Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aman hızlı kızlar renga aramış kocamı bekleyen varsa mng ile gelecek onun teline bakmaya girdim
moneyden 100 kaptım yazayım dedim ooooooo kapılmışta dönülmüş bile :) enerjı dolcaz iyi bişey olsa kaçırırdım :) ama pirili de almıştım

Merhabalar;

3 Nisan'da başlatmış olduğumuz ve 6 Nisan'da sona eren yarışmamıza katılarak Vaseline Hediye Sepeti kazanan 25 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

1. Ayşegül Öngelen
2. Berna Gülcan
3. Çiçek Canöz
4. Çiğdem Yazılı
5. Duygu Serin
6. Elif Sezgin Güngör
7. Fatma AYDIN
8. Gülçin Kayacık
9. Hayal Bozkurt
10. Işıl Kırlar
11. İnci Gok
12. Jale Epik
13. Kübra Hayla
14. Latife Balcı
15. Melike Akçaoğlu
16. Nesibe Keven
17. Nilgün Tunce
18. Özlem Kayakoparan
19. Perihan Tekeli
20. Rana Yıldırım
21. Seda Yilmaz Gül
22. Tuğçe Aydoğan
23. Yaren Dönmez
24. Zehra Akınlar
25. Zümran Dalkıran

tşkler canımcımmm bakalım geri dönüş yapıcaklarmı merak ederdim bu firmayı

Son düzenleme:

yok anam yok bahtsız bedeviyim gene

adres ıstenmıo dergıyı nasıl gonedercekelr ben gonderdım ama umarım ınternet dergısı degıldır

adres ıstenmıo dergıyı nasıl gonedercekelr ben gonderdım ama umarım ınternet dergısı degıldır

dergi değil zaten.çocuklar için internet sayfası. verilen şifreler ve tc numarası ile girip yapıyorsun. sanırım 1 yıllık abonelik veriyorlar.
çocuklar için çok güzel eğlenceli ve eğitici bölümleri var.

Bu bahar Douglas’la yenilenmeye hazır mısınız?

O halde yapmanız gereken https://apps.facebook.com/douglasyarisma_yeni linkindeki soruya doğru yanıt vermek ve Shiseido Future Solution LX deneme boyu cilt bakım seti kazanma şansını yakalamak.

Soruyu doğru bilen her 100.kişi Shiseido Future Solution LX deneme boyu cilt bakım seti kazanacaktır.

Hediyelerimiz 5 adetle sınırlıdır.

Herkese iyi şanslar dileriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…