Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Evybaby
Ödüllü Sorumuz : "Sizce annelerin Evy Baby‘de beğendiği en önemli özellik hangisidir?" sorumuza "Hüpper emici tabakası" doğru cevabını verenler arasından yaptığımız çekilişle ödül kazanan kullanıcılarımız:

Suzan Doğan
Özlem Gürdağ Erol
Kezban Taşpınar
Emine Usta
Kübra Dağoğlu

Kendilerini kutluyoruz. İsim, adres, telefon ve Bebek bezi boyu bilgilerinizi bize yukarıda sağda bulunan "Mesaj" bölümünden en geç 18 Nisan 2012 tarihine kadar iletmeniz yeterlidir.

Her Cuma günü saat 11:00'da soracağımız haftanın anket sorusuna doğru cevap veren 5 kişiye Evy Baby bebek bezi hediye etmeye devam edeceğiz.

dün migrosa gittim kartımı kiosktan geçirdim ne var ne yok diye..
kartta,%50 damla su ve 175 gr.tikveşli yoğurt vardı..anlamadım ne zaman yüklenmiş bunlar..:44:
suyu aldım,yoğurt yoktu zaten yoğurtta 1 yemek kaşığı kadar

Emsan Mutfak Gereçleri

İyi hafta sonları dileriz...

Güzel bir hafta sonu geçirirken, önümüzdeki günlerde Emsan takipçilerine özel yeni sürprizler için hazır olun... :)

YARIŞMAMIZ BAŞLIYORRRRRR!!!!…

https://www.facebook.com/pages/Kita...14408722.70013.289833024410681&type=1&theater

YEPYENİ BİR YARIŞMA İLE TEKRAR KARŞINIZDAYIZ
KİTABIMIZ YEDİVEREN YAYINLARINDAN SERA HATUN (SÜRGÜN PRENSES)

YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY BU PAYLAŞIMI DUVARINIZDA PAYLAŞMANIZ...

BU GÜN 18:00’DAN İTİBAREN YARIŞMAMIZ BAŞLAMIŞ BULINMAKTA(YANİ ŞUAN İTİBARI İLE)
VE " 15.04.2012 PAZAR SAAT 18:00’DA SONA ERECEKTİR"...

Kazanan Arkadaşımız Çekilişle belirlenecektir.

*****DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER KURALLAR*****

*Yorum kısmına "beğendim-paylaştım" yazmanız
*Profilinizde "herkese açık" olarak paylaşmanız
*Ve sayfamızı "beğenmiş" olmanız

ZORUNLUDUR...

Kurallara uymayanlar diskalifiye edilecektir.

Herkese Başarılar Dileriz…

(Yorum kısmına beğendim-paylaştım dışında yorum yapılmamasına dikkat edelim lütfen. Karışıklık olmaması açısından diğer yorumlar silinecektir.)

yoğurt 12-15 nisan arasında geçerli. geçengün yaptılar kampanyayı. facabookta tanımlı olan tüm kartlara yüklendi canım

Kızlar; Dünden beri Ne salam,ne sucuk,ne peynir ne tavuk yiyesim var Migrostan kazandığımız 175 gr yoğurtta minacık bir şey. ne olacak halimiz diye kara kara düşünüyorum.Apikoğlu sucuğunu senelerdir iyi bilindik marka diye yemiş ve çocuklarına da yedirmiş biri olarak vicdan azabı çekiyorum.

kızlar zidaya üye olup 50 tl lik hadiye çeki alıp kullanan varmı

ben aldım ama henüz kullanmadım.50 tl ve üzeri alışveriş yapınca önce çekin yarısını kullandırıyor. denedim :) sepete ayakkabı attım çk kodunu girince 25 tl düştü. kargo ücreti yok zaten sitede. tüm kargolar bedava :)

vay uyanıklar bende tamamını kullanmak istedi ya birde kapıda ödeme yok galiba güvenemiyorum kredi kartına

aldınmı sen

kızlar ruj için formu doldurdum 17 nisan açıklanıyor

denedim biliyorumdan orkid platinyum maili gelmiş, deneyimlerinizi paylaşın diye..
bakın isterseniz maillerinize..

AMAN DİKKAT..!YENİ DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ..!
Ellerindeki kimlik bilgilerinle İcra Dairesine gidiyorlar..18.40 TL başvuru harcı yatırıyorlar..
Sizin hakkınızda … İLAMSIZ İCRA TAKİBİ başlatıyorlar…

Borç hanesine…vicdansız vicdanlarına göre akıllarına ne gelirse yazıyorlar..
... Bu 250 TL de oluyor….2500 TL de oluyor…ya da daha fazlası…

Bir zaman sonra kapınıza postacı geliyor..ve size ÖDEME TEBLİGATINI imza karşılığı veriyor..
Açıyorsunuz okuyorsunuz… şaşırıyorsunuz… Gönderen kişiyi tanımadığınız için…’’ Kim ki bu ‘’ diyorsunuz..
Arkadaşlarınıza gösteriyorsunuz ve maalesef size yanlış bilgi veriyorlar..
‘’ Boş ver abi…yanlışlık yapmışlardır..madem ki tanımıyorsun yırt at ‘’ diyorlar…

Yırtıp atıyorsunuz kağıdı…İş bitti zannediyorsunuz ama…. İŞ DAHA YENİ BAŞLIYOR..!

İtiraz süreniz 1 hafta….O zaman zarfında hiçbir şey yapmazsanız…Borcu kabul etmiş oluyorsunuz..!!
Ensenize biniyorlar…Ödemezseniz o haciz memuru kapıda..

Alır almaz,akıllılık yapıp itiraz edip elinize resmi bir belge alırsanız…İŞLEM HEMEN DURUYOR..

Karşı taraf..Yani sahtekarlar…size karşı ‘’ İTİRAZ İPTAL DAVASI ‘’ açmıyorlar..çünkü foyaları meydana çıkmasını ,tanınmalarını istemiyorlar Başka yeni bir kurbanın peşine düşüyorlar…resmi işlem sıfırlana kadar takip etmekte yarar var..Yani bir nevi temiz kağıdı alana kadar..

Kimlik bilgilerimiz… Yanlış kişilerin eline geçtiği zaman başımıza gelebilecek felaketlerden birisi de bu…

Dikkat edelim… ve lütfen bu bilgiyi dostlarımızla PAYLAŞALIM..

o zaman herkes herkese bu kötülüğü yapar..bu kadar kolay olmamalı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…