kızlar bunun cevabı bisküvi araştırdım nettenFairy ailesi sizinle büyüyor! 100.000'den fazla kişi Fairy Türkiye'yi takip ediyor!
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyoruz. Bu sevinçli haberi, yeni bir hediyeli yarışma ile kutluyoruz.
Uygulamamıza katılın, sorumuzu cevaplayın, Braun Kettle Multiquick 3 kazanma şansı yakalayın!
Fairy Türkiye - Fairy Ailesi Büyüyor | Facebook
vipdükkan güvenilir mi ve kapıda ödeme var bi yardımcı olun lütfen
kapıda ödeme var canım ben alışveriş yprm gayet güvenilir
vipdükkan güvenilir mi ve kapıda ödeme var bi yardımcı olun lütfen
bende çok alışveriş yaptım bir sorunla karşılaşmadım..
DAYBUYDAYDEN ALIŞVERİŞ YAPAN ARKADASLAR.AZ ÖNCE ALDIĞIM AYAKKABI GELDİ FİYATI 29.90 DI 10 TL HEDİYE ÇEKİ KULLANDIM 19.90 A ALDIM.FATURADA 29.90 YAZIYOR.İNDİRİMLİ FİYATI YAZMASI GEREKMİYORMU?
DAYBUYDAY kapıda ödeme var mı
Yok canım malesef
bende çok alışveriş yaptım bir sorunla karşılaşmadım..
DAYBUYDAYDEN ALIŞVERİŞ YAPAN ARKADASLAR.AZ ÖNCE ALDIĞIM AYAKKABI GELDİ FİYATI 29.90 DI 10 TL HEDİYE ÇEKİ KULLANDIM 19.90 A ALDIM.FATURADA 29.90 YAZIYOR.İNDİRİMLİ FİYATI YAZMASI GEREKMİYORMU?
İşte bu haftanın şanslı 10 ismi... Kazanan takipçilerimizi tebrik ediyor, hediyelerini iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz.
Nesrin Akar
Harun Özdemir
Emel Özbakırcı
Burcu Kırbaş
Gülten Şen
Hatice Boyraz
Zafer Arslan
Elif Kırık
Şule Verim
Gülay Korkmaz
Arkadaşları tebrik ederim.bi kerede ben bişiy kazanayım ya
teşekkürler sonunda bişey kazanabilmişim darısı başınıza gerçi benim gözüm geçen hafta nilin kazandığındaydı ama kısmet
kapıda ödeme olan güvenlir bi yer biliyor musunuz?
Ben hiç böyle satın almadım kredi ya da banka kart ile alışveriş yapıyorum canım..
Avondan rujları gelmeyen var mı? Ayın 7sinde kazanmıştım. Ona göre aramayı düşünüyorum.
Kampanya hesabımdan kazandığım için gönderilmemiş olabilir mi? :26:
. Bende katılamıyorum milupa annelerine de katılamadım hatta hatırlamadıgım bir kac yarışma daha varbunlar neyin kazananları
kızlar ben dettolle veete katılamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?