sansın bol olsun hep ınsallahhhhh
benımde benımolarımdan hala ses yok sınır oldum
bugun bana dıs macunu gelmıstı gene yollamıslar 3 tane![]()
yenı kampanyalar ıcın tesekkur ederım kızlar
arıfemmmmm tebrıkler canım sansın bol olsun hep ınsallahhhhh
benımde benımolarımdan hala ses yok sınır oldum
bugun bana dıs macunu gelmıstı gene yollamıslar 3 tane![]()