Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Haber veren arkadaşa tşk.Bende markafoniden 2 tane deborah ruj aldım,harikalar..Ama etrafım vodafone ve turkcell olduğu için başka kod bulamıyorum

carrefull istanbul kızlar yarım saat yada 1 saat sonra kodları vericem size akşam 11 i beklemenize gerek kalmadı

berencim özel mesaj gönderdim bakabilirmisin rica etsem..

tatlım 3. koduma bir arkaşa söz verdim ama ondan ses çıkmadı eğer hala çıkmazsa bugün veririm sana kodu 6 shots yerine
ama eğer o arkadaş online olursa yarın amcamınkini veririm sana

bennu ardacım kodlarım bitti söz verdim 3 arkadaşa
ama yarın tüm sülaleden kod toplarım
pizza kodu karşılıgında takas ediyorum

carrefull istanbul kızlar yarım saat yada 1 saat sonra kodları vericem size akşam 11 i beklemenize gerek kalmadı

başka kodunuz var mı siz bana mailinizi özelden ata mısınız acaba ben özelden yazamıyorum burayı işgal etmeyelim msnden konuşalım olur mu cnm

rinso tarot şeysi kazananları

Emine Melleş
Özlem Boral
Helime Özkan
Arzu Kaptan
Jale Zehra Çöten Çağlar

tatlım 3. koduma bir arkaşa söz verdim ama ondan ses çıkmadı eğer hala çıkmazsa bugün veririm sana kodu 6 shots yerine
ama eğer o arkadaş online olursa yarın amcamınkini veririm sana

canım yeni gördüm attığın kodu.10 dakika beklemem gerekiyormuş.geçsin hemen yollıcam hot shots kodunu.çok teşekkür ederim

istanbulcum 2 kodu arkadaşıma verdim 3cüyü sana vericem bana yollamşsn patates kodunu mesaj atamıyorum 10 dk dolsun diyor kod elime ulaştıgı an sana atıcam canım sana vericeğim kod daha gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…