20tl lık çeklerden bahsetmiyorum, davet ediyorsun kabul edince 10tl yüklüyo ya ondan bahsediyorum
beni de şimdi aradılar, pek bi ciddi konuştu adam, güvenlik nedeniyle kayıt altına alıyorlarmış konuşmaları, hediyenin ne olduğunu söyleyemezmiş de ne kadar gizli bi şirketmiş anlamadım :18: acaba ne göndericekler bu kadar saklıyorlar :26:
ya burda arkadaşlar söylemişti, neyse
20tl lık çeklerden bahsetmiyorum, davet ediyorsun kabul edince 10tl yüklüyo ya ondan bahsediyorum
Yeşilist.com-Bez çantacılar belli oldu Kampanya kapsamında Angels Never Die'dan bez çanta kazanan 15 okurumuzun isimleri şöyle:
Banu Aksoy, Oğuz Akdeniz, Mine Özdemir, Yegane Aka, Gülden Moryel, Meltem Asmacıoğlu, Berna Küçük, Hande Oynar, İlhan Zeynep Karakılıç, İnci Tanlak, Gizem Yıldırım, Yücel Çetiner, Esin İzci, Sabire Yılmaz, Aslı Tosuner.
canım ben kazanmışım. .kazananlrı nerden buldun? ben takip ettim göremedim...birde nasıl iletişe geçicez acaba adreste vermedik.
kızlar bu fikirmetreye farklı 3 mail adresimle üye olsam üçüne gelen anketleri doldurarak kazandığım puanları daybuydayda sadece bir hesabıma aktarsam böylece daybuydayda 30 tl anket puanım olsa oluyor muubunları birleştirip tek alışverişe kullanabiliyormuyumm
yaaa kızlar bi ankara numarasımıydı benide aramışlar ama duymadım
selam kızlar
fikirmetre gazete ile ilgili anket göndermiş. cevapladım toplamda 7 puanım oldu 5 puanla hepsiburada.com dan ödül talep ettim ok mesajı geldi ama kod falan yok. daha önce bu işlemi yapan oldu mu. puanım da gitti 2 ye düştü fakat çek kodu falan yok ortada.:26:
hepsiburada dan bebek şampuanı alacaktım chicco nun kargo bedava 5,90 mış. buradan sanırım 5 tl lik çek gelecekti. aradaki 90 kuruşu ödeyecektinm yani ben öyle düşünmüştümama kod yok mailde işelminiz oldu dedi ama başka bişey yok mail attım fikirmetreye bakalım bekleyeceğim artık. sanırım benden başka deneyen olmamış cevap yok kimseden
kızlar bu fikirmetreye farklı 3 mail adresimle üye olsam üçüne gelen anketleri doldurarak kazandığım puanları daybuydayda sadece bir hesabıma aktarsam böylece daybuydayda 30 tl anket puanım olsa oluyor muubunları birleştirip tek alışverişe kullanabiliyormuyumm
Kızlar bugün son kullanım tarihi bulunan 3tane 20tl lik trendyol çekim vardır.Ben aldım alacak şeyim kalmadı satıyorum isteyen olursa yazsın.
Tanesi 6tlden veriyorum....
malesef fikirmetre çekleri birleşmiomuş
Olmuyor canım maalesef, hatta diğer çeklerle de birleşmiyorhadi yaaee hesabında 60-70 tl biriktirenler nasıl yapıyor o zaman. sırrınız ne kızlarr
beni de şimdi aradılar, pek bi ciddi konuştu adam, güvenlik nedeniyle kayıt altına alıyorlarmış konuşmaları, hediyenin ne olduğunu söyleyemezmiş de ne kadar gizli bi şirketmiş anlamadım :18: acaba ne göndericekler bu kadar saklıyorlar :26:
nasıl satıyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?