Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avon türkiye
kazanan şanslı isim yıldız arzu tebrikler bilgilerinizi lütfiye günere bildiriniz.
kızlar acil yardım litfen ! limangoda anlık 10 tl indirim çeki kazandınız yazıyor ama alışverişte çeki kullandırmıyor sadece ilgili kampanyalar fala diyor ama hiçbir açıklama da yok nasıl kullanıcam bunu 1 saat geçerliymiş
zaten direkt o butikten seçtim cnm ama kabul etmiyor anlayamadım nerde kullanacağıma nasıl bakıyorum acaba ?hangi butiğe bakarken verdiyse sadece orda kullanabilirsin...
çok üzgünüm çok sinirliyim
avea kod karşılığında pizza hut patates kodu pizza hut pizza kodu aldıgım bazı şahıslar bana kullanılmış kodları vermişler pizza huta gittiğimde rezil oldum !!!
üstelik bazılarıda bana uyduruk numaralar vermişler onlara daha çok kızgınım
insanlar neden bu kadar yalancı neden çok üzgünüm ben onlara hiç kullanılmamış avea kodları verdim !!!
onlar bana kullanılmış ve uyduruk numaralar vermişler ben onlara inandım güvendim pizza huta gittim ve rezil oldum kimse bana avea kodlarıyla ilgili özel mesaj atmasın insanları kendim gibi dürüst sandım çok aptalmışım !!