Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aaaaaaaa pril vardı benim açtığımda almıştımda ama sonra sayfa yenile dedim yoğurt çıktı :26:

ya bu money siteden filan mı yapıyosunuz . bende money kart var. ben anlayamadım okudum yorumları ama. biraz aydınlatırmısınız :26:

Son düzenleme:
[h=6]Finish Türkiye
[/h][h=6]Parlayan Kadınlar Kulübümüz sizlerle buluşuyor! Ev, mutfak ve yaşama dair parlak fikirlerinizi paylaşabilir, formu doldurarak haftanın ödülünü kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Haftalık burç yorumu ile burcunuzun size neler getireceğini öğrenebilir, parlayan dizi dünyasına dair yorum yapabilirsiniz. Herkesi bekliyoruz! Finish Türkiye - Parlayan Kadınlar Kulübü | Facebook[/h]

Yuva
Pastane poğaçalarını aratmayan puf puf poğaçalar yapmaya ne dersiniz?
Yuva Maya linkine tıklayıp, kayıt olan şanslı 5 kişi uzman ekibimizin davetlisi olacaktır!

benim gitmem lazım

Kızlar philips den yine nişanlımı aramışlar hediye kazandınız diede en iyi arkadaşımdan doğrayıcı kazanmıştım oda geldi demiş ama gelmedi hediye adamda kapamış tamam deyip sonra yeniden aramış o hediye deil ikinci kez başka kazanmışsınız demiş bizimkide işte olduğundan anlamamış ne olabilirki yaa bakıyorum yarışma olarak bir tek şey var şu bhar temizliği onada formu doldururken evin fotosunu istiyo die katılmadım ben ne olabilirki acaba sizce:26::26:

Lezzetin Resmini Siz Seçin. Hem Lezzetli Ödüller Kazanan 25 kişiden Birisi Olun, Hem de Facebook Kapak Resmimizi Sizler Belirleyin. Katılmak Çok Basit;

Keskinoğlu A.Ş. - Lezzetin Resmini Seç | Facebook adresine girin veya anasayfadan uygulamaya gidin. Oylamaya Başla butonuna basın. Uygulamaya Git butonuna Basın, Uygulamaya İzin Verin, Sonrasında Beğendiğiniz Resme Oy verin ve Çekilişe Katılın.

En çok oy alan resme oy veren 25 kişi çekilişle 1 Lt Ravika Zeytinyağı, Keskinoğlu Buffalo Wings, 300 gr. Keskinoğlu Piliç Döner ve 10'lu Keskinoğlu Omega kart tanımlanmış hediye migros club kart kazanacak. Siz de katılın ve arkadaşlarınızı uygulamaya katılmak için davet edin. Sevgiler.

arkadaşlar hepimiz aynı resmi seçelim bence en çok beğenilen resmi seçenlerden seçilecek hediye kazananlar.
ben 1. resmi seçtim bilginize

bende 1 seçtim de ad soyad tel tamam köşede ne yazıyor bende çıkmamış ne yazılıyor

bende 1. resimi seçtim inşallah kazanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…