Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Flormar
Bu haftaki Renkli Cuma yarışmamızın kazananları belli oldu! Ayşe Macuncu, Funda Köybent Kaya, Şerife Süvereklioğlu, Zerrin Birsel Özdoğan, Gencel Emine'yi tebrik ederiz! Hediyeleri yarışmaya girerken belirtmiş oldukları adreslere gönderilecektir. Flormar’ı takip etmeye devam et, sürprizleri kaçırma!

kızıma 3 buçuk ay önce kazandıgım my little ponny oyuncağı geldi dün

limangodan 10 tl çekim var 12.58 de süresi dolacak isteyen olursa özelden mailini gönderebilir

hiç bilmiyorum canım eğer öyleyse parfüm kadar taş düşsün başlarına töbe töbee

Kızlar elimde daybuyday 2 tane 10 tl lik çek var. 2 kişiye verebilirim. Çekin son kullanma zamanı yarın. Yarından sonra kullanılmayacak.

kızlar markafoni uyandı malesef :) elimde kod var 100tl üzeri alışveriş yapmak isteyen varsa davet ettiğim hesaplardan kullanabilirsiniz 75e geliyor

Aşağıdaki adreste bulunan formumuzu dolduran her 100. kişiden biri olun, büyüleyen renkleri ve 6 saat kalıcı etkisiyle Emma Watson’ın vazgeçilmezi olan ruju, Rouge In Love’ı kazanma şansını yakalayın!

https://www.facebook.com/LancomeTurkey/app_204386716339690

Bu da mı kıpkırmızı acaba avon gibi, kırmızı aşkı tuttu firmaların, satılmıyor galiba artık kırmızılar

burada duyurulmadı sanırım bakın bir yarışma buldum.listede K.K. dan arkadaşlar da var.
bol şanslar....
Minimetoo

Yarışma Başladı!!! Oyun haklarını oyna sıralamaya gir, daha çok oyun hakkı için bekleme arkadaşlarını davet et! En yüksek ortalama skoru yakala hediyeyi kazan!

https://apps.facebook.com/minijackpot/

O zaman yarışmamızı başlatalım. Yapmanız gereken tek şey Ephesus Yayınları | Facebook beğenip bağlantıyı paylaşmanız. Ve bu baplantı altına beğendim paylaştım yazmanız.
Yarışmamız 16.04.2012 saat 19.00 da bitecek arkadaşlar. Bir kişi GÜLE GÜLE,bir kişi EJDERİN AŞKI ve bir kişi KÖRDÜĞÜM adlı kitapları kazanacak...

* Paylaşımlarınız herkese açık olmalı.
* Sayfamızı beğenmiş olmalısınız.
* Ephesus Yayınlarının sayfasını beğenmelisiniz.
* Bu bağlantı altına beğendim ve paylaştım yazmalısınız.

Tarihi Aşk Romanları | Facebook

Isparta gül kozmetik toptan ve parekende satış noktası | Facebook

SAYFAYI BEĞEN PAYLAŞ 1 KİŞİYE GÜL SEPETİ HEDİYE

7 Mayıs tarihine kadar Adese kampanyası kapsamında yarışmaya katılın Braun ütü hediye promosyonuna sahip olacak 100 kişiden biri olun.

Yarışmaya katılmak için 14 Nisan 2012 – 7 Mayıs 2012 tarihleri arasında “Benim annem de süper çünkü...''cümlesini kendi duygularınızla ifade ederek tamamlayıp, ad/soyadı, telefon numarası / e-mail açık adresi ile birlikte yazışma adreslerimize e-posta olarak göndermeniz yeterlidir. Seçici kurul tarafından belirlenecek en güzel 100 cümlenin sahibi Braun Ütü TexStyle3 340 kazanacak ve hediyeler yarışmayı kazananlara 13 Mayıs 2012, tarihine kadar ulaşacak şekilde karo ile gönderilecektir.

Bir kişi birden fazla hediye kazanamaz.

Detaylar adese.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…