- 4 Ağustos 2009
- 713
- 1
- 641
- 41
şu apikoğluna inanamadım...diyecek söz bulamıyorum,nutkum tutuldu...
geçen gün marketten alırken de var ya ,sucuğun rengi bi değişik geldi gözüme..
aman canım apikoğlu yani,en büyük markalardan ,doğrusu budur dedim..
yazıklar olsun..
genelde coşkun un sucuklarını alıyordum, markette coşkun yoktu apikoğlu aldım..
kahvaltıda da daha bu sabah oğluma omlet yaptım..
kanatlı eti varmış,kanatlı dedikleri tavuk hindi olsa bari, buna bile razı gelicez..
halkı kandırmalarına mı yanalım ?haksız kazanca mı yanalım?sağlığımızla oynanmasına mı?
daha başka neler var acaba güvenip tükettiğimiz
haram olsun böyle bilmeden neler yiyoruz daha allah bilir...seninki daha kötüymüş valla ben biraz teselli ettim kendimi tavuktur die...herşeyide kazanmak ii deil facede üzülmüştük kazanmadık die her şerde bi hayır vardır..
Yarışmada herkes kazandı kazanamadım diye üzülmüştüm, şu an bile aklıma geldikçe midem bulanıyor, iyi ki kazanmamışım. Bu markayı ben yarışma sayesinde duydum, bizim bildiğimiz yediğimiz bi marka değil. Herkes çok iyi marka, pahalı satılır vs demiş, Izmirde mi yok acaba, migrosta varmış migrostan alışveriş yapmam o yüzden mi, dikkatimi mi çekmemiş hiç bilmiyorum anlamadım :44:
Başka markalar da var kızlar yayınlanan, sadece bu değil
Kanatlı dedikleri tavuk mu, hindi mi, başka kanatlı mı ayrı, tavuk olsa bile sevinmemek lazım, olsa olsa kanadı ayakları falandır, sucuğun içine hep böyle şeylerin konduğunu duyardım, o yüzden güvenmediğim markalardan da yemem ama uzun süre sucuk falan görünce kafamı çeviririm heralde o kadar içim bulandı
cevapları salladım sen ne yaptın cnm?
Yarışmada herkes kazandı kazanamadım diye üzülmüştüm, şu an bile aklıma geldikçe midem bulanıyor, iyi ki kazanmamışım. Bu markayı ben yarışma sayesinde duydum, bizim bildiğimiz yediğimiz bi marka değil. Herkes çok iyi marka, pahalı satılır vs demiş, Izmirde mi yok acaba, migrosta varmış migrostan alışveriş yapmam o yüzden mi, dikkatimi mi çekmemiş hiç bilmiyorum anlamadım :44:
Başka markalar da var kızlar yayınlanan, sadece bu değil
Kanatlı dedikleri tavuk mu, hindi mi, başka kanatlı mı ayrı, tavuk olsa bile sevinmemek lazım, olsa olsa kanadı ayakları falandır, sucuğun içine hep böyle şeylerin konduğunu duyardım, o yüzden güvenmediğim markalardan da yemem ama uzun süre sucuk falan görünce kafamı çeviririm heralde o kadar içim bulandı
artık dışardan hiç bişey almama durumana geldim resmen
geçen gün tv de haberlerde araştırma sonuçlarını açıkladılar ünlü bir marketin ünlü bir sucuğunda at eti çıkmış
hele hele o dışardan aldığımız salam sosis hazır tavuk köfteleri hazır dana köfteleri
içlerinde kıkırdak artıkları böbrek artıkları bir sürü saydı
allah belalarını versin evimdeki sosisi olduğu gibi çöpe attım dışarda tavuk et tarzı şeyleride yemeyi kestik
Fa nın yarışmasına inanmayın kızlar....
yaklaşık 2-3 ay önce bir arkadaş duyurmuştu şimdi olduğu gibi herkese kazandınız demişti
sonra bir arkadaş fa nın sitesine sordu cevap şuydu bizim böyle bir yarışmamız yoktur
yaa benim maggilerim gelmedi halaizmirde olupta maggisi gelen oldumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?