dün migrosa gittim kartımı kiosktan geçirdim ne var ne yok diye..
kartta,%50 damla su ve 175 gr.tikveşli yoğurt vardı..anlamadım ne zaman yüklenmiş bunlar..:44:
suyu aldım,yoğurt yoktuzaten yoğurtta 1 yemek kaşığı kadar
kızlar zidaya üye olup 50 tl lik hadiye çeki alıp kullanan varmı
ben aldım ama henüz kullanmadım.50 tl ve üzeri alışveriş yapınca önce çekin yarısını kullandırıyor. denedim :) sepete ayakkabı attım çk kodunu girince 25 tl düştü. kargo ücreti yok zaten sitede. tüm kargolar bedava :)
Kızlar elimde daybuyday 2 tane 10 tl lik çek var. 2 kişiye verebilirim. Çekin son kullanma zamanı yarın. Yarından sonra kullanılmayacak.
ben alabilirim sorun olmayacaksa :)
denedim biliyorumdan orkid platinyum maili gelmiş, deneyimlerinizi paylaşın diye..
bakın isterseniz maillerinize..
evet banada gelmiş ama ne yapmak gerekiyor anlamadım.kullanmadan nasıl deneyim yazılır ki. insan numunesi falan yollar :)
Özel mesaj attım.
Denemedim Bilmiyorum die geri mail atalım
evet banada gelmiş ama ne yapmak gerekiyor anlamadım.kullanmadan nasıl deneyim yazılır ki. insan numunesi falan yollar :)
AMAN DİKKAT..!YENİ DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ..!
Ellerindeki kimlik bilgilerinle İcra Dairesine gidiyorlar..18.40 TL başvuru harcı yatırıyorlar..
Sizin hakkınızda İLAMSIZ İCRA TAKİBİ başlatıyorlar
Borç hanesine vicdansız vicdanlarına göre akıllarına ne gelirse yazıyorlar..
... Bu 250 TL de oluyor .2500 TL de oluyor ya da daha fazlası
Bir zaman sonra kapınıza postacı geliyor..ve size ÖDEME TEBLİGATINI imza karşılığı veriyor..
Açıyorsunuz okuyorsunuz şaşırıyorsunuz Gönderen kişiyi tanımadığınız için Kim ki bu diyorsunuz..
Arkadaşlarınıza gösteriyorsunuz ve maalesef size yanlış bilgi veriyorlar..
Boş ver abi yanlışlık yapmışlardır..madem ki tanımıyorsun yırt at diyorlar
Yırtıp atıyorsunuz kağıdı İş bitti zannediyorsunuz ama . İŞ DAHA YENİ BAŞLIYOR..!
İtiraz süreniz 1 hafta .O zaman zarfında hiçbir şey yapmazsanız Borcu kabul etmiş oluyorsunuz..!!
Ensenize biniyorlar Ödemezseniz o haciz memuru kapıda..
Alır almaz,akıllılık yapıp itiraz edip elinize resmi bir belge alırsanız İŞLEM HEMEN DURUYOR..
Karşı taraf..Yani sahtekarlar size karşı İTİRAZ İPTAL DAVASI açmıyorlar..çünkü foyaları meydana çıkmasını ,tanınmalarını istemiyorlar Başka yeni bir kurbanın peşine düşüyorlar resmi işlem sıfırlana kadar takip etmekte yarar var..Yani bir nevi temiz kağıdı alana kadar..
Kimlik bilgilerimiz Yanlış kişilerin eline geçtiği zaman başımıza gelebilecek felaketlerden birisi de bu
Dikkat edelim ve lütfen bu bilgiyi dostlarımızla PAYLAŞALIM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?