Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

carreful senin bana attıgın kod pizza kodu dimi canım patates filan değil büyük boymu küçük boymu bide
kızlar çok özür diliyorum buraya yazıyorum ama özelmsj için 10 dk bekle yazıyor

Kod alımı dewam ediyor mu arkadaşlar bilginiz var mı(markafoni avea olan)

Kızlar AVON un yarışması tam olarak ne?

3G ile bağlanıyorum sayfa açılmıyor. Biriniz bana açıklayabilir mi lütfen

carreful senin bana attıgın kod pizza kodu dimi canım patates filan değil büyük boymu küçük boymu bide
kızlar çok özür diliyorum buraya yazıyorum ama özelmsj için 10 dk bekle yazıyor

pizza hut patron sensinden hafta sonu kazanmıştım. sanırım küçük boy pizza

kod için teşekkür ederim kullandım

Avon’la Sahne Senin uygulamasının işleyişi aşağıdaki gibidir:
- Facebook'ta profili olanlar Avon Türkiye sayfasına girer.
- Avon’la Sahne Senin uygulamasının talep ettiği yetkilere izin vererek Facebook profiline yükler. Eğer katılımcı Avon Türkiye sayfasını daha önce beğenmediyse beğenmesi talep edilir.
- Katılımcının uygulamaya dahil olabilmek için kişisel bilgi formunu doldurması gerekir.
- Katılımcının uygulamaya bir metin, fotoğraf ya da video yükleyerek bu içerikte kendine olan güvenini anlatması istenir. Metin ile birlikte fotoğraf ya da video seçeneğini ullanabilirler ama aynı girdide hem fotoğraf, hem de video yükleyemezler.
- Katılımcılardan gelen içerikler uygulamanın içindeki galeri alanında sıralanır ve diğer katılımcılar tarafından 1’den 5’e kadar puanlarla oylamaları istenir.
- Her katılımcının uygulamaya maksimum 3 içerikle katılma hakkı vardır.
- Uygulamaya girip kullanan ilk 2000 kişi Avon’dan Anew Ultimate 7S Gündüz Bakım Kremi kazanır. Anew Ultimate 7S Gündüz Bakım Kremi gönderimleri uygulama sona erdikten sonra 30 iş günü içinde katılımcının beyan ettiği posta adresine ücretsiz olarak Yurtiçi Kargo ile gönderilecektir. Hediyenin katılımcının adres bilgilerinde eksiklik/yanlışlık, gönderi tarihinde ilgili adreste bulunmama, taşınma vb. nedenlerden kaynaklanan ulaşmama sorunlarından katılımcı sorumludur. AVON bu ve benzeri durumlarda sorumluluk üstlenmemektedir.

2 tane trenduol 10tl ye karşılık avea markafoni kodunu değişmek isteyen var mı aranızda arkadaşlar....?

bu avonda puan toplamak zor iş yaa...yok mu bir yolu...zorla nasıl oy verdirtelim arkadaşlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…