Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar money neden hala başlamadı ya ? bir de bu burn içeceğinin 500 ml si mi var hiç görmedim ben
bu arada evimisterden 2 hafta önce alışveriş yapmıştım eksik gedik yolladılar bir sipariş için 2 kez kargo geldi hala da 2 ürün eksik, mail attım tedarik aşamasında falan dediler yani olmayan ürünü satma hakları var mı ? defalarca mail atmaktan takip etmekten bıktım şu 2parça şey de gelsin birdaha tövbe , bedava verseler almam yüz defa kargo gelip gitti yahu

Hediye paketimiz sizleri bekliyor | Facebook
Çeşit çeşit KARAAĞAÇ HELVA ürünleri ile dolu hediye paketimizi kazanmak ister misiniz? Bu kolide yok yok !!!

Görseli Beğenip '' herkese açık '' olarak paylaşan üyelerimiz arasında çekiliş yapılacaktır.

* üye sayımız 1000 olduğunda etkinlik sonlanacaktır.*

HERKESE BOL ŞANS…

Tıkla Kazan kampanyamız 10 Nisan Salı günü Facebook sayfamızda yapılacaktır.
yaziyi düzeltmisler kizlar facebookta olcakmis:))

[h=6]Papia Anket yarışmasının cevaplarını açıklıyoruz.

Papia markasının kurumsal rengi hangisidir?
Cevap: Fuşya

Papia Decor havluları süsleyen çizgi karakterler aşağıdakilerden hangisidir?
Cevap: Warner bros

Aşağıdakilerden hangisi Papia tuvalet kağıdı için söylenemez?
Cevap: Optik beyazlatıcı kullanılmaktadır

Doğru yanıtı verip, Papia’dan sürpriz hediye paketi kazanan isimler:
Muhammet Nar
Gülsen Doğan
Aylin Yılmaz
Mukadder Karasu
Yusuf Işık

Kazanan yarışmacılarımızı tebrik ediyoruz, bilgi@papia.com.tr adresine iletişim adreslerini göndermelerini rica ediyoruz.[/h]

canım banada oldu aynısı dün kargo gelmiş eksik glmiş ödüm patladı eksik gönderdiler diye fakat göndermemişler daha ürünü tedarik edince yollıcaklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…