Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

korkutmayın beni alışverişi yaptım bile :)))))) 1-3 gün içinde kargo diyordu sisteminde eğer geç gelirse biterim hediye felanda aldım çünkü

kızlar burası bana evimister in yan kuruluşu gibi geldi ,sayfa düzeni indirim sistemi kargo bedava vs tüm düzen aynı ... evimister kargoları getiriyor ama 3 hafta sonra ve parça parça :D o nedenle şimdi düşündüm burdan bir şortlu takım falan alsam şort yaz bitiminde veya çocuk büyüyünce falan ulaşırsa ... mama da alacaktım evimisterden ama o kadar geç geliyor ki (ve yüzlerce kez aramadan sonra getiriyorlar) cesaret edip de sipariş veremedim,çocuklar büyüyor mama gelene kadar biz 3 e geçeriz diye düşündüm aynı şey bezler için de geçerli .. zaten ilk gün sanırım 10 tane bez ve mama koydular ve hemen tükendi birdaha da yenisini koymamışlar

canım arkadaş alışveriş yapmış 3 günde gelmiş

canım arkadaş alışveriş yapmış 3 günde gelmiş

canım bazı şeyler hemen geldi ama 3haftayı geçen ve gelmeyen de var mesela 10 gündür bekleyen 3siparişim var evimisterde hala da gelmedi iptal edin dedim ona da cevap gelmedi , artık sıkıldım aramaktan gelmezse de gelmesin dedim ama herkese de anlatıyorum insanları kandırmasınlar diye , çekle de alsak ucuz falan değil normal fiyatına geliyor alınanlar,bin kere pişman oldum birdaha da asla alışveriş etmem ordan neyse ki hediye falan almamıştım birine , bir de öyle olsa yerin dibine geçerdim heralde :)

kızlar nescafe nin kampanyası sona ermiş.Ne zaman açıklanacak bilen var mı? Arabama doğum yapmadan kavuşmak istiyorum hastaneden çıkarkende yeni arabamla evime dönmek :1:

ASIL TALİHLİLER

1. KEREM TUNA İZMİR

2. ÜLKÜ ALTINSOY KOCAELİ

3. GİZEM SAYAN İZMİR

4. EMİNE AYDIN ORDU

5. BERK İLKEM TEKİN ESKİŞEHİR

6. MUSTAFA ÖZKÖROĞLU KIRŞEHİR

7. İSRAFİL TEKİN YOZGAT

8. HASAN IŞIK MUĞLA

9. MEHMET ÖZMAL DİYARBAKIR

10. SERKAN KÜÇÜKORS ANTALYA

YEDEK TALİHLİLER

1. BAHTİYAR CANER BİTLİS

2. AHMET ŞAROĞLU ANKARA

3. ÇİĞDEM ERDİN İSTANBUL

4. MEHMET ADIGÜL ÇANAKKALE

5. ERHAN ÇILĞIN SİİRT

6. AYNUR GÜRBÜZ MUĞLA

7. MURAT HİKMET BEYBAĞA İZMİR

8. FERHAN BAYRAMOĞLU TEKİRDAĞ

9. MUSTAFA YIKILMAZ KOCAELİ

10. ÖZAY AKTÜRK İZMİR

KAMPANYAYA TOPLAM KATILIM 5.283.870 OLMUŞ

nescafe sonuçları kızlar...kazananlara tebrikler diyelim bari:))bize bişey yok...

Nescafe Radikal gazetesinde açıklanmış bile

Tiguan kazananlar; kerem tuna, ülkü altınsoy, gizem sayan, emine aydın, berk ilkem tekin, mustafa özköroğlu, israfil tekin, hasan ışık, mehmet özmal, serkan küçükörs.

Yedek talihlileri de yazayım; bahtiyar caner, ahmet şaroğlu, çiğdem erdin, mehmet adıgül, erkan çılgın aynur gürbüz, murat hihmet, beybağa, ferhan bayramoğlu, mustafa yıkılmaz, özay aktürk.

Kaynak; Radikal Gazetesi.

gitti tiguan ben şimdi polo y lamı çıkacam hastaneden :43:

17 Nisan 2012 12:22
PAPİA'DAN YENİ YARIŞMA
Hülya Avşar’ın rol aldığı Papia Betty Boop’lu decor havlu reklam filmini en çok paylaşan takipçilerimiz bizden süper hediyeler kazanacak.

Yarışma Koşulları:

Öncelikle sayfamızın üyesi olmanız,
... Duvarımızda yer alan yeni reklam filmimizi duvarınızda paylaşmanız,
Reklam filmini paylaşması için arkadaşlarınıza önermeniz,
Ve sonrasında duvarınızdan kaç kişinin Papia reklam videosunu paylaştığını gösteren ekran görüntünüzü 27 Nisan tarihine kadar bilgi@papia.com.tr’ye göndermeniz yeterli olacak.

Arkadaşları tarafından duvarındaki reklam videosu en çok paylaşılan 5 kişiye, Papia Betty Boop’lu decor havlu, Betty Boop'lu Plaj Havlusu ve Papia Sürpriz hediye paketi verilecektir.

Tüm katılımcılarımıza bol şanslar!

Nisan ayı sonuna kadar sürecek Markafoni üyelik kampanyamız başladı!

Onlarca markada %80'e varan indirimlerle sahip olmanıza olanak sağlayan http://www.markafoni.com/ şimdi sitemizin takipçilerine ekstra hediyeler kazandırıyor.

Aşağıdaki linki kullanarak Markafoni'ye üye olan her 50. kişi bizden sürpriz iki adet hediye kazanıyor.

Kampanyaya katılmak için;
* http://bit.ly/HFpKur adresinde tıklayarak bilgilerinizi doldurun ve üyeliğinizi aktive edin (bu adrese tıklanmadan yapılan üyelikler geçersiz sayılacaktır.)
* Mail adresinize gelen "Markafoni üyeliğinizi aktive edin" başlıklı maili markafoni@hergunkampanya.com adresine iletin, kazanın!

Maili yönlendiren her 30. kişi sürpriz bir ödül kazanıyor, hem de kargo ücreti bile ödemeden.

Kazananlar aşağıdaki adreste yayınlanacak aynı zamanda mail ile irtibata geçilecektir;
Markafoni Üyelik Kampanyası Sonuçları

Baby2Go’dan 23 Nisan Hediyesi PROTON Bebek Arabası

DOĞRU CEVABI GÖNDERİN, KAZANIN!

Yarışmaya Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler:

... YARIŞMA SORUSU: Baby2Go ürünleri, hangi başlıklar altında, kaç kategoride gruplandırılmıştır?

PAPİA'DAN YENİ YARIŞMA
Hülya Avşar’ın rol aldığı Papia Betty Boop’lu decor havlu reklam filmini en çok paylaşan takipçilerimiz bizden süper hediyeler kazanacak.

Yarışma Koşulları:

Ve sonrasında duvarınızdan kaç kişinin Papia reklam videosunu paylaştığını gösteren ekran görüntünüzü 27 Nisan tarihine kadar bilgi@papia.com.tr’ye göndermeniz yeterli olacak.

Arkadaşları tarafından duvarındaki reklam videosu en çok paylaşılan 5 kişiye, Papia Betty Boop’lu decor havlu, Betty Boop'lu Plaj Havlusu ve Papia Sürpriz hediye paketi verilecektir.

ammada abartmışlarr :37:

selam kızlarr..ya ben daha önce hiiç markafoniden alışveriş yapmamıştım ,hangi kargoyla geliyo bide takip numarası yolluyomu trendyol gibi..bazen zilim çalmıyodaa :5:

baby2go nun doğru cevabı arkadaşlar;

1- bebek arabaları (6 alt başlık)

2-park yataklar (1 alt başlık)

3-mama sandalyeleri(1alt başlık)

4-oto koltukları (2 alt başlık)

5-ana dizi&salıncak&oyun minderi (3 alt başlık)

6-yürüteç&bisiklet (2 alt başlık)

7-akülü araçlar (2 alt başlık)

Pratikev.com
Sayın Pratikev Takipçileri;

Yakınlarınızı, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi de çekilişlerden haberdar edin, onlarla beraber, hediyeler kazanma şansı yakalayın.

19/04/2012 Perşembe günü düzenleyeceğimiz yeni çekilişimizle, sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Bizi takip etmeye devam edin, kazanma şansınız hiç bitmesin !

Saygılarımızla;
Pratikev

PAPİA'DAN YENİ YARIŞMA

Yarışma Koşulları:

ammada abartmışlarr :37:

baby2go nun doğru cevabı arkadaşlar;

1- bebek arabaları (6 alt başlık)

2-park yataklar (1 alt başlık)

3-mama sandalyeleri(1alt başlık)

4-oto koltukları (2 alt başlık)

5-ana dizi&salıncak&oyun minderi (3 alt başlık)

6-yürüteç&bisiklet (2 alt başlık)

7-akülü araçlar (2 alt başlık)

linkini verirmisin bulamadım :2::2:

Kingston'la fotoğrafın olsun, USB bellek senin olsun!

Yapman gereken şey çok kolay:

Yaratıcı ol, bir Kingston ürünü ile aynı karede fotoğrafını çek
Çektiğin fotoğrafı Kingston Türkiye Facebook sayfasına yükle
Fotoğraf yükleyen ilk 100 kişiden biri ol
Çekilişsiz, kurasız Kingston 4GB USB bellek senin olsun!

Dahası da var!

https://www.facebook.com/KingstonTurkiye/app_309818515758005

Back
X