kızlar money yarın ne veriyo bilen var mı?
uyduruk şeyler verdiğinde hafta sonu gazete de yayınlıyordu bu hafta yayınlamamış. ya çok iyi birşey ya da yayınlanamayacak kadar uyduruk bişey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar money yarın ne veriyo bilen var mı?
Çocuk gibi tabirini kullanan bendim, bu konuyla alakalı değildi söylemim; Kendi beyni yerine başkasının beynini kullanmaya çalışanlaraydı. Hepimizde beyin var ama bazıları utanmasa ben düşünmeyeyim benim yerime de siz düşünün modunda, Allah herkese beyin vermiş, hiçbirşeyi araştırmayıp herşeyi hazır bekleyen, her şeyi başkalarına soran insanlara evet sinir oluyorum. Kendi de araştırabilecekken, ya da düşünebilecekken her şeyi onaylatmak isteyenler, kendilerine bir şeyi öğrenmek zor geliyor ama tekrar tekrar sormaya üşenmiyorlar, onlara cevap veren kişiler o cevabı yazmak için bile zaman harcıyor.. Yeri gelmişken içimdekileri de yazıverdim. Söylediklerim hem alışverişle ilgili konularda hem de yarışmalarda geçerli, bunları yapanlar umarım dikkate alırlar.
Kampanyamız 17 Nisan 2012 salı günü 18:00'a kadar geçerlidir.
Beğenip, paylaşıp, yorumlayan takipçilerimiz arasında yapılacak çekilişle 3 adet Platoon PL-2010 8 in 1 Kablosuz Kulaklık sahibini bulacak...
kızlar
money demişken aklıma geldi
rexona dan deodorant seçip money kartlarıma6:) yüklemiştim. ama daha migrosa gidemedim alan oldu mu acaba?
kkoras senin bu değişik smileyler nerden çok hoşlar bende çıkmıyo![]()
kız olurmu öyle şeyy sabahtan beri sayende bi çok çekilişe katıldım ..ben kazanınca teşekkür etcektimmşaka bi yana gerçekten öz verin ve ilgin için teşekkürler...
bu arada ben herkese açık paylaşmıyorum sadece ben i işaretliyorum acep firmalar bunu farkediyoda onanmı hiç kazanamıyom ben yaaa![]()
kıslar yaa hobyy de hangi nevresimi seçtiniz?? bu defa zor geldi bana seçmeden çıktım :26: önceki haftalarda bariz bir tanesi güzel oluyordu.. hangisini seçtiyseniz söyleyin bende onu seçiyim![]()
kızlar limango 20tlye ihtiyacım varr acil takasda olur ulaşın bna lütfnacillllllll
![]()
kızlar limango 20tlye ihtiyacım varr acil takasda olur ulaşın bna lütfnacillllllll
![]()