Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar bir şey soracağım.denemek bedava diye bir site vardı ve ben oradan birsürü şey kazanmıştım geçen sene.bir hafta öncesine kadar site vardı,şimdi bir anda ortadan kalkmış yok bulamıyorum:6: bir fikri olan var mı?

kızlar bişi sorcam nişanlım bugün money club kartı almış sitesine kayıt yaptırdım girişe tıklıorum kartın nosunu birde üye olurken veridiğim şifreyi yazıorum yanlış dio nasıl yapıcam acaba bilgisi olan varmı acaba:16:

kampanyayı erken yapmışlar şimdi mail geldi facebooktan yarın yapacaklarmış

$webkupon1_270312.webp $webkupon2_270312.webp
$webkupon3_270312.webp $webkupon4_270312.webp

Son düzenleme:
benimde kartıma cappy yüklenmiş .%75 ....70kuruşa aldım arkadaşa gidiyodm ii oldu ben cappy ürünlerini hiç begenmiyorum..

limangodan alışveriş yaptım ilk defa oda bana gece 00 a kadar kullanmam için 7 tl çek ve gün boyu kargo bedava verdi....ürünü almayı deniyorum....çeki gösteriyo kargoya para kesiyo....ben mi birleştirmeyi beceremiyorum....yazılanları kopyalıyorum....

Hepsi Kullanmadığım Çekler

7,00 TL gunluk kargo bedava 27.03.12 Henüz kullanılmadı
Son Kullanım Tarihi: 27.03.12 23:59
Arkadaşınızın e-posta Adresi:

Kullanmadığınız hediye çekleri tutarı 7,00 TL

Yapı Kredi Play

Play’den Number One torpili kaçırma!

"Ödüllü Soru" uygulamamızda doğru cevabı veren Play’li, önce Number One FM’de şarkısını dinliyor, sonra da cep telefonu kılıfı, t-shirt ve Number One CD’si kazanma şansını yakalıyor!

Shiseido Türkiye
Facebook yarışmamız başlıyor!

Shiseido'yu anlatan; 3 kelimeden oluşan en ilginç sloganı bulan 10 kişiye göz maskesi hediye ediyoruz.

Yarışmamız 12:00'a kadar devam edecek.

vipdükkan
Vipdükkan yenilenen yüzünü hediyelerle kutluyor! Sitemizde şuanda yayında olan reklam filmimizdeki oyuncumuzun dokunduğu ve üzerine giydiği elbisenin satış fiyatını nedir? Doğru cevabı yazarak yarisma@vipdukkan.com adresine gönderen ilk 100 kişi fotoğrafta paylaştığımız Golden Rose Marka kırmızı Rujun sahibi olacak. Yarışama sonuçları 11:30’da açıklanacaktır. Bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecektir.

59 tl

Back
X