bende bende bendeeeeeeeeeee :))) ayyy ılk defa bişey kazandım ben yaa cok heyecanlandım ama ne kazandık biz burdan kı
mp3 player facebooktan iletişim adresini msj at :) tebrikler
attım cnm saol sanada tebrıkler valla senden gormeseydım gıtmıstı mp3
bu kadar rezillik olur kazanamamışım meğerse.. o isimler katılanların isimleriymiş, çok ayıp ama yaaa(((
ayyy saka gıbı valla rezıl oldukbende dıyorum adamlar bu kadar kısıye nasıl mp3 verıyo dıe hay YARABBIM hiç gulesım yoktu
kızlar ben kazanmışım ordan sizin sayenizde öğrendim çok teşekkür ederim bende çook uzun zamandır birşey kazanamamıştım
kızlar ben kazanmışım ordan sizin sayenizde öğrendim çok teşekkür ederim bende çook uzun zamandır birşey kazanamamıştım
tebrıkler cnm ne guzel gunlerde kullan
SefaMerve
‎3 kisiye Sal hediye ediyoruz.
Sefamerve yi begenmeniz ve 1 adet Sefamerve fotografini paylasmaniz yeterli. Kazananlar 1 Nisan 23:59 da sayfamizda ilan edilecektir.
tabrik ederim canım, ama çok kızdım ben birazda saydım yani onlara :) baştan söyleselerde milleti uğraştırmasalarya ayıp ettiler yani :)
hergün paylaşırım alışverişte yaparım ordan birgün çıkmadı daha bir şal :)
ayyy cnm aynı benım gıbısın valla bahtsız bedeviyiz biz.Ay bana numune urun bıle gelmıo kız bırak kazanmayı
ha ha aynen valla :) eşimede telefonda müjde verdim kazandım diye, gelince dalga geçicek benimle şimdi
he heee bende solıcektım valla son anda vazgectım ıyıkı dememısım yoksa hıyarım benım dıye dalga gecıcektı benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?