Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Çekin gideceği adresi bizmi yazıyoruz oraya??Bende öyle yapayım.

Çekin gideceği adresi bizmi yazıyoruz oraya??Bende öyle yapayım.

yok internet bankacılğndan hesabına girdiğinde ilk sayfanın altında yazıyr kupon istiyorum a tıklayınca orda hemen veriyor kupon kodunu kendin kopyalıyorsun satın alma işlemindeki kupon kodu kutucuğuna

gulerek kullan benım kartımda iş bankasının ama internet şubesımı gerekıyor ne yapmam lazımki acaba

sevgilim_benim nikli arkadaşım ben özelden mesaj atamıyorum mesajınızı okudum da roman nedir 20tl altlimit falan varmı biraz açarsanız?

alt limiti yok cnm roman.com.tr den alışveriş yapabiliosun bak bi haber ver bana acil olurmu
Canım yaa ben sevmedim bu siteyi daha geçerli sitelerden çekin yok mu mesela trendyol olabilir daybuyday olabilir tl harici tabiki...ne bileyim morhipo olur
ve üstü gibi gibi...

Markafoni iş bankası kodları için hesapta markafoni veya trendyol veya morhipo veya daybuyday (20tl ve üstü olması daha ii bnm için) takas istiyorum pmden ulaşınız ama ben özellere cvp veremiyorum mailinizi bırakırsanız sizinle irtibata o şekilde geçebilirim...

kızlar markafonıde iş bankası çekınde lımıt var mı yanı mesela ben 9 tl lik bıse alcm kargoyla bırlıkte 13 küsür 10 tl duserlermı?

kızlar markafonıde iş bankası çekınde lımıt var mı yanı mesela ben 9 tl lik bıse alcm kargoyla bırlıkte 13 küsür 10 tl duserlermı?

mesela cnm sen 9 tllik alıcaksan kargoyla 14 oluosa 10 tl çek kullan 4 tl ödersin kargodanda düşüo yani zaten sepete git çeki yükle görüceksin orda almadan

Kempinski Hotel The Dome | Facebook

Anneler Günü Yarışması

Annelerimize olan minnetarlığımızı ve sevgimizi en içten şekilde gösterebilmek için en iyi anneler günü hediyesini arıyoruz. “En iyi hediye” fikrinizi facebook sayfamızda bizimle paylaşın Kempinski Hotel The Dome Belek’de hafta sonu tatili kazanın.

Yarışmaya katılım 15 Nisan 2012 tarihine kadar açıktır. Kazanan katılımcı, Kempinski Hotel The Dome Belek’de 11.05.2012-13.05.2012 tarihleri arasında Superior odada iki kişilik yarım pansiyon konaklama hakkına sahip olacaktır.

Fikrini duvarda yayınla ya da bize gönder; salesoffice.thedome@kempinski.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…