Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Offf off off ayakkabılara bak güle güle kullan süpermiş modeli.

Olmadımı olmuyor , kaç tane ayakkabı kampanyasına katıldım ama boş. Gerçi Şubat ayından beri hiç ses yok kargoculardan.

KFC TÜRKİYE de Twister menü alana 2.si bedava kampanyası başladı. Haftasonu gelirken dışarıda atıştırmak isteyenler olur sanırım. Şifre almak lazım unutmayın.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Hoşbulduk canım teşekkür ederim :) Paketlemede sorun yoktu ama fazla mı acemiler ne ? ben müşteri hizmetlerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum eski bir çağrı merkezi çalışanı olarak,hele ki böyle yüzyüze olmadan satış yapılan kanallar için .. 1saat arayıp ulaşamıyorsam ki sürekli meşgul tonu çalıyordu üzerine de açılıp defalarca yüzüme kapanınca zaten artık ne söyleseler boş yani ,çok sinirleniyorum böyle sorumsuz,duyarsız iş yapan kişilere

çok şık, güle güle giy..:13:
ben hiç ayakkabı kazanamadım yaaa..

inşallah kazanırsın sende canmçok teşekkür ediyorum

teşekkür ederim canm çok teşekkür ederim

İpekyol daveti ile ilgili uyarı almışım bence bu takas meselesiydi yardım isteme değildi

Mesaj gönderen arkadaşlar olmuş açamıyorum ama değişim yaptım zaten..teşekkür ederim..

ayakkabıların pek güzelmiş güle güle kullan :)

ben de hiç ayakkabı kazanamadım yaa

brc10 nickli arkadaş o paylaştığın nedir öyle

linkin adına bakarmısınız, virüs virüs !!!

Son düzenleme:
Yeni sorumuz yayında! Finish’ten 50 TL’lik Migros çeki kazanma şansı için hemen sorumuzu cevaplayın!

Finish Türkiye - Parlayan Sorular | Facebook
Bulaşıklarınız kuru ve parlak çıkmıyorsa en doğru çözüm hangisi olur? Cevaplayın, hediye çeki kazanma şansı yakalayın!
Bulaşıklarınız, doğrudan makineden alıp kullanacak kadar kuru ve parlak çıkmıyorsa en doğru çözüm hangisi olur?
A: Hem parlatıp hem kuruttuğu için Finish Parlatıcı kullanmak.
B: Bulaşıkları elimde yıkamak.
C: Bulaşıklarımı parlatması için güneşte kurutmak.
D: Bulaşıklarımı havlu ile kurulamak...

Birazdan tweet edecegimiz ucretsiz yemek davetiyemizi RTleyen 27.asil kisi veya 31.yedek kisi kazaniyor!..

istanbul restaurants

Milupanın sorularını yanıtlayan var mı? cevaplar nedir

https://www.facebook.com/milupaannebebekkulubu/app_229468217135279

İlk kampanyamızın bitimine sayılı günler kaldı. Çekilişimiz 1 Nisan 2012 günü yapılacaktır. Henüz katılmamış olanları bekliyoruz !
Kolay Güzellik | Facebook

Clinique Türkiye

Even Better Muteşem İkilisi ile tanıştınız mı?
Uygulamamıza girin, soruları cevaplayın; siz de kazanma şansı yakalayın!

http://www.facebook.com/LiptonTurkiye?ref=ts
cvb ilk hasat?

Dankek | Facebook
kızlar dankekin cevapları

önce karete
sağ ayagı ile vuruyor
iki farklı kek ili farklı lezzet dankek 8 kek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…