Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Mega Alışveriş Merkezleri
Schafer Mia 6 Parça Kepçe Takımı Hediyeli Günlük Yapılacak Kampanyamız Yarın Başlıyor

Filli Boya
Yepyeni yarışmamız bugün başlıyor. Üstelik birbirinden güzel hediyeleriyle. Sen de yarışmamıza katılıp iPhone 4s, iPad 2 ya da iPod kazanmak istiyorsan tek yapman gereken “Hayattan rengi alın, geri neyi kalır ki?” melodimizi söylediğin videonu yükleyerek oy toplamak. Haydi durma hemen katıl! Filli Boya - Şimdi Sahne Senin | Facebook

Kızlar hangisini yazalım.

Hobby yepyeni yarışması “Yatak Odasında Moda Günleri” ile karşınızda. Yapmanız gereken şey çok basit! 2012 yılının en moda nevresimi sizce hangisi olacak tahmin edin, şanslı 5 kişiden biri olun, 2012 yılının en moda nevresim takımı sizin olsun …

https://www.facebook.com/pages/Hobby-Home-Collection/156986831008732?sk=app_208195102528120

ben turkuaz olanı seçtim canım siyah olanı beğendim aslında ama çoğunluk diğerini daha çok beğenir diye onu seçtim ?

Tekin Acar Cosmetics
Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream"Tıkla Kazan" uygulamamız sona ermiştir. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Kazanan talihlilerimiz 15.00’da açıklanacaktır.

arkadaşlar, titacic 3D sinemalarda ve bedava bilet kazanmak için yapmanız gereken tek şey E.C.A. İle Keşfet linkinden facebook ile giriş yaparak soruları cevaplamak. her 3 doğru cevap 1 çekiliş hakkı veriyor. ben 6 doğru yapmışım :) bir ara size cevapladığım soruları yazayım inşallah. ama şimdi gitmek zorundayım.

Privacy Let's Party
Reklam filmimizi paylaşanlar arasından yaptığımız çekilişle ödül kazanan kullanıcılarımız:

Özlem Gürdağ Erol
Nurhayat Doluca
Saliha Temiz
Remziye Yılmaz
Sabire Yılmaz

Kendilerini kutluyoruz. İsim, adres ve telefon bilgilerinizi bize yukarıda sağda bulunan "Mesaj" bölümünden en geç 20 Nisan 2012 tarihine kadar iletmeniz yeterlidir.

Anneler Günü Yarışmamıza çok az kaldı, tam 100 Anneye ve çocuklarına harika bir hediye paketi kazandıracağız!
Minikleriniz şansınız olacak...

Perşembe gününü bekleyin, beklerken de onlara harika Sarelle'li kurabiyeler pişirin :)
Sarelle | Facebook

Memurfoni.com Takipçilerine de Kazandırmaya Devam Ediyor.

Memurfoni, 3 şanslı takipçisine Sinbo SVC-3460 Islak-Kuru Elektrikli Araba Süpürgesi hediye ediyor.

Kazanmak için hemen beğenin, paylaşın ve yorumlayın!

17 Nisan 2012 Cuma saat 17:00’e kadar sende hemen beğen, paylaş ve yorumla hediyeyi yakala!

Dikkat: Beğen, Paylaş, Yorumla durumlarının üçünü de gerçekleştirenler çekilişe katılmaya hak kazanacaktır.

Çekiliş RANDOM.ORG - True Random Number Service üzerinden yapılacaktır.

Memurfoni | Facebook

kızlar ilgilenirmisiniz bilmem zidaya ya panço gelmiş güzel şeyler var ilk üyelik te 50 tl hediye ediyo 25 -25 kullanıyosun

kızlar burası bana evimister in yan kuruluşu gibi geldi ,sayfa düzeni indirim sistemi kargo bedava vs tüm düzen aynı ... evimister kargoları getiriyor ama 3 hafta sonra ve parça parça :D o nedenle şimdi düşündüm burdan bir şortlu takım falan alsam şort yaz bitiminde veya çocuk büyüyünce falan ulaşırsa ... mama da alacaktım evimisterden ama o kadar geç geliyor ki (ve yüzlerce kez aramadan sonra getiriyorlar) cesaret edip de sipariş veremedim,çocuklar büyüyor mama gelene kadar biz 3 e geçeriz diye düşündüm aynı şey bezler için de geçerli .. zaten ilk gün sanırım 10 tane bez ve mama koydular ve hemen tükendi birdaha da yenisini koymamışlar

Son düzenleme:
Back
X