nasıl satıyorsunuz derken hesap bilgilerini veriyorum siz kullandıktan snr alırım 6 tl yide iş bankası hesabıma havale şeklinde alırım işte bu kadar :)buarada özel msj atamıyorum o yüzden özel mesajlarınızı cevaplayamıyorum eğer siz özelden mailinizi atarsanız msnden iletişim kurabiliriz....
Bana da geldi ne olduğunu anlamadım. Panasonic değil çünkü 3 gün önce geldi. Avea.bana 9230 dan mesaj gelmiş ne oldugunu bilen var mı.. mesajda tebrikler kampanyamızdan faydalanmaktasınız göstermiş oldugunuz ilgi için teşekkür ederiz yazıyor.. bilen var mı bu mesaj nerden geliyor.. panasonic den mi :26::26:
Benide aramış bi numara 0212 440..76 bu numaradan mı arandınız?
Kullanacaksanız ben size vereyim sizinkide gelince benim olur ne dersin?benimde bugün trendyolda arkadaş davetinden aktif olacak çekim vardı ama hala olmadı:26::26: napsam ki
Kullanacaksanız ben size vereyim sizinkide gelince benim olur ne dersin?
Kullanacaksanız ben size vereyim sizinkide gelince benim olur ne dersin?
Wallahi herkeste alıyor hiçte sorun olmuyor siz almak istemeyebilirsiniz bu sizin tercihiniz...kusura bakmayında hesapla birlikte çek veriosunuz kim alırki ne alsa bize gidicek bütün bilgileri şifreyi değiştirmek istese olmuycak yapmayın böyle şeyler burda
Wallahi herkeste alıyor hiçte sorun olmuyor siz almak istemeyebilirsiniz bu sizin tercihiniz...
iyi akşamlar kızlar
pizza huttan küçük boy klasik pizza kazandım kfc den de patates kızartmam ve kolam var acaba onların süresi doldumu bileniniz varmı :26:
sizde isyan edin lütfen.KIzlar REXONA siyaha davetteki puanları 5 nisan da silecekmiş. facebook da yazıyor. https://www.facebook.com/media/set/...936199221754&type=1¬if_t=photo_album_reply
sizde isyan edin lütfen.
ilk defa bir yarışma kazandım çok mutluyum çok güzel bir duygu :))))))))99
darısı bana :) hiç bişey kazanamıorummm
Benide aramış bi numara 0212 440..76 bu numaradan mı arandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?