arkadaşlar bana yardım edin ya finish den 50 tl çeki kazndım ismimde var ama 9 nisanda hesaplarınıza yüklenecek diyor ne hesabı ya ben bilmiyprum
kızlarr
beren mesaj atmış telefona
avea kodu karşılığı aldığı pizza ve patates kodlarının hepsine yakını kullanılmış çıkmış. kendisinden izin almadan yazıyorum ama çok sinir bozucu bir durum buradaki herkese ders olsun sakın kanmayın pizza kodum şunum bunum var diyenlere
kızlarr
avea kodu karşılığı aldığı pizza ve patates kodlarının hepsine yakını kullanılmış çıkmış. kendisinden izin almadan yazıyorum ama çok sinir bozucu bir durum buradaki herkese ders olsun sakın kanmayın pizza kodum şunum bunum var diyenlere
Beren bendeki kodu pizza ve kola olarak anlamış.Oysa bende kola kodu vardı sadece.Beren kodu atmıştı bana.Olsun sen kullan oğluşuna hediye olsun kola kodu at dedi.Ben onuda bulamadım yazdıgım kagıdı kızım atmıs.Kod bana yollandıgı halde kullanmadım.Kullanabilirdimde...İnsanlık ölmüş artık yaa kod içinde kendimizi satmayalım lütfen.Berenin kalbi çok temiz.Yazık olmuş üzüldüm..
kızlarr
kızlarr
beren bu konuyu dile getirmeyecek kadar hassas ve naif bir insan . çok ayıp edilmiş kıza
Mesaj attım canım..
teşekkür ederim yaptım oldu ben aradım aradım bulamadıydım sagolun
günaydın kızlaarrr
https://www.facebook.com/istanbulforum/app_229426777115473?ref=ts#!/istanbulforum
Cevap yeşil elma-çilek
kızlarr
bence de beren açıklamalı , yapan kişileri, hiç kimse kardeşimiz değil adına leke gelmesin diyelim, onlar yaparken hiç utanmamışlar beren neden utansın ki ??? ayrıca bu forumda olmamızın amacı bellli ortak payda da çeşitli kazançlar sağlamak , bu suistimal ediliyorsa , suistimal eden kişi açıklanmalı,ve kesinlikle en azından bu forumda bu durum kimsenin yanına kalmamalı , ne ayıp şeyler yahu,
kızlarr
vay uyanıklar bende tamamını kullanmak istedi ya birde kapıda ödeme yok galiba güvenemiyorum kredi kartına
aldınmı sen
kızlar ruj için formu doldurdum 17 nisan açıklanıyor
eeeeeeeee yuh yani bu kadar da insansızlık olamaz,kız o kodları alırken kendiinden eşinden dostundan her birinin 0.41kuruşu gitti
kesinlikle açıklanmalı riyakarını,hırsızını,arsızını bilmeliyiz ki ona göre davranalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?