Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

geçmiş olsun canım inşallah sorunun halledilir limangoda son siparişimde bende sorun yaşadım hediye çeki kullanıp ucuza ayakkabı almıştım resmen kullanılmış ayakkabı göndermişler üst taraflarının derisi soyulmuştu hediye çeki kullanıyoruz diye defolu ürünleri yolluyor limango son zamanlarda

trendyol 20 tl yee limango 20 tl çek olan iki hesap vereceğim yani toplam 40 tl çek vereceğim biri yardım etsinnnnnnnbu çeke ihtiyacım var

özelden yazın lütfeenn

Son düzenleme:

evet aynen canım , daha açar açmaz yırtık bir ürünle karşılaştım zaten, hadi uğraşmayayım diye önemsemedim bir de bebek var,kucağındayken o kadar zor ki bir telefon bile edip 10 dk bile uğraşmak , birdaha alışveriş etmem zaten arada birşeyler alıyordum ama sorun olursa çok uğraştırıyorlar belli ki bebek olmasa uğraşırdım ama enerjim bitiyor hep yorgunum

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum :44:
Biraz önce ben sipariş verdim, sizleri de bilgilendirmek istedim...

Evimister'in GNCTRKCLL ile bir kampanyası var...
http://gnctrkcll.com/#!/detay/kampa...isverislerde-gecerli-25-tl-indirim-ceki/50361

gnçtrkcll’li, evimister.com’da 50 TL ve üzeri alışverişlerdegeçerli 25 TL indirim çeki kazanabilirsin! Üstelik kampanyamızdan yararlanmak çok kolay!“Kampanya Şifreni Al” bölümüne cep telefonu numaranı girdiğinde kampanya şifren anında cep telefonuna geliyor! Cebine gelen bu şifreyle birlikte, 22 Nisan 2012 tarihine kadar evimister.com’un zengin çeşitlerden oluşan dünyasından zevkine uygun her şeyi indirimli alabilirsin.

[h=6]Royce Energy Drink

[/h][h=6]‎14. Kampanyamız sona erdi Royce severler. Gün içerisinde kazananları duvarımızda duyuracağız. Vee birazdan yeni kampanyamızla karşınızdayız. Hazır mısınız?[/h]

Keskinoğlu A.Ş.
Sevgili Takipçilerimiz; Twitter'da İlk Ödüllü Aktivitemize Başlıyoruz.
Aktivitemiz şöyledir;

Twitter'da;

Mega Alışveriş Merkezleri
Tasarım Harikası ARZUM Fırrın Ekmek Kızartma Makinesi AR 232 Kazananları

Değerli üyelerimiz,öncelikle kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye çok teşekkür ederiz.Haftaya yeni bir hediyeli kampanya ile karşınızda olacağız.
Kazananlar
-Ali Bayar
-Nazmiye Demirtaş
-Havva Karaca
olmuştur,kendileri tebrik eder iletişim bilgilerini Bizimle Iletişim Kurabilirsiniz forumundan göndermelerini rica ederiz.

Kanuni
Kask ödüllü yarışmamıza sayılı saatler kaldı, bu muhteşem LS2 kasklarından birini kazanmaya hazır mısınız?

Finish Türkiye tarafından eklendi

4 Nisan tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

1) Asuman Bacak

2) Aysel Demir

3) Meral Aykın

Tebrik ederiz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…