Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu kadar rezillik olur kazanamamışım meğerse.. o isimler katılanların isimleriymiş, çok ayıp ama yaaa (((

kızlar ben kazanmışım ordan sizin sayenizde öğrendim çok teşekkür ederim bende çook uzun zamandır birşey kazanamamıştım

kızlar ben kazanmışım ordan sizin sayenizde öğrendim çok teşekkür ederim bende çook uzun zamandır birşey kazanamamıştım

tabrik ederim canım, ama çok kızdım ben birazda saydım yani onlara :) baştan söyleselerde milleti uğraştırmasalarya ayıp ettiler yani :)

tebrıkler cnm ne guzel gunlerde kullan

SefaMerve
‎3 kisiye Sal hediye ediyoruz.
Sefamerve yi begenmeniz ve 1 adet Sefamerve fotografini paylasmaniz yeterli. Kazananlar 1 Nisan 23:59 da sayfamizda ilan edilecektir.

tebrıkler cnm ne guzel gunlerde kullan

SefaMerve
‎3 kisiye Sal hediye ediyoruz.
Sefamerve yi begenmeniz ve 1 adet Sefamerve fotografini paylasmaniz yeterli. Kazananlar 1 Nisan 23:59 da sayfamizda ilan edilecektir.

hergün paylaşırım alışverişte yaparım ordan birgün çıkmadı daha bir şal :)

tabrik ederim canım, ama çok kızdım ben birazda saydım yani onlara :) baştan söyleselerde milleti uğraştırmasalarya ayıp ettiler yani :)

çok haklısın biraz karışık yayınlamışlar direk isimleri söyleselerdi keşke..allah size,hepinize daha iyisini versin inşallah

avonun açıklamasına bakarmısınız buda 1 nisan şakası heralde :)
GÜNAYDINLAR YARIŞMAMIZA GÖSTERDİĞİNİZ YOĞUN İLGİDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER. YARIŞMAMIZ BİTTİ .HİÇ KİMSE KAZANAMADI SAYFAMIZI DESTEKLEDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

TuAnAm BuTiK
Riakozmetik.com dan Adidas Purelightness 50 ml bayan parfüm+150ml Deodorant set Kazanan talihlimiz ''FATMA DEDELER''
kendisini tuanam butik ve riakozmetik.com olarak tebrik ediyoruz...
(iletişim bilgilerinizi riakozmetik@hotmail.com adresine gönderirseniz pazartesi günü gönderim yapılacaktır.) Ria Kozmetik

Siyah Topuk

‎50 arkadaşınızı bu albümde etiketleyin,etiketlediğiniz herhangi bir fotoğrafı sayfanızda paylaşın.Fotoğrafın altına etiketledim,paylaştım yazın 50 tl lik hediye çeki sizin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…