kızlarr
beren mesaj atmış telefona
avea kodu karşılığı aldığı pizza ve patates kodlarının hepsine yakını kullanılmış çıkmış. kendisinden izin almadan yazıyorum ama çok sinir bozucu bir durum buradaki herkese ders olsun sakın kanmayın pizza kodum şunum bunum var diyenlere
dikkat ettiyseniz ben bu durumu foruma yazmadım carrefully a mesaj attım isteseydim gelirdim direk buraya yazardım ama yazmadım carrefuly anlatmış olayı onada git anlat filan demedim sağolsun canım benim beni sevdiği için sizle paylaşmış beni tanıyan bilir .bir kaç cümle söyleyip bir daha bu konuyla ilgili bir şey yazmayacagım. şimdi ben o kodlar için bir günümü harcadım tüm akrabalarımdan isttedim üstelik onlarında kontürleri gitti. neyse hiç bir art niyet düşünmeden kodları pizza patates vs. kodları karşılığında değiştirdim. herkesi kendim gibi sandıgımdan bu kodlar yanlış çıkar diye bir saniye bile düşünmedim ta ki pizza huta gidene kadar gittim rezil oldum kıpkırmızı oldum annemin yanında allah tan anneciğim saf meleğim anlamaz böyle kodlardan filan o üzülmedi hiç. enönemliside annemin üzülmemesiydi annem üzülmesinde benim için ben yedi kat yerin altına girsemde olur hiç farketmez bazı kızlar açıkla bu kişileri demiş . onlara sözüm şu . ben daha bu konuyu bile burda söylemicekken isimleri bile açılamaya nasıl elim gider? dinimizce yanlış bir davranışta bulunun kişileri ortalık yerde rencide etmek ayıptır günahtır bana yakışmaz bu davranış susuyorum rabbim büyük kul hakkına girdiler Allah a havale ediyorum onları bana geçmiş olsun diyen arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum çok sağolun
Dün Yurtiçi kargoyla bişiy gelmıs. kağıt bırakmışlar. gönderici : " Müjde Kırılmaz " yazıyor. ne ki bu bilen varmı :26:.. merak ettim
çok üzgünüm çok sinirliyim
avea kod karşılığında pizza hut patates kodu pizza hut pizza kodu aldıgım bazı şahıslar bana kullanılmış kodları vermişler pizza huta gittiğimde rezil oldum !!!
üstelik bazılarıda bana uyduruk numaralar vermişler onlara daha çok kızgınım
insanlar neden bu kadar yalancı neden çok üzgünüm ben onlara hiç kullanılmamış avea kodları verdim !!!
onlar bana kullanılmış ve uyduruk numaralar vermişler ben onlara inandım güvendim pizza huta gittim ve rezil oldum kimse bana avea kodlarıyla ilgili özel mesaj atmasın insanları kendim gibi dürüst sandım çok aptalmışım !!
canım gg yada h buradadan alışveriş yaptıysan kargo gönderdiklerinde satıcının gerçek adı yazıyo o olabilir
arkadaşlar sephora dan bu cuma kardeşim adına ruj kazanmıştım.form da nereden alacaksınız diye yazıyordu ,capitol yazmıştım.dün almışlar istediği rengi de seçmiş.alırken kimliğe bakmışlar ,form doldurtmuşlar.kazanan arkadaşlara duyrulur.Eki Görüntüle 391072 Eki Görüntüle 391072 Eki Görüntüle 391072 Eki Görüntüle 391078
arkadaşlar sephora dan bu cuma kardeşim adına ruj kazanmıştım.form da nereden alacaksınız diye yazıyordu ,capitol yazmıştım.dün almışlar istediği rengi de seçmiş.alırken kimliğe bakmışlar ,form doldurtmuşlar.kazanan arkadaşlara duyrulur.Eki Görüntüle 391072 Eki Görüntüle 391072 Eki Görüntüle 391072 Eki Görüntüle 391078
pardon rek secımı yapıldıgını yazmıssınnn
Canım internet explorer den oynadım.firefox ve google crome dan yapamadım.Eğer kendi mağazasından alıyorsan seçebiliyorsun rengi.Mağazanın bulunmadığı ilde yaşıyorsan kendileri gönderiyorlarmış bir renk.
sagol canm ama bende internet explorerden ve crome den acılmadı oyunneden acaba tekrardan gule gule kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?