bence kampanyayı burda duyurmuyorsak kazandığımızı da söylememeliyiz diye düşünüyorum ben...
bana söylüypsunuz galiba,ben bu kampanyayı duyurup duyurmadığımı hatırlamıyorum ama daha önce bir çok kampanya paylaştım.hatta bu sayfada sizler yokken ben vardım açıldığından beri,belki yeniler tanımaz ama eskiler bilir beni.kalp kırmaya ne gerek varçhepiniz her gün bin tane resim ekleyip her haberi veriyosunuz.sonuçta ben de gerektiği zaman kampanya duyuruyorum. ayrıca finisin kampanyasını burada duymayan 1 kişi bile yoktur aylarca sürdü.her hafta hediye dağıtıı.
üzerine alınmışın cnm ben sana yazmadım..saat kazandığını söyleyen arkadaşa yazdım..burda duyurulmamış o yarışma...
bu topik açılalı neredeyse 1 yıl oluyoone kadar körmüşüm
unutmuşum kızlar kusura bakmayın 3000. kişiye verdiler o yüzden orayı takip etmekten yoruldum yarın yine yarışması var o sayfanın beğenin ayrıca ilkbahar fotograf yarışması var onada son iki gün kaldı katılın ne olur darılmayın bana çok üzülürüm
unutmuşum kızlar kusura bakmayın 3000. kişiye verdiler o yüzden orayı takip etmekten yoruldum yarın yine yarışması var o sayfanın beğenin ayrıca ilkbahar fotograf yarışması var onada son iki gün kaldı katılın ne olur darılmayın bana çok üzülürüm
ayrıca yarışmaya katılan herkese hediye verilcekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?