Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tşkler ama ilgilenmiyorum

Bana da geldi ne olduğunu anlamadım. Panasonic değil çünkü 3 gün önce geldi. Avea.
Benide aramış bi numara 0212 440..76 bu numaradan mı arandınız?

Kültür yayınları. Kitap satmak içindir muhtemelen.

Son düzenleme:
kusura bakmayında hesapla birlikte çek veriosunuz kim alırki ne alsa bize gidicek bütün bilgileri şifreyi değiştirmek istese olmuycak yapmayın böyle şeyler burda
Wallahi herkeste alıyor hiçte sorun olmuyor siz almak istemeyebilirsiniz bu sizin tercihiniz...

iyi akşamlar kızlar
pizza huttan küçük boy klasik pizza kazandım kfc den de patates kızartmam ve kolam var acaba onların süresi doldumu bileniniz varmı :26:

Merhaba kizlaaarr.pc m bozuldugundan bi sure takip edemeyecegim cekilisleri.kazananlari tebrik ederim.gecmisi okuyamadim,umarim kazanip da ulasmam gereken bir yer yoktur.bugun avon rujlarim geldi.kirmizi istemedigimi bilmisler sankii.harika bir visne murdum tarzi renk geldi.tenime de cok yakisti.bayildimmmm

Theramed Türkiye
‎"Ağız ve diş sağlığı ile ilgili bilgilerime güveniyorum" diyenler; yanıtlarken kazanmaya var mısınız?

Şimdi 'Yanıtla Kazan' yarışmamıza katılıp sorduğumuz soruya doğru yanıtı veren her 100. kişi, Henkel'den harika bir kişisel bakım seti kazanıyor!

Hadi durmayın, tıklayın ve katılın:
Theramed Türkiye - Yanıtla, Kazan! | Facebook

valla ben de hiç bişe kazanamıyorum ya.. neden anlamadım.. ismimi mi begenmiyorlar ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…