bu yarışmada fesbukdamı
Kızlaarr hadi yine iyisiniziçiniz rahat etsin, güle güle kullanın aldıklarınızı
helal ediyormusunuz diye açıkca sordum adamın verdiği cevap şöyle
Sayın Güliz Candan,
Konuyla alakalı olarak müşterilerimizin siparişinde herhangi bir olumsuz durum yaşanmayacaktır. Hata Markafoni kaynaklıdır ve siparişler müşterilerimize gönderilecektir.
Markafoni ailesi olarak yaşanan teknik aksaklıktan dolayı özür dileriz.
çok saol yaa dünden beri içim içimi kemiriyodu napsam die,,bende sormayı düşünüyordum.
kızlaarr hadi yine iyisinizIçiniz rahat etsin, güle güle kullanın aldıklarınızı
Helal ediyormusunuz diye açıkca sordum adamın verdiği cevap şöyle
Sayın güliz candan,
konuyla alakalı olarak müşterilerimizin siparişinde herhangi bir olumsuz durum yaşanmayacaktır. Hata markafoni kaynaklıdır ve siparişler müşterilerimize gönderilecektir.
içimiz içimizi kemiriyor sorunca da çocuk gibi oluyoruzceydaCa içimize kurt düşürdün dün o kadar sağol bugünkü açıklaman için
kızlar şu Markafoni Avea çek olayını merak ettim sordum, attığım maile cevap olarak gelen mail şöyle;
Sayın Güliz Candan,
Avealılara özel 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL kupon kullanma kampanyamızda teknik bir sorun nedeniyle 100 TL ve altı alışverişlerde de kupon kullanımı yapılmıştır. Ancak bu sorun 13.04.2012 tarihi itibariyle çözülmüştür.
Şu an için 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL kupon kullanabilirsiniz.
Markafoni hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.
Keyifli alışverişler dileriz.
Musa Mete |Müşteri Hizmetleri Yetkilisi
Ertuğrul Gazi Cad. No.4
34250 Küçükköy - Gaziosmanpaşa, Istanbul
Tel: (+90) 212 453 16 00 d. 2113
Fax: (+90) 212 453 16 16
Web : www.markafoni.com
Facebook : markafoni - Şirket - İstanbul | Facebook
Blog : markafoni Blog | fashion & lifestyle + gusto
(not: artık bu hata yüzünden yapılan alışverişleri helal ettiniz mi die de soramadım ama isterseniz sorarım)
Sayın Güliz Candan,
Konuyla alakalı olarak müşterilerimizin siparişinde herhangi bir olumsuz durum yaşanmayacaktır. Hata Markafoni kaynaklıdır ve siparişler müşterilerimize gönderilecektir.
selam herkese
bu markafoni olayında herkes kendi özgür iradesiyle karar verebilir diyorum. nasıl bir tuşla alındıysa bir tuşla da iptal yapılabilir.
fikirmetreden mail gelmiş tv anketi 3 tl yüklüyor fkirmetre hesabınıza yapın derim kota dolmadan geçenlerde 5 tl lik anketi doldurdum hemen hepsiburada dan 5 t lik kod aldım. kargo bedava ürünlerden seçtim.imkan varken değerlendirin derim.
ayyy tam buna isyan etcektim bana niye gelmiyo diyee..bi baktım kapı çaldıı :))hero geldii:)) ama kendi adıma 2 ,eşimin adına 1 kez katılmıştım onun adına yollamış uyuzlarrkızlar bir ay ve 6 ay lık bebegi olanlara hero babay den bana üç paket geldi üye olun
çok güzel paket bebe bisküvileri mamalar meyve püresi
çoktaan cevap vermişindir ama yinede söylüyüm belki başkasına faydam dokunurslm arkadaşlar Shiseido bu yıl kuruluşunun kaçıncı yılını kutluyor?
100
60
140
90
bu soruya ne yaptınız bulamadımda
kızlar şu Markafoni Avea çek olayını merak ettim sordum, attığım maile cevap olarak gelen mail şöyle;
Sayın Güliz Candan,
Avealılara özel 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL kupon kullanma kampanyamızda teknik bir sorun nedeniyle 100 TL ve altı alışverişlerde de kupon kullanımı yapılmıştır. Ancak bu sorun 13.04.2012 tarihi itibariyle çözülmüştür.
Şu an için 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL kupon kullanabilirsiniz.
Markafoni hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.
Keyifli alışverişler dileriz.
Musa Mete |Müşteri Hizmetleri Yetkilisi
Ertuğrul Gazi Cad. No.4
34250 Küçükköy - Gaziosmanpaşa, Istanbul
Tel: (+90) 212 453 16 00 – d. 2113
Fax: (+90) 212 453 16 16
Web : www.markafoni.com
Facebook : markafoni - Şirket - İstanbul | Facebook
Blog : markafoni Blog | fashion & lifestyle + gusto
(not: artık bu hata yüzünden yapılan alışverişleri helal ettiniz mi die de soramadım ama isterseniz sorarım)
Sayın Güliz Candan,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?