Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

offfffffffffff yaaaaaaaaaaa tiguan benim olamadı mı yani . halbuki çok umutluydum :43:
tiguanla bissürü hayaller kurmuştum ühü ühü ühü :43::43::43:

kızlar zidaya yı bi araştırın derim bi sitede defolu ürün gönderiyo falan yazmışlar

kızlaarr az önce resmen bi şok yaşadım. aras kargo geldi bi poşet getirmiş. beklediğim kargo yoktu. bi açın bakın dedi küçücük bi kulaklık Antalyadan yollanmış Nihal Yılmaz göndermiş. bi siteye girmiştim çekilişe katılan herkese kulaklık hediye diyordu. ama 5.5 TL ödemeli göndermiş :47::47::47: 1 liralık kulaklığa 5.5 TL ödeme yapıcakmışım :9::9: hemen geri gönderdim kargocu biraz mırın kırın yaptı ama yolladım ne kabul edicem enayimiyim :47:

kızlar zidaya yı bi araştırın derim bi sitede defolu ürün gönderiyo falan yazmışlar

valla doğrudur heralde canım. burdan hiç alışveriş yapmadım.ama markafoni ve limangodan daha önce aldığım ürünlerden hiç memnun kalmadım ben. çanta aldım. göya 90 tlden 15 tlye inmişti. çek kullandım.8-9 tl ödedim. çanta bi geldi. 15 tl anca eder. o kadar dandik ki anlatamam.
nicer dicer denen aletten aldım. ilk kullanmamda elimde kaldı. bırakın soğanı, domatesi bile doğramıyor. bu da dandik ötesi..
ama bunların dışında ucuza bi çok şey aldım onlarda hiç bir sorun yok. heralde bazı şeylerde böyle yapıyolar
alışveriş yaparken çok dikkatli olun derim. çok fazla paralar vermeyin. teşhir ürünü bile gönderiyorlardır. en güzeli görüp bakıp almak..

kızlaarr az önce resmen bi şok yaşadım. aras kargo geldi bi poşet getirmiş. beklediğim kargo yoktu. bi açın bakın dedi küçücük bi kulaklık Antalyadan yollanmış Nihal Yılmaz göndermiş. bi siteye girmiştim çekilişe katılan herkese kulaklık hediye diyordu. ama 5.5 TL ödemeli göndermiş :47::47::47: 1 liralık kulaklığa 5.5 TL ödeme yapıcakmışım :9::9: hemen geri gönderdim kargocu biraz mırın kırın yaptı ama yolladım ne kabul edicem enayimiyim :47:

kızlar bide kahveyle indirim çeki vericez diyen bi yer vardı onda da şartlarında 5tl karşılığı diyrodu ve çekler indirim kampanyalarından açıklamıyordu onada üye olmadan şartlarını bi okuyum 5tl bişey değil diyoruz ama saçma 1çek ve 3tane hazır kahveye vermek istemem şahsen

ve money 800 gram öncekinide alsaydık 950 gram 1kilo yapamamışlar şunu :27:

valla doğrudur heralde canım. burdan hiç alışveriş yapmadım.ama markafoni ve limangodan daha önce aldığım ürünlerden hiç memnun kalmadım ben. çanta aldım. göya 90 tlden 15 tlye inmişti. çek kullandım.8-9 tl ödedim. çanta bi geldi. 15 tl anca eder. o kadar dandik ki anlatamam.
nicer dicer denen aletten aldım. ilk kullanmamda elimde kaldı. bırakın soğanı, domatesi bile doğramıyor. bu da dandik ötesi..
ama bunların dışında ucuza bi çok şey aldım onlarda hiç bir sorun yok. heralde bazı şeylerde böyle yapıyolar
alışveriş yaparken çok dikkatli olun derim. çok fazla paralar vermeyin. teşhir ürünü bile gönderiyorlardır. en güzeli görüp bakıp almak..

evet gerçekten bakıp görüp almak en mantıklısı bu yüzden beğendiğim şeyler olsa bile alamıyorum ben
yiğenim markafoniden bi elbise aldı 60 tl verip güya 130 tl den inmiş birde aman allahım pazardan 20 tl bile verip alınmayacak cinste dikişi felan öyle dandiktiki geri yolladık :ssz:

TIKLA KAZAN'dan alıntı

Az önce açıldı, 300tane %100den birini kaptım, kaydınız başarıyla yapıldı dedi ve 283'e düştü yani 17 kişi %100e kayıt yaptırdı.Sonra site çöktü...
2 · 2 dakika önce diye sayfalarında gördüm Açılıp Bitti mi? yoksa

kızlar birde bişey rica edicektim
bir sürü yarışmaya katılıyoruz ben takip edemiyorum kazananların açıklandığını felan gören olunca kopyalayalım buraya :kkk:

kızlar şu rexona siyaha davetten nasıl hediye alınıyo? onlar adresimize mi gönderiyolar. yoksa bizmi gidip alıyoruz. cüzdan almak istiyorum da..

Back
X