Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

14. Kampanya - Kazananlar:

Gürkan Bolu, Gönül Şen, İbrahim Solak, Özgür Köse, Öznur Güzey, Hatice Açık, Selen Alaşalvaroğlu, Nur Ocaktan, Okan Kızıldere, Adil Onur Kocabaş, Ali Osman Çoban, Semiha Dönmez, Zeynep Çalışkan, Hüseyin Durmaz

Kampanyamıza katılan herkese teşekkürler :)
Kazananları tebrik ediyoruz :)

ayy burda da kazanmışımm ne kazanmışım bilemedim ama

Kadınca Herşey.net
Güvenli Alışverişin Adresi, Fırsat Uçuyor dan Siz kadıncaherşey.net üyelerine özel hediyeli kampanya
3 üyemizin King Fresh Saklama Kabı 10 Parça saklama kabı kazanacağı yarışmamıza katılmak için
-Fırsat Uçuyor sitesine üye olmak
(Her Gün Tek Fırsat Hemde İnanılmaz FİYATA!!)

Arnica
MERLİN Elektrikli Süpürge hediyeli bu haftaki yarışmamıza, bu gece saat 24.00'e kadar katılabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi Facebook sayfamızda...

Kanuni
Kanuni Dostları;

1 hafta sürecek olan yarışmamız başlamıştır. Sizde LS 2 kask kazanmak istiyorsanız Facebook'ta Kanuni | Facebook linkinden yarışmamıza katılabilirsiniz. Sorularımıza doğru cevap veren her 100. kişiye 1 adet LS 2 kask hediye edilecektir. Hediyelerimiz 10 adet ile sınırlıdır.

HERKESE BOL ŞANSLAR…

arkadaşlar bu fikir yumağını anlamadım, bitti mi oy veriliyor mu?:44::44:

Vileda Türkiye
Şansınız EasyWring&Clean Pedallı Temizlik Seti ile Dönsün!

Yepyeni ürünümüz EasyWring&Clean Pedallı Temizlik Seti hediyeli yarışmamızı çok yakında yapıyoruz Vileda Severler! Kimler şansının dönmesine izin verecek? :)

şimdi de Fikri mühimden danino paketi geldi,
içinde kızma birader tipi oyun var..danino kutuları da var ama boş..
oyun içinmi ne tam bakmadım..
elişi kağıtları falan var..bir de %50 indirim kuponları..
insan danino da koyardı

sürat kargo getirdi..

Eğlenceli bir içerik ve sürpriz ödüllerle dolu yarışmalar için sen de Keskinoğlu’nu takip et. Keskinoğlu A.Ş. | Facebook #keskinoglulezzetdolu

Kanuni
Kask ödüllü yarışmamıza sayılı saatler kaldı, bu muhteşem LS2 kasklarından birini kazanmaya hazır mısınız?

Arnica
MERLİN Elektrikli Süpürge hediyeli bu haftaki yarışmamıza, bu gece saat 24.00'e kadar katılabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi Facebook sayfamızda...

Teşekkürlerrr....

Aktivite 4x4 1.Gün Şifresi: Hello Flawless Oxygen Wow deniz tuzu mineralleri sayesinde cildi nemlendirir.
benefit in şifresi..

kızlar şifreleri buraya yazalım kaçıran olursa kolaylık olur bizlere..

gliss in ışıltılı fısıltılar diye yarışması var duyurulur

Merhabalar, Mart ayı boyunca projelerimizi paylaşarak bizden Swatch marka kol saati kazanan katılımcılarımız belli oldu. Hediyeleri bugün yola çıkıyor:) Herkese destekleri için çok teşekkür ederiz. Hediye kazanan 3 şanslı katılımcımızın isimlerini buradan paylaşıyoruz:

Tuba Şanal - Kayseri

İncilay Dündar Türk - İstanbul

Oktar Ayca - Karabük

arkadaşlar daybyday bana hediye çeklerimi yüklemedi niye acaba ne kadar zaman sonra yüklüyolar? arkadaş daveti için olanları ?

kızlar şimdi fikirsensinden aradılar swach saat kazanmışım adres teyid ettiler inanmıyorum çok mutluyum tutmayın beni

tebrikler canım

kızlar daybuydan da yüklenmesi gerekn son 1 çekim kaldı 26 şubat alışverişinden şuan 120 tl oldu hesabımda çeklerim bornoz yolu gözlüyorum daybuyday da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…