canım bir de saç kremi yolluyorlar o gelmedi mi ? bana daha önce geldi bu sefer de eşim adına katıldım ama adres aynı diye sanırım, yollamadılar aramadılar da ..
cnm aramışlarmıydı direkmi yolladılar?
aradım canım net bir cevap alamadım sorun yokmuş vs dedi çıkan temsilci,off 2haftadır bununla uğraşıyorum çok uğraştırdılar elli defa telefon etmişimdir kargo ulaştı mı inceleniyor mu vs vs hiçbir bilgi verilmedi hep kendim aradım öğrendim insan bir maille bilgilendirir değil mi ne bileyim kargonuz geldi inceledik ya da birşey denseydi , sadece içine iade alınamayacağına karar verildi yazılmış hepsi bu kendim kırsam zaten yollayacak değilim tık diye atıverdi altındaki mandal bir de zaten açar açmaz şiltesinde yırtık vardı teşhir ürününü satmışlar yani çok güzel,muhtemelen defalarca söküp taktıkları için de hasar görmüştür başka birşey gelmiyo aklıma neyse herkese ders olur diye yazdım büyük ürünleri alırken dikkatli olalım bari,mağaza olsa ne yapar yapar götürürdüm ben bunu hakkımı yedirmem ama bu şekilde alışverişte pek şans yok gibi baştan kabul ediyorsun gibi herşeyi
evetttt az önce kızıma bebek losyonu geldi aras kargo ile
direk yolladılar canım arayan olmadı bende şaşırdım:44:
ya benide aramadılar ama sizin eve mi geldi? benimkini şubedeb alınacak şeklinde göndermişler, çıkabilirsem alıcam inşallah :)
trendyol 20 tl çeki limango 20 ve 20 olan 2 hesap ile değiştirebilirim yalnız çekin 19.90 tl de kullanılması lazım
20 ye limango 40 tl vericem yani inşallah biri çıkar yardım edicek
özelden yazın bana lütfen
geçmiş olsun canım inşallah sorunun halledilir limangoda son siparişimde bende sorun yaşadım hediye çeki kullanıp ucuza ayakkabı almıştım resmen kullanılmış ayakkabı göndermişler üst taraflarının derisi soyulmuştu hediye çeki kullanıyoruz diye defolu ürünleri yolluyor limango son zamanlarda
ya benide aramadılar ama sizin eve mi geldi? benimkini şubedeb alınacak şeklinde göndermişler, çıkabilirsem alıcam inşallah :)
bana da bebeğime bakımdan bebek losyonu geldi. aramamışlardı beni de.
kızlarrr losyonların son kullanma tarihine baktınız mı 2012 temmuz benimki ve benim bebeğim temmuzda doğacak inş.. napıcam şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?