Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kampanya döneminde First Sensations ürünleri üzerinde bulunan etiketin altındaki katılım şifresini, ad, soyad, adres bilgileri ile birlikte 3001'e kısa mesaj ile göndererek çekilişe katılabilirsiniz. Çekiliş sonucunda 111 adet iPhone 4 8 GB'tan biri sizin olabilir..

$kerimust.gif

HC HAIR CARE KAZANANLAR KULLANICILARIMIZ:
Çekiliş sonucunda HC Hair Care kazanan kullanıcılarımızın iletisim@sacbakim.com adresine adres ve telefon bilgilerini göndermeleri gerekmektedir. Kampanyaya katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. İşte kazanan kullanıcılar:

1. Fatma Akerik
2. Emel Özbakırcı
3. Döndü Kaya Göçer
4. Brrk Arsln
5. Hasan Hüseyin Buran
6. Duygu Demirtaş
7. Selma Aslan
8. Naz Mutlu
9. Sena Bodur
10. Yasemin D. Kılınç

toplam 2 kodla alışveriş yaptım markafoniden,kodları alırken 0.41 kuruş aveada kazansın diye belli bir kota koyuldu sınır olmadan yapabildik,daha sonrada sistemi degiştirdiler hepsi bu...
kul hakkıyla alakası yok içimde rahat..

bir yarışmaya 10 kez katılıpda aynı hediyeyi,yiyceği vs. almak kul hakkıdır....
çünkü sen katılmasan o katılmasa hiç almayan biri kazanır(örnegin)

kızlar acil yardım litfen ! limangoda anlık 10 tl indirim çeki kazandınız yazıyor ama alışverişte çeki kullandırmıyor sadece ilgili kampanyalarda kullanılır falan diyor ama hiçbir açıklama da yok nasıl kullanıcam bunu 1 saat geçerliymiş

Son düzenleme:
slm arkadaşlar, rica ediyorum markafoni avea konusunu daha fazla yazmayın buraya inanın sayfalar dolusu aynı konu, arada kalan kampanyaları kaçırıyoruz, lütfen yanlış anlamayın özelden devam edebilirsiniz, umarım bu dileğimi dikkate alırsınız.

çok üzgünüm çok sinirliyim
avea kod karşılığında pizza hut patates kodu pizza hut pizza kodu aldıgım bazı şahıslar bana kullanılmış kodları vermişler pizza huta gittiğimde rezil oldum !!!
üstelik bazılarıda bana uyduruk numaralar vermişler onlara daha çok kızgınım
insanlar neden bu kadar yalancı neden çok üzgünüm ben onlara hiç kullanılmamış avea kodları verdim !!!
onlar bana kullanılmış ve uyduruk numaralar vermişler ben onlara inandım güvendim pizza huta gittim ve rezil oldum kimse bana avea kodlarıyla ilgili özel mesaj atmasın insanları kendim gibi dürüst sandım çok aptalmışım !!

sen o guzel yuregnı feah tut
rabbım onların yanına koymaz zaten bunu

Lımango 10 dogumgunu ceklerınde lımıt yok dıye bılıyorum kızlar peki kargoyu ıcıne katabılıyomuyuz acaba?

Bikaç gündür giremedim neler olmuş :25:
Beren yaşadığın anı hayal etmek bile çok kötü, çok kötü bir duruma düşmüşsün. Ama belliydi ve ben dilim döndüğünce uyarmaya da çalıştım... Daha önce başka sitede parayla çek satın almıştım dolandırılmıştım, siz de yeni üyelere, sadece çek takas işiyle ilgilenenlere güvenmeyin dedim, ben seni 2 kişiye karşı özel olarak da uyaracaktım ama karışmak istemedim.. Ama senin iyi niyetin hala suistimal oluyor, o kişiler senin şu an yaptığın kibarlığı anlayıp utanacak olsalar o hareketi zaten yapmazlar, ne olursa olsun isimlerini vermemekle hata yapıyorsun çünkü hala aramızdalar. Bir de ben de vermiştim sana kod, kullanılmış olmasına imkan yok kendim kazandım ama kendi kodlarımdan bile şüphe ettim, açıklamadığın sürece herkes zanlı :31:

Kul hakkından bahseden arkadaşlar da düşmanına ateş eder gibi sıralamış lafları maşallah.. Çeklerden bolca kullananlardan biriyim. Alışveriş konusunda da fazla ustayım. Ben normalde de alışverişimi çok ucuza getiririm, üzerimdeki giysilerin 3-5 liraya, 1-2$a alındığına kimse inanamaz. ebay gibi sitelerden de feci ucuz şeyler yakalarım ve benim satın aldığım şeyleri satanlar kâr ediyorsa markafoni gibi sitelerde satanlar nasıl kâr ediyor tahayyül bile edemiyorum. Aldığımız ürünlerin çoğunun ederi kargo parasına eşit, bu alışveriş siteleri hiçbirşeyden kazanmasa kargo ücreti olarak kestikleri tutardan alıyor bunu(kargo şirketlerine o kadar ödeme yapıldığını düşünmüyorsunuz sanırım) Avea deseniz o da sadaka olarak vermedi çekleri, üzerinden deli gibi kazandıkları müşterilerine 40 kuruş karşılığında jest yaptı, ki 100TL harcanıp harcanmadığı da onları eminim bağlamıyordur, ayrıca ben aldığım hemen herşeye ortalama 10ar tl de ödeme yaptım, kul hakkı yediniz falan demek ne kadar kolay.. Bunu diyenler, facebookta, moneyclupta vs hiç kul hakkı yemiyor mu, kul hakkının ne demek olduğundan emin mi acaba.. Neyse ben de kızdım.

Alışverişleri de takip eden biri olarak bu topic altında bu konu hakkında gerekmedikçe yazmam ben, ilgilenmeyen kişilerin haklı olarak rahatsız olacağını düşünürüm. Bence de bu konular artık bu topic altında konuşulmasın, yeni bir topic falan açılsın, tekrar tekrar aynı şeylerin yazılmasından, çocuk gibi her şeyi tekrar tekrar soranlardan biz bile sıkıldık, ilgilenmeyenleri düşünemiyorum..

Adese Alışveriş Merkezleri " Dost Alışveriş "

Ariel ile birlikte düzendiğimiz, 100 Braun Ütü hediyeli Anneler Günü yarışmamız "Benim annem de süper çünkü..." başladı!

Millî atlet Nevin Yanıt, atletizmde süper... Peki senin annen neden süper?

"Benim annem de süper çünkü..." cümlesini kendi duygularınızla en güzel şekilde tamamlayıp adınız, soyadınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte ailedostu@adese.com.tr adresine yollayın, 100 Braun Ütü'den birini siz kazanın. Anneler Günü'nde, annelerinize vereceğiniz en güzel hediye olan teşekkür ve öpücüğü, bir hediyeyle süsleyin.

Son düzenleme:
* Bu haberi beğenen ve paylaşanlar arasında yapılacak çekiliş sonucunda kazanan kişi CVyolla - www.cvyolla.com | Facebook sayfasında Pazartesi günü açıklanacaktır.
Haftanın hediyesi: Nazar Gümüş Bilezik

Bu çekiliş falan değil ama bedavadan biraz pahalı. Yarın erken kalkabilirsem, yetişebilirsem alıcam ben, ilgilenenler baksın..

Muhteşem bir kampanya daha!
Shoes Under Ayakkabı Hurcu kargo ve kdv dahil sadece 3,99 TL.
16 Nisan Pazartesi günü saat 10:00 dan itibaren 150 adet stokla sınırlı www.hergunyeniurun.com'da. Bu fırsat kaçmaz.

kızlar FA nın kampanyası varmş eşle kazan,
ben kaçırmısım katılan oldumu aramızdan devam ediomu acaba?
çünkü bitek 9 nisan kazananları açıklanmış sonrası yok,
ama katılım sartlarında 25 ine kdar devam ettiği yazıo
anlamadım gitti:44:

herkese günaydın...roziden bebek için numune istemiştim. iki adet pet göndermişler. sabah sabah iyi güldüm yaaa...:1:

Back
X