dankek ın cevaplarını bulamıyorum=(
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum :44:
Biraz önce ben sipariş verdim, sizleri de bilgilendirmek istedim...
Evimister'in GNCTRKCLL ile bir kampanyası var...
http://gnctrkcll.com/#!/detay/kampa...isverislerde-gecerli-25-tl-indirim-ceki/50361
gnçtrkcll’li, evimister.com’da 50 TL ve üzeri alışverişlerdegeçerli 25 TL indirim çeki kazanabilirsin! Üstelik kampanyamızdan yararlanmak çok kolay!“Kampanya Şifreni Al” bölümüne cep telefonu numaranı girdiğinde kampanya şifren anında cep telefonuna geliyor! Cebine gelen bu şifreyle birlikte, 22 Nisan 2012 tarihine kadar evimister.com’un zengin çeşitlerden oluşan dünyasından zevkine uygun her şeyi indirimli alabilirsin.
[h=6]Royce Energy Drink
[/h][h=6]‎14. Kampanyamız sona erdi Royce severler. Gün içerisinde kazananları duvarımızda duyuracağız. Vee birazdan yeni kampanyamızla karşınızdayız. Hazır mısınız?[/h]
Eğlenceli bir içerik ve sürpriz ödüllerle dolu yarışmalar için sen de Keskinoğlu’nu takip et. Keskinoğlu A.Ş. | Facebook #keskinoglulezzetdolu
Kanuni
Kask ödüllü yarışmamıza sayılı saatler kaldı, bu muhteşem LS2 kasklarından birini kazanmaya hazır mısınız?
Filli Boya
Konseptini bizimle paylaşıp harika hediyeler kazanma şansı yakalamak ister misin? Peki zarif ışıklardan hoşlanıyor musun? Mistik renkler seni cezbediyor mu? Bizce sen masalsı konseptimize bayılacaksın. Haydi hemen katıl:
Filli Boya - Yarışma: İşte evim, işte rengim | Facebook
Benefit Cosmetics Turkey
Yepyeni aktivitemiz, Aktivite-Glam başlıyor.
Yalnızca 4 gün sürecek Aktivite-Glam' a katılım için tek yapman gereken;
4 gün boyunca paylaşacağımız cümleleri takip ederek not almak ve 9 Nisan öğlen saat 12:00' ye kadar 4 cümleyi facebooktr@benefitcosmetics.com adresine mail olarak göndermek.
Unutma! Her cümle gece saatler 00:00' i gösterdiğinde kendini imha edecek. Bu yüzden sende not aldığın cümleleri sayfamızda paylaşmamalısın!
Bol Şans, Bene-Sever!
Benefit Cosmetics Turkey | Facebook
Royce Energy Drink
Kampanya No 15: Bil Kazan!
Her zaman ki gibi Royce Energy Drink içtiniz ve ondan aldığınız enerjiyle hızınızı alamayıp Paris’e gittiniz. Paris’e gitmişken de Eiffel Kulesi’ne çıkmadan olmaz. Peki Eiffel Kulesi’nin tepesine çıkana kadar kaç basamak tırmanmanız gerektiğini biliyor musunuz? Doğru cevabı veren 1/10/25/50/75/100/125/150/175/200/225/250/275/300. kişiye sürpriz hediyelerimiz olacak :)
...Yapmanız gereken doğru cevapla birlikte; adınızı, soyadınızı ve iletişim adresinizi “kampanya@roycedrink.com” e-mail adresine göndermek.
Kampanyanın bitiş tarihi: 08.04.2012 Pazar gecesi 23.59’dur.
Kazananları 09.04.2012 Pazartesi günü duvarımızda duyuracağız.
Herkese iyi şanslar :)
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Nurturia Türkiye
Nurturia Shop'tan ödüllü 23 Nisan fotoğraf yarışması. "Çocuğumla oynuyorum". İlk 3'e harika LEGO Duplo setler ve ilk 10'a Carioca Boyalar. Fotoğrafını hemen yükle
23 Nisan - "Çocuğumla oynuyorum" fotoğraf yarışması - Fotoğraf yarışması - Nurturia
Kadınca Herşey.net
Güvenli Alışverişin Adresi, Fırsat Uçuyor dan Siz kadıncaherşey.net üyelerine özel hediyeli kampanya
3 üyemizin King Fresh Saklama Kabı 10 Parça saklama kabı kazanacağı yarışmamıza katılmak için
-Fırsat Uçuyor sitesine üye olmak
(Her Gün Tek Fırsat Hemde İnanılmaz FİYATA!!)
Arnica
MERLİN Elektrikli Süpürge hediyeli bu haftaki yarışmamıza, bu gece saat 24.00'e kadar katılabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi Facebook sayfamızda...
Kanuni
Kanuni Dostları;
1 hafta sürecek olan yarışmamız başlamıştır. Sizde LS 2 kask kazanmak istiyorsanız Facebook'ta Kanuni | Facebook linkinden yarışmamıza katılabilirsiniz. Sorularımıza doğru cevap veren her 100. kişiye 1 adet LS 2 kask hediye edilecektir. Hediyelerimiz 10 adet ile sınırlıdır.
HERKESE BOL ŞANSLAR…
kızlar şimdi fikirsensinden aradılar swach saat kazanmışım adres teyid ettiler inanmıyorum çok mutluyum tutmayın beni
arkadaşlar daybyday bana hediye çeklerimi yüklemedi niye acaba ne kadar zaman sonra yüklüyolar? arkadaş daveti için olanları ?
kızlar şimdi fikirsensinden aradılar swach saat kazanmışım adres teyid ettiler inanmıyorum çok mutluyum tutmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?