Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaaa kızlar bi ankara numarasımıydı benide aramışlar ama duymadım

rinso tarot şeysi kazananları

Hazel Bağcı
Ayşegül Akbaş Taşdoğan
Hülya Bayram Gökbeğen
Dilara Kuz Güçlü
İlknur Arslan

ya burda arkadaşlar söylemişti, neyse

önce fikrimetreye üye oluyorsun mailine anket geliyor tıklıyorsun anketi dolduruyorsun sonra hayat tazrı anketine de katılınca en sonunda mailine daybuyday hediiye çeki kodu geliyor. tabi mail adresin hotmail olacak (mynet e gelmiyor). sonra referansla ya da direk oluyor mu bilmiyorum daybuydaya üye oluyorsun anketten gelen kodu da hesabım bölümünden hediye çeki yükleme kısmına gelip kopylal yapıştır yapıyorsun .çek hesabına geçiyor ister şimdi kullan ister kargo bedava da kullan durum bu.

canım ben kazanmışım. .kazananlrı nerden buldun? ben takip ettim göremedim...birde nasıl iletişe geçicez acaba adreste vermedik.

buldum ana sayfadamış...ama bana garip gelen herkesin adı soyadı yazılmış..benim msn adresim yazılmış?

canım ben kazanmışım. .kazananlrı nerden buldun? ben takip ettim göremedim...birde nasıl iletişe geçicez acaba adreste vermedik.

Bez çantacılar belli oldu | Yeşilist Blog

Kampanya kapsamında Angels Never Die'dan bez çanta kazanan 15 okurumuzun isimleri şöyle:

Banu Aksoy, Oğuz Akdeniz, Mine Özdemir, Yegane Aka, Gülden Moryel, Meltem Asmacıoğlu, Berna Küçük, Hande Oynar, İlhan Zeynep Karakılıç, İnci Tanlak, Gizem Yıldırım, Yücel Çetiner, Esin İzci, Sabire Yılmaz, Aslı Tosuner.

Kazanan okuyucularımızın adres ve telefon bilgilerini info[at]yesilist.com adresine bekliyoruz.

kızlar bu fikirmetreye farklı 3 mail adresimle üye olsam üçüne gelen anketleri doldurarak kazandığım puanları daybuydayda sadece bir hesabıma aktarsam böylece daybuydayda 30 tl anket puanım olsa oluyor muu bunları birleştirip tek alışverişe kullanabiliyormuyumm

Kızlar bugün son kullanım tarihi bulunan 3tane 20tl lik trendyol çekim vardır.Ben aldım alacak şeyim kalmadı satıyorum isteyen olursa yazsın.
Tanesi 6tlden veriyorum....

malesef fikirmetre çekleri birleşmiomuş

Ben de daybuyday için almıştım, mail attım senin gibi, haftasonuydu, birkaç gün sonra geldi çek kodu.

Olmuyor canım maalesef, hatta diğer çeklerle de birleşmiyor

Benide aramış bi numara 0212 440..76 bu numaradan mı arandınız?

nasıl satıyorsunuz ki?

nasıl satıyorsunuz derken hesap bilgilerini veriyorum siz kullandıktan snr alırım 6 tl yide iş bankası hesabıma havale şeklinde alırım işte bu kadar :)buarada özel msj atamıyorum o yüzden özel mesajlarınızı cevaplayamıyorum eğer siz özelden mailinizi atarsanız msnden iletişim kurabiliriz....

Kanuni Dostları;

Yepyeni Bir Yarışma Daha Başlıyor. LS2 KASK kazanmak ister misiniz?

Yarın saat 14.00’te açılacak olan yarışmamızda soruları doğru cevaplayan her 100. kişiye muhteşem LS2 KASK hediye edilecektir. 1 hafta sürecek olan yarışmamızda hediyeler 10 adet ile sınırlıdır. Tüm takipçilerimize şimdiden başarılar dileriz…
Kanuni | Facebook

Yarışmamıza kombinleriyle katılan takipçilerimize teşekkür ederiz. Biz üç kombini seçtik. Şimdi sıra sizde! Kombinleri beğenerek sıralamasını yap, Tiffany'den sürpriz hediyeler kazanma şansı yakala!
tiffany | Facebook

Arkadaşlar bir yarişma düşündük 1 kardesimize ayak izi Kolye hediye ediyoruz yapmanız gereken şey çok basit.
1- YüreğimSanaHasretEyYar'ı Facebook'ta beğeniniz,herhangi bir YüreğimSanaHasretEyYar resmini profilinizde paylasiniz. Kazananlar 26 nisan 16.00 da aciklanacaktir. Gunde sadece 1 fotograf paylasmaniz yeterli.

இܓYüreğim sana Hasret Ey Yar இܓ | Facebook

Hanımlar Facebook sayfamdan sizlerle buluşmam şerefine adınıza imzalayacağım kitabımı kazanmak ister misiniz?

Bir Yemek Masalı isimli kitabımı kazanmak için tek yapmanız gereken sayfamı beğenmek ve bu fotoğrafı duvarınızda paylaşmak. Paylaşanlar arasından bir şanslı takipçim yapacağım çekiliş ile imzalı kitabımı kazanacak.

Hepinize bol şanslar

Sahrap Soysal | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…