Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar

money demişken aklıma geldi

rexona dan deodorant seçip money kartlarıma 6:) yüklemiştim. ama daha migrosa gidemedim alan oldu mu acaba?

Eklentiler

• $ccc855487fedb6942eb3268f9b39eb8c.gif
    5,8 KB · Görüntüleme: 24
ilk defa bu topikte soru sordum sorun oldu. burası forum soru sorulacak tabi ki. arkadaşları da daha fazla rahatsız etmemek adına ben kendi adıma konuyu kapatıyorum fazla uzadı topik amacından çıkıyor

kıslar yaa hobyy de hangi nevresimi seçtiniz?? bu defa zor geldi bana seçmeden çıktım :26: önceki haftalarda bariz bir tanesi güzel oluyordu.. hangisini seçtiyseniz söyleyin bende onu seçiyim

ya facebookta kum gibi yarışma çekiliş var. valla burda paylaşmaya vaktim bile olmuyo. ama denk geldikçe daha ben katılmadan paylaşım yapıyorum. ama dikkatimi çekiyoda bi çok kişi paylaşmıyor! sonra facebookta kazananlarda görüyorum o kişileri. bi bakıyorum sayfayı bile beğenmemişim. :44:

paylaşımlarını herkese açık yapman lazım canım. tabi ondan hiç kazanamıyosun :) profilimizden paylaşım yapmışmıyız yapmamışmıyız kontrol ediyolardır diye düşünüyorum.

kıslar yaa hobyy de hangi nevresimi seçtiniz?? bu defa zor geldi bana seçmeden çıktım :26: önceki haftalarda bariz bir tanesi güzel oluyordu.. hangisini seçtiyseniz söyleyin bende onu seçiyim

4.yü kırmızılı olanı seçtim, kırmızı dikkat çeker ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…