kasadan 1 liraya alabilirsin...
şimdiye kadar kargocular neler getirmeden geri gönderdiler acabaa
bende üzüldüm senin adınabizler hep gerçek isim soyadı adresi veriyouz yoksa kargocu hep kimlik istiyor
ucuz kurtuldun diyelim
aaaaaaaa pril vardı benim açtığımda almıştımda ama sonra sayfa yenile dedim yoğurt çıktı :26:
Lezzetin Resmini Siz Seçin. Hem Lezzetli Ödüller Kazanan 25 kişiden Birisi Olun, Hem de Facebook Kapak Resmimizi Sizler Belirleyin. Katılmak Çok Basit;
Keskinoğlu A.Ş. - Lezzetin Resmini Seç | Facebook adresine girin veya anasayfadan uygulamaya gidin. Oylamaya Başla butonuna basın. Uygulamaya Git butonuna Basın, Uygulamaya İzin Verin, Sonrasında Beğendiğiniz Resme Oy verin ve Çekilişe Katılın.
En çok oy alan resme oy veren 25 kişi çekilişle 1 Lt Ravika Zeytinyağı, Keskinoğlu Buffalo Wings, 300 gr. Keskinoğlu Piliç Döner ve 10'lu Keskinoğlu Omega kart tanımlanmış hediye migros club kart kazanacak. Siz de katılın ve arkadaşlarınızı uygulamaya katılmak için davet edin. Sevgiler.
arkadaşlar hepimiz aynı resmi seçelim bence en çok beğenilen resmi seçenlerden seçilecek hediye kazananlar.
ben 1. resmi seçtim bilginize
Lezzetin Resmini Siz Seçin. Hem Lezzetli Ödüller Kazanan 25 kişiden Birisi Olun, Hem de Facebook Kapak Resmimizi Sizler Belirleyin. Katılmak Çok Basit;
Keskinoğlu A.Ş. - Lezzetin Resmini Seç | Facebook adresine girin veya anasayfadan uygulamaya gidin. Oylamaya Başla butonuna basın. Uygulamaya Git butonuna Basın, Uygulamaya İzin Verin, Sonrasında Beğendiğiniz Resme Oy verin ve Çekilişe Katılın.
En çok oy alan resme oy veren 25 kişi çekilişle 1 Lt Ravika Zeytinyağı, Keskinoğlu Buffalo Wings, 300 gr. Keskinoğlu Piliç Döner ve 10'lu Keskinoğlu Omega kart tanımlanmış hediye migros club kart kazanacak. Siz de katılın ve arkadaşlarınızı uygulamaya katılmak için davet edin. Sevgiler.
arkadaşlar hepimiz aynı resmi seçelim bence en çok beğenilen resmi seçenlerden seçilecek hediye kazananlar.
ben 1. resmi seçtim bilginize
bende 1 seçtim de ad soyad tel tamam köşede ne yazıyor bende çıkmamış ne yazılıyor
bende 1. resimi seçtim inşallah kazanırız.
O dediğin site şurası mı acaba?
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Ben de sanki 5 lira görmüştüm kargoyu, şimdi 9,5 yazıyor.
aman ya öldürdü keşke katılmasaydım yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?