Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar yazdıklarınızı şimdi okudum.

Avea kodu ile 1 parça bişi almıştım. Şimdi iptal mi olacak? Ne vebali? Neler oluyor biri anlatabilir mi? :26:

ben de anlamaya çalışıyorum canım. iptal olma yok. ceydaCa nickli arkadaş kul hakkı diyor alışverişimize sanırm

tam rahatlıyorum ceydaca kafamı karıştırıyor. üç sipariş verdim üçünde de farklı avea kodu kullandım. ama 100 tl limiti yoktu. markafoni yok kullanmadın diyor ama kullandım ve siparişlerim de duruyor hala. markafoni hata mı yaptı ki

Nasıl ya çekten düştüyse toplam sorun yoktur işte toplam şu kladar diyorsa o kadar çekmiştir kredi kartından

Firmanın haberi olmadan sipariş alınır mı ?

İNdirim heryerde oluyor bunun kul hakkıyla ne alakası var.

Ayrıca o kodlarıda bedava almadık ki.

40 kuruştu sanırım.

Avea ile iş birliği yapmışlar belli ki.

O kadar ince düşünürsen aklına bi ton şey gelir.

Bekleyip göreceğiz.

tam rahatlıyorum ceydaca kafamı karıştırıyor. üç sipariş verdim üçünde de farklı avea kodu kullandım. ama 100 tl limiti yoktu. markafoni yok kullanmadın diyor ama kullandım ve siparişlerim de duruyor hala. markafoni hata mı yaptı ki

canım kafanda soru işareti varsa iptal et o zman nediyim :26:

kızlar yazdıklarınızı şimdi okudum.

Avea kodu ile 1 parça bişi almıştım. Şimdi iptal mi olacak? Ne vebali? Neler oluyor biri anlatabilir mi? :26:

canım berene bazıları avea kodu karşılığı boş çek vermiş kullanılmış kız kötü duruma düşmüş.bu yapan kişiler kul hakkına girdi derken birden bizim 100 tl altında 25 tl çeki kullanmamızıda kul hakkı ve vebale çeviren bi arkadaş oldu.
ben iktisat mezunuyum işletme dersi aldım beykentten satış-pazarlama sertifkam var kampanyanın ne amaçla olduğu bütün oyunları biliyorum açıkcası.kardeşim bilgisayar okuyo ve bizim bir kere bir siteyi tıklamamızın o site sahibne ne kadar kazandrıdığın söledi.en basiti facebook sayfasında kampanya var deniyo beğen paylaş oluyo ya bi kişi başına beğenmekten 25 kuruş kazanıyo o site.ve bunu yapan 100.000 üyesi olan siteler oluyo markafoniyi siz düşünün.
herkesin kendi düşncesi bende kul hakkında girmekten çok korkarım ama bu durumda kimse kimsenin hakkını gasp etmiyo.2 günde herkesin toplam aldıkları site ziyareti +aveanin kestiği 41 kuruş ve arkadaş tavsiylerinden inanın markafoni dağlar kazandı :9:
en basit örnek herkes etrafına 25 tlyede oluyo diyince herkes avea aradı 5 kişiden kod alsa 2.5 lria bunu sadce 1 kişi yaptı.sonra o çekler uygun olmadı siz kaybettiğinizle avea ve markafoni anlaşmış olduğu parayı almakla kaldı :8:

herkesin düşüncesi kendine ben pazarlama taktiklerini bildiğim için rahatım :4:

Kızlar bu Avea Kod konusuna hiç karışmadım ama sonuçta bir Firma kampanya yapıp 100 tl üzeri alışverişe 25 tl.lik çek veriyorsa, orda bi eksiklik olup Firmadan habersiz sadece 25 liraya alışveriş yapılabiliyorsa bu zaten KUL HAKKIdır. Firmanın haberi yokken bedavaya bir sürü şey alındı. Yanlış en başta burada. Siz bunu bile bile yaptıysanız vebali sizin artık. E böyle bi oyunda haliyle kandırma olacaktır. Elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün derim!....:20:

bunu yazmış işte

Kızlar bu Avea Kod konusuna hiç karışmadım ama sonuçta bir Firma kampanya yapıp 100 tl üzeri alışverişe 25 tl.lik çek veriyorsa, orda bi eksiklik olup Firmadan habersiz sadece 25 liraya alışveriş yapılabiliyorsa bu zaten KUL HAKKIdır. Firmanın haberi yokken bedavaya bir sürü şey alındı. Yanlış en başta burada. Siz bunu bile bile yaptıysanız vebali sizin artık. E böyle bi oyunda haliyle kandırma olacaktır. Elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün derim!....:20:

bunu yazmış işte

canım berene bazıları avea kodu karşılığı boş çek vermiş kullanılmış kız kötü duruma düşmüş.bu yapan kişiler kul hakkına girdi derken birden bizim 100 tl altında 25 tl çeki kullanmamızıda kul hakkı ve vebale çeviren bi arkadaş oldu.
ben iktisat mezunuyum işletme dersi aldım beykentten satış-pazarlama sertifkam var kampanyanın ne amaçla olduğu bütün oyunları biliyorum açıkcası.kardeşim bilgisayar okuyo ve bizim bir kere bir siteyi tıklamamızın o site sahibne ne kadar kazandrıdığın söledi.en basiti facebook sayfasında kampanya var deniyo beğen paylaş oluyo ya bi kişi başına beğenmekten 25 kuruş kazanıyo o site.ve bunu yapan 100.000 üyesi olan siteler oluyo markafoniyi siz düşünün.
herkesin kendi düşncesi bende kul hakkında girmekten çok korkarım ama bu durumda kimse kimsenin hakkını gasp etmiyo.2 günde herkesin toplam aldıkları site ziyareti +aveanin kestiği 41 kuruş ve arkadaş tavsiylerinden inanın markafoni dağlar kazandı :9:
en basit örnek herkes etrafına 25 tlyede oluyo diyince herkes avea aradı 5 kişiden kod alsa 2.5 lria bunu sadce 1 kişi yaptı.sonra o çekler uygun olmadı siz kaybettiğinizle avea ve markafoni anlaşmış olduğu parayı almakla kaldı :8:

kul hakkından ben de çok korkuyorum sana güveniyorum

çok güzel özetledin canım. Firmanın bizden çıkarı daha fazla.bu kadar takılmayalım bizde.

kul hakkından ben de çok korkuyorum sana güveniyorum

canım önemli olan senin içinin rahat olması:34:
bak örnek verdim sana grupanyada indirim var diye ben ekledim gürallar 11 tl 6lı bardak kargoyla 16ya falan geliyo indirim var diye kk ya ekledim.sonra adını unuttum bi arkadaşımız metroda bu bardaklar 95 kuruşa satılıyo dedi yani 6 lira bile etmiyo hepsi kazanca bakarmısın sen indirim sanıyosun onlar kargo dahil 10 lira kazanıyo kişi başı :34:

bu da satış taktiği işte :21:

5 kere mesaj attı arkadaşım yengem 31 ekimde bitmiş dedi en basitinden bir sürü kont. gitti ben 3 çekimi yengem de 1 çeki var 100 tl ve üzeri olduğu için kullanamadık bence asıl mağdur olan biziz

ilk başta bende öle yaptım bendende giti bi msj sonra sondakini ı yaptım öle geldi kod :34:
markafonı yaz yolla diyo oraya başka bişeyde yaz yolla diyebilirdi.herkes site adı markafoni dedi ve kampanya var diye hemen msj gönderildi ama kampanya bitti yazdı.bu senin hatan olmuş oluyo ama değil pazarlama straatejisi beyin farklı algılıyo biliyolar sonuçta :34:

selam herkese

bu markafoni olayında herkes kendi özgür iradesiyle karar verebilir diyorum. nasıl bir tuşla alındıysa bir tuşla da iptal yapılabilir.

fikirmetreden mail gelmiş tv anketi 3 tl yüklüyor fkirmetre hesabınıza yapın derim kota dolmadan geçenlerde 5 tl lik anketi doldurdum hemen hepsiburada dan 5 t lik kod aldım. kargo bedava ürünlerden seçtim.imkan varken değerlendirin derim.

kızlarrrr lütfen artık bu topicte takas için paylasım olmasın topiğin amacı aşılıo sonrasında yapılan oyunlar cabası ve birileri madur oluo beren arkadasımız gbi ve sayfalara takas paylasımı yazmayın baska topic acın illa yapacaksanıxzz burda ccekiliş kampanya ve yarısma paylasılsın birtekkkkkkkk:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

selam herkese

bu markafoni olayında herkes kendi özgür iradesiyle karar verebilir diyorum. nasıl bir tuşla alındıysa bir tuşla da iptal yapılabilir.

fikirmetreden mail gelmiş tv anketi 3 tl yüklüyor fkirmetre hesabınıza yapın derim kota dolmadan geçenlerde 5 tl lik anketi doldurdum hemen hepsiburada dan 5 t lik kod aldım. kargo bedava ürünlerden seçtim.imkan varken değerlendirin derim.

canım iptal edebilirim elbet ama soruşturmak istedim sonuçta bir kişinin görüşü kul hakkı olması. başkalarının fikrini de almak istedim

Doğum Günü menüsü başlıklı yazımıza yorum yapan takipçilerimizden Fatma Nur Akbalık, çekilişimiz sonunda Golden Goat kazanan isim oldu.

Kendisini tebrik ediyor, iletişim bilgisini goldengoat@goldengoat.com.tr adresimize göndermesini rica ediyoruz.

Sağlıklı günler...

beren arkadasım yazdıklarını okudum sana nac,zane bir tavsiye haddime düsmeyerekk sakı nyanlıs anlama o kişileri desifre edemem demişsin günah demişsin ama eger etmezsen cok daha fazla kişiyi kandıracaklar buda daha büyük magduriyetlere yol acacak bence kimler oldugunu bilelim ki uzak duralım baskalarınında canı yanmasın

valla gerçeği tam olarak bende bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla nerdeyse topicte bir savaş yaşandı ve Markafoni farketmeden hemen durumdan yararlanalım denildi.. ben gördüğümü, anladığımı söylüyorum Markafoni bunu bilerek mi yaptı bilmeyerek mi orasını bilemem.. umarım dediğiniz gibidir..

Kanyon’da ayın konusuna uygun fotoğrafı çek, Instagram’a yükle, yarışmaya katıl, en çok oyu sen al, hediyeleri kap!

Nisan ayında birinciye Etstur’dan 1.000 TL değerinde hediye kartı, ikinciye Kanyon’da çift kişilik yemek, üçüncüye Kanyon’da çift kişilik sinema bileti hediye!

Ayrıntılar için: InstaKanyon
$agactaasili.gif

Back
X