Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bizim mutfak'tan teknosadan 50 tl çek kazanan oldumu nasıl kazanıyorsunuz kızlar farklı facelerdenmı yarısmaya katılıyorsunuz acaba?

bene burayı yeni keşfettim 2 tanesine daha katıldım bende pek şans yoktur ama hadi bakalım:) bu fa ya bende katıldım banada kazandınız dedi.

asagıda dip not var ancak die baslayan kazandınız diip bilgi alıo asagıda ancak hediye kazanmak icin 100. kişi olmanız lazım dio organicium tarzı yani buda bir nevi herkese kazandınız diip 100. kişilere yollayacaklar

evet kızlar fa banada kazandınız dedi kesin sallamasyon var yine
ayrıca pizza hutta yalan oldu hergün oynuyorum birde ailemede söyledim onlarda oynuyolarmış ama hiç bişi yok
birde duvarına yazmış şike olmasın diye aynı pc den girilmemesi için bişey yapmışlar ee o zaman eşimde oynuyo bende boşunamı ne saçma zaten birde sürekli onay bekliyo diyo ne onaymış arkadaş.....
söndülerr

Fa nın yarışmasına inanmayın kızlar....
yaklaşık 2-3 ay önce bir arkadaş duyurmuştu şimdi olduğu gibi herkese kazandınız demişti
sonra bir arkadaş fa nın sitesine sordu cevap şuydu bizim böyle bir yarışmamız yoktur

kisisel ve adres bilgilerimizi paylasiyoruz insallah altindan kötü birsey cikmaz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…