Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bence de beren açıklamalı , yapan kişileri, hiç kimse kardeşimiz değil adına leke gelmesin diyelim, onlar yaparken hiç utanmamışlar beren neden utansın ki ??? ayrıca bu forumda olmamızın amacı bellli ortak payda da çeşitli kazançlar sağlamak , bu suistimal ediliyorsa , suistimal eden kişi açıklanmalı,ve kesinlikle en azından bu forumda bu durum kimsenin yanına kalmamalı , ne ayıp şeyler yahu,

bu işin sonucunda böyle birşey olacağı belliydi.
geçmiş olsun berencim.gerçekten çok ayıp etmişler.
bencede deşifre etmelisin. yarın birgün bizede aynı şey yapılmasın

selma Ayakkabı Dünyası.
Evet Arkadaşlar çekilişe katılmak için;

*Sayfamızı Beğenin

*Fotoğrafı Paylaşın

*Yorumlayın

Fotoğrafı Herkese Açık Bİr Şekilde Paylaşınız ..

Çekilişimiz :Her1000 kişde 1 çekiliş şeklinde olacak. BOL ŞANSLAR

arkadaşlar bana yardım edin ya finish den 50 tl çeki kazndım ismimde var ama 9 nisanda hesaplarınıza yüklenecek diyor ne hesabı ya ben bilmiyprum

canım finish bi ara trendyoldan da 50 liralık çek vermişti.onlar hesaplara yüklenicekti.o olmasın..çünkü öbür migros 50 lira çeki evlere yollanıyodu benim bildiğim..

ne kadar ayıp ya..yuh yani...bende 6 lı hot shots kodu vermiştim kfc den...resmen insan kandırmak bu.bencede açıklasın beren, sonuçta kimse babasının oğlu değil...

Beren bendeki kodu pizza ve kola olarak anlamış.Oysa bende kola kodu vardı sadece.Beren kodu atmıştı bana.Olsun sen kullan oğluşuna hediye olsun kola kodu at dedi.Ben onuda bulamadım yazdıgım kagıdı kızım atmıs.Kod bana yollandıgı halde kullanmadım.Kullanabilirdimde...İnsanlık ölmüş artık yaa kod içinde kendimizi satmayalım lütfen.Berenin kalbi çok temiz.Yazık olmuş üzüldüm..

ya bende bi kampanya duyurucam becerebilirsem ilk yapıcam daha belkide duymuşsunuzdur
NETVARİUM da üye olan herkese saat hediye ediyo hemde kendin seçiyorsun ama kargo bedeli on lira
bide kredi kartıyla ödüyosun kargoyu bizim olmadığı için yapamadık

Görünce ben de çok üzüldüm çok uğraşmıştı ( ben kendisiyle özelden de görüştüğüm için biliyorum kalbi çok temiz .. bana da kod yolladı ben de kendisine elimde ne varsa yolladım bilgisayarımda duran tüm kodları attım ona çünkü zaten kullanamıyordum dışarı çıkma imkanım olmadığı için .. bunları okuyunca üzüldüm 1 gününü buna ayırdı nerdeyse

bnde verdim patates ve kola kodu acaba onlardamı öle çıktıki öle çıktıysa çok üzülürüm bende çünkü başkalarından almıştım eğer öyle olduysa mutlaka bişi yaparım birey veririm karşılığında çok üzüldüm gerçekten

Çok ayıp yaa. Bunu yapan insanlar kendilerine yapılsa çirkefleşirler bence Beren açıklama yaparak o kodu gönderenleri ifşaa etmeli. Diğer arkadaşlarda kod gönderdi ben olsam rahatsız olurdum böyle bi durumda aynı kefede olmaktan.
İyi niyeti suistimal edenler helalden haramdan bahsederler bide. Tabi kendilerine haksızlık olduğunda.

beren bu konuyu dile getirmeyecek kadar hassas ve naif bir insan . çok ayıp edilmiş kıza

bence acıklamalı canm beren kımse ısmını vermelı kı bı daha kımseyı kandırmasın o kısı ınsanlara gercekten guven olmuyo ayıppppp kul hakkına gırıolar bu haram degılde nedır

ne kadar uzucu ınsanlık ıcın ne kadar kucultucu bır durum
yahu KUL HAKKI KULLLLL
artık kendınıze gelın
2 kurusluk seyler ıcın adil olmayı ogrenın artık
o kızın sızın kodunuza ıhtıyacı hc yoktur emın olun
maksat takas olsun ıstemıstır ve cok ugrastı herkesın işi gorulsun dıye
yazık gercekten......

eeeeeeeee yuh yani bu kadar da insansızlık olamaz,kız o kodları alırken kendiinden eşinden dostundan her birinin 0.41kuruşu gitti
kesinlikle açıklanmalı riyakarını,hırsızını,arsızını bilmeliyiz ki ona göre davranalım

Son düzenleme:
vay uyanıklar bende tamamını kullanmak istedi ya birde kapıda ödeme yok galiba güvenemiyorum kredi kartına

aldınmı sen

kızlar ruj için formu doldurdum 17 nisan açıklanıyor

yok henüz almadım. kartım kesilecek yarın :) ondan sonra alacağım. ben kredi kartımı kullandığımda 3D secure kullanıyorum. o zaman güvenli oluyor bilginiz olsun. bankadan cep telefonunuza şifre geliyor ve siz o şifreyi girerek ödemeyi onaylıyorsunuz bu 3D secure ile.

çok ayıp ama. gerçekten de çok uğraşmıştı beren arkadaşımız o kodlar için. bence de açıklasın kimin öyle yaptığını. ne biçim bir dünya oldu bu dünya? Kendi işi için ayrı, devletin işi için ayrı mum yakan Hz. Ömer Efendimiz'e R.A bir bakın, bir de dünyanın şu üçkağıtçı haline.... yazık ki ne yakın. ama bi söz var ya çok hoştur: EDEN BULUR derler........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…