Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sephora türkiye
Şanslıyım! Şanslısın! Şanslı! Sephora Lucky Friday oyunu yayında! Ürünleri eşleştir, sürpriz hediyeler kazanma şansı yakala! :) Sephora Türkiye - Sephora Lucky Friday | Facebook

yaaa arkadaşım nasıl kazandın çoook kısaydı süre valla tebrik ederim,peteklerin tamamını açamadım bile ben varmı farklı bi yolu

evet zordu ama sanırım şansım yaver gitti.ilk hafta tanıdığım herkese kazandım ama kendi adım kazandığım halde listede yokmuş hediye göndrmemişlerdi. bu hafta hakettiğim gibi kazandım.sonunda.
inşallah geçen seferki gibi kıpkırmızı ruj yollamazlar.

Hanımlar hazır mısınız? Bizim Mutfak’ın hazırladığı “Lezzet Detayları” yarışmasının ilk hafta kazananlarını açıklıyorum. Detaylı bilgi cep telefonlarınıza mesaj ile gönderilecektir. İşte Teknosa’dan 50 TL’lik hediye çeki kazanan şanslı isimleri görmek için linke tıklayın!
https://apps.facebook.com/lezzetdetaylari/

Onceden az çok bişeyler kazanıyodum artık kazanamıyorum, yine yokum

yokum
kızlar bizim mutfakın yeni sorularının cevapları
hatırladıklarım
nefaset,çelik,beyaz turuncu

Çizi
Az önceki sorumuzun doğru cevabını açıkladığımız ana kadar 2 gr ile 3 gr arası yanıtını veren tüm Çizi severleri tekrar tebrik ederiz. Pazar akşamı saat 23:59’a kadar Çizi // Şanslı Soru linkine tıklayarak karşılarına çıkan formu eksiksiz ve doğru dolduran Çizi severlere en kısa zamanda kazandıkları 1 kutu Çizi gönderilecektir. Kazanan şanslı Çizi severlerden hediyeleriyle çektikleri resimleri bizimle paylaşmalarını rica ederiz :)

Hep geç görüyorum şu cuma süprizlerini

Bir tane yarışma vardı kızlar,hani knorr hediye sepeti gibi hediyeleri vardı, neresiydi bulamıyorum

Son düzenleme:
YAA kızlar yardımınıza ihtiyacım var markafoni 25 tl indirimi sadece 100 tl ve üzerinde kullanabilirsin dio napcam şimdi çok üzüldüm

ne sansızım yaaaa bunda bile tutturamıorum avantaj

Son düzenleme:
merhaba kızlar elimde 2 tane 50 tl lik ROMAN magazasına ait cek var.alt limit yok.roman.com.tr den alınabılıyor.ben daha once kullandım bu sefer kullanmayı dusunmuyorum.isteyen olursa trendyol ceklerıyle degısım yapabılırız.

bende sabahtan çeyizime bir sürü şey almıştım demlik baharat takımı çerezlik kurabiyelik banyo seti mutfak sabunluğu allahtan almıştım çok üzülürdüm geriyede 3 kodum kaldı onlarada üzülüyorum valla

yaaa rımelim bitmişti alamadım malesef,
gece de uyanık avealı bulamadım o yuzden bugune kalmıştı ahhh ahhh bende bu sans olduktan sonra kampanya fln yalan bana

Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla(Tekin Acar Cosmetics - Tıkla Kazan | Facebook), doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream kazananlardan biri de sen ol...
Bol şans :)

* Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream kazanma şansını 13–15 Nisan tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 17 Nisan Salı 15.00’te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…