markafoniden babet alcaktım kupon kodu arıyordum üstüne denk geldi iş bankasının kuponu
birde başka mail açıp davet ettim ordan aldım babetimi iş bankasının 10 tl kuponunu kullandım hemde diğer hesabıma davetten ötürü 10tl çek geldizekimiyim neyim
Çekin gideceği adresi bizmi yazıyoruz oraya??Bende öyle yapayım.
markafoniden babet alcaktım kupon kodu arıyordum üstüne denk geldi iş bankasının kuponu
birde başka mail açıp davet ettim ordan aldım babetimi iş bankasının 10 tl kuponunu kullandım hemde diğer hesabıma davetten ötürü 10tl çek geldizekimiyim neyim
100 mesajı dolduramadık gitti
sevgilim_benim nikli arkadaşım ben özelden mesaj atamıyorum mesajınızı okudum da roman nedir 20tl altlimit falan varmı biraz açarsanız?
Canım yaa ben sevmedim bu siteyialt limiti yok cnm roman.com.tr den alışveriş yapabiliosun bak bi haber ver bana acil olurmu
keşke olsa yok valla
Kusura bakma cnm vermeyi çok isterdim ama.....
kızlar markafonıde iş bankası çekınde lımıt var mı yanı mesela ben 9 tl lik bıse alcm kargoyla bırlıkte 13 küsür 10 tl duserlermı?
mesela cnm sen 9 tllik alıcaksan kargoyla 14 oluosa 10 tl çek kullan 4 tl ödersin kargodanda düşüo yanizaten sepete git çeki yükle görüceksin orda almadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?