kendine güvenmekle ilgili bir iki cümle yazdım canım , bir kadın kendine güvenmeli çünkü ...... için buna ihtiyacı vardır gibi bişeyler yaz mesela bir iki cümlelik , zaten 200. sıralara falan atıyor 2000 kişi kontenjan varmış bir an önce karala birşeyler de boşa gitmesin süren
kendine güvenmekle ilgili bir iki cümle yazdım canım , bir kadın kendine güvenmeli çünkü ...... için buna ihtiyacı vardır gibi bişeyler yaz mesela bir iki cümlelik , zaten 200. sıralara falan atıyor 2000 kişi kontenjan varmış bir an önce karala birşeyler de boşa gitmesin süren
kızlar markafoni yazıp 5060 ya yolladım ama cevap gelmed nedenkibirde bu kampanya ne zaman sona erecek sadexce lcw dan mı alablrm urun?
kızlar markafoni yazıp 5060 ya yolladım ama cevap gelmed nedenkibirde bu kampanya ne zaman sona erecek sadexce lcw dan mı alablrm urun?
hepsinden alabilirsin msj gönderdiğin anda geliyo
kızlarrr ben kazandımmmm
Arkadaşın hattından gönderdık kod geldı kızlar bu kodu ne zamana kadar kullanabılırım? Süresi var mı acaba? yanı 1 hafta sonra kullansam farklı sıfre almam gerekırmı?
Kampanyaya katılım ilk 15.000 kişi ile sınırlıdır yazıyor kızlar markafonide nasıl yanı sımdı ben sıfremı aldım 15.000 kişi dolunca baska sıfre alamıycaz sanırım dımı?
kızlar bizim sülale avealı yarın hepsinden kodları toplıcam ama kendim kullanamam kredi kartım yok
ama ilgilenen olursa kodlarımı pizza koduyla takas ediyorum daha elimde kod yarın yarın toplarım herkesten
markofoniden bende dün gece kod alıp alışveriş yaptım fakat bugüm eşiminkinden yaptım 31 ekimde sona erdi yazıyor..benimkide esiminkide faturalı aynı yani
malesefffffffff
cnm 9 nisandan 9 nisana kadar şifre istiyebiliosun şifreyide 22 mayısa kadar kullanabiliosun benimki öle dio şifre:)
bende bı kac kısıden kod ıstedım bazılarına sıfre geldı bazılarına bole demiş ne alaka anladım :S
Keşke 15 bin kişi olmasaydı ya ben baska avealı bulana kadar bıter heralneyse bı tane aldım neyseki. gulerek harca devom
ben şimdilik 5 tane topladım 2 sini kullandım yarında kuzenim iş yerindekilerin hepsinden alıcak yarıdan çoğu aveaymış ballıyım yani mayısdada davet çekleri yüklenicekhepsinden
Berencim ben de 3 hattan denedim birinde 31 ekim 2010 son tarihti dedi diğer ikisinde de bekliyoruz ama 2sattır cevap gelmedi mesajlara anlayamadım ... senin hatlar kontörlü müydü faturalı mı veya polis öğretmen hattı falan mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?