aramıza hosgeldın bartuveannesi :) Tam 1,5 ay boyunca ugrastım o evimisterle önce eksik yanlış geldi sonra iade yolladım paramı almam 20 gun surdu sonra parayı aldım beyınszler eksık yollaadıkları urunu yolladılar snra yenıden sıparıs verdım oda eksik geldı gelenıde oyle bır paketlemislerki çizilmiş hep lanet olsun dedım kabul ettım, en nıhayetınde sonuncu urunde geldı bı oh cektım. Bir daha mi tövbeeee sıfr fırsat cekının hatırına alısverıs yapmıstım zaten. Bir daha EVİMİSTER 'le işim olmaz. Kimseyede tavsıye etmıyorum zaten belırlı urunlerın dısında fıyatlarıda pahalı.. Acemiler, kötü paketleme yapıyorlar, eksik yolluyorlar.. Alışveriş etmeyin..
çok şık, güle güle giy..:13:
ben hiç ayakkabı kazanamadım yaaa..
Offf off off ayakkabılara bakgüle güle kullan süpermiş modeli.
Olmadımı olmuyor , kaç tane ayakkabı kampanyasına katıldım ama boş. Gerçi Şubat ayından beri hiç ses yok kargoculardan.
KFC TÜRKİYE de Twister menü alana 2.si bedava kampanyası başladı. Haftasonu gelirken dışarıda atıştırmak isteyenler olur sanırım. Şifre almak lazım unutmayın.
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Cok ama cok Şanssızım hìc bíşí kazanamadım
brc10 nickli arkadaş o paylaştığın nedir öyle
linkin adına bakarmısınız, virüs virüs !!!
Kızlarrrrrr
Netvarium'da herkese ücretsiz hediye saat gönderiyolarmış banada şimdi haberi geldi size söyleyeyim dedim
webdensiparis.com - Yerel İşletme - İstanbul | Facebook
Webdensiparis.com Takipçileri kazanmaya devam ediyor.
3 şanslı takipçimize ''LG Çamaşır sepeti'' hediye ediyoruz.
Kazanmak için hemen aşağıdaki LG Çamaşır sepeti resmini beğen-paylaş…
30 Mart 2012 saat00 kadar sende Beğen-Paylaş bu fırsatı yakala.
Yarışma kuralları için ;http://www.facebook.com/​note.php?note_id=26931772315417​0
Birazdan tweet edecegimiz ucretsiz yemek davetiyemizi RTleyen 27.asil kisi veya 31.yedek kisi kazaniyor!..
istanbul restaurants
Milupanın sorularını yanıtlayan var mı? cevaplar nedir
https://www.facebook.com/milupaannebebekkulubu/app_229468217135279
İlk kampanyamızın bitimine sayılı günler kaldı. Çekilişimiz 1 Nisan 2012 günü yapılacaktır. Henüz katılmamış olanları bekliyoruz !
Kolay Güzellik | Facebook
Clinique Türkiye
Even Better Muteşem İkilisi ile tanıştınız mı?
Uygulamamıza girin, soruları cevaplayın; siz de kazanma şansı yakalayın!
Yuztık
SIEMENS AL110 GIGASET DECT TELEFON kazanan talihli site kullanıcımızın adı Kadriye Çekal. Kullanıcımızı tebrik ederiz.
PIRANHA QUINN ULTRA 4 GB DİJİTAL MP3 ÇALAR kazanmak için Yüz Tık'la Kazan! daki yerinizi alın, hediyeyi siz kazanın. Herkese başarılar..
http://www.facebook.com/LiptonTurkiye?ref=ts
cvb ilk hasat?
1 şanslı takipçimize Muhteşem Farkındalık - Varlığın En Saf Hali Kitabını hediye ediyoruz.
Kazanmak için hemen aşağıdaki 23 Nisan'da Doğanın Cennetinde Şifalanma Etkinliği linkli gönderiyi beğen-paylaş- yorumla!
Dankek | Facebook
kızlar dankekin cevapları
önce karete
sağ ayagı ile vuruyor
iki farklı kek ili farklı lezzet dankek 8 kek
Offf off off ayakkabılara bakgüle güle kullan süpermiş modeli.
Olmadımı olmuyor , kaç tane ayakkabı kampanyasına katıldım ama boş. Gerçi Şubat ayından beri hiç ses yok kargoculardan.
KFC TÜRKİYE de Twister menü alana 2.si bedava kampanyası başladı. Haftasonu gelirken dışarıda atıştırmak isteyenler olur sanırım. Şifre almak lazım unutmayın.
Yeni sorumuz yayında! Finish’ten 50 TL’lik Migros çeki kazanma şansı için hemen sorumuzu cevaplayın!
Finish Türkiye - Parlayan Sorular | Facebook
Bulaşıklarınız kuru ve parlak çıkmıyorsa en doğru çözüm hangisi olur? Cevaplayın, hediye çeki kazanma şansı yakalayın!
Bulaşıklarınız, doğrudan makineden alıp kullanacak kadar kuru ve parlak çıkmıyorsa en doğru çözüm hangisi olur?
A: Hem parlatıp hem kuruttuğu için Finish Parlatıcı kullanmak.
B: Bulaşıkları elimde yıkamak.
C: Bulaşıklarımı parlatması için güneşte kurutmak.
D: Bulaşıklarımı havlu ile kurulamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?