Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

avea çakmadan benim verdiğim kodları herkes kullandı iyi

benimki duruyodu, sabahtan beri onu mu alayım bunu mu alayım, arkadaşlardan gelecek çekler de gelsin falan derken... Bu kadar yaygara yapılınca herkes saldırmıştır, düzelttiler tabii. Neyse bir sürü şey almıştım onlara sayacağım artık

Shiseido bu sene kuruluşunun kaçıncı yılını kutluyor?

tekin acarın soruna ne cevap verdiniz kızlar

ben 30 yaptım salladım

Son düzenleme:

ayy keşke alsaydın yaaa bak görüyormusun kapan kaptı:26:

Trendyol
Deniz Akkaya ile Milla by trendyol butiğimizden şık bir babet kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Milla by trendyol - Deniz Akkaya butiğimizde kaç adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50. kişi görseldeki Milla by trendyol Kırmızı Babet'i kazanıyor! iyi şanslar :)

Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananı 16.30 'da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!

kizlar ben 345 saydim sizde ne cikti`?

canım bende saydım 345

Hobby Home Collection

Bugün büyük gün! Bu haftanın kazanan şanslı ismini öğrenmek için saat 17.00’i bekleyin…

----------------------------------------------------

çünkü markafoni ile unnadonun site yapısı aynı kontrol sistemi de aynıysa vay halimize

Bence bunu da dillendirmeyelim

Kızlar bazı konularda bazı şeyleri bilsek de susalım, yazdığımız şeyleri sadece bizim okumadığımızı unutmayalım :2:

carefully bana sorarsan şu ilk cümleni de sil canım ikinci cümleyi okuyan bizden herkes anlar ne demek istediğini

bu arada ben de markafoniden bir güzel babetimi seçtim 2tane alayım bari derken baktım 100 ve üzeri diyor 1 tane daha aldım çekle hepsi 90 a geldi alıverdim artık , bu da böyle olsun napalım aldıklarımıza sayarız :))

ben o yüzden ilk hemen alanlardanım snaırım
bu gibi şeylerde beklememek lazım bence

anlamadım ben de farkederlerse geri mi alacaklar çekleri ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…