canım kafanda soru işareti varsa iptal et o zman nediyim :26:
canım berene bazıları avea kodu karşılığı boş çek vermiş kullanılmış kız kötü duruma düşmüş.bu yapan kişiler kul hakkına girdi derken birden bizim 100 tl altında 25 tl çeki kullanmamızıda kul hakkı ve vebale çeviren bi arkadaş oldu.
ben iktisat mezunuyum işletme dersi aldım beykentten satış-pazarlama sertifkam var kampanyanın ne amaçla olduğu bütün oyunları biliyorum açıkcası.kardeşim bilgisayar okuyo ve bizim bir kere bir siteyi tıklamamızın o site sahibne ne kadar kazandrıdığın söledi.en basiti facebook sayfasında kampanya var deniyo beğen paylaş oluyo ya bi kişi başına beğenmekten 25 kuruş kazanıyo o site.ve bunu yapan 100.000 üyesi olan siteler oluyo markafoniyi siz düşünün.
herkesin kendi düşncesi bende kul hakkında girmekten çok korkarım ama bu durumda kimse kimsenin hakkını gasp etmiyo.2 günde herkesin toplam aldıkları site ziyareti +aveanin kestiği 41 kuruş ve arkadaş tavsiylerinden inanın markafoni dağlar kazandı

en basit örnek herkes etrafına 25 tlyede oluyo diyince herkes avea aradı 5 kişiden kod alsa 2.5 lria bunu sadce 1 kişi yaptı.sonra o çekler uygun olmadı siz kaybettiğinizle avea ve markafoni anlaşmış olduğu parayı almakla kaldı
herkesin düşüncesi kendine ben pazarlama taktiklerini bildiğim için rahatım