tıkla kazan da bu hafta ne olduğu belli değil, priller duruyor halen:44:
vay be 5.000 sayfa olmuş tebrikler
tıkla kazan da bu hafta ne olduğu belli değil, priller duruyor halen:44:
tikveşli yoğurdu facebookta kayıt ettirenlere veriyordu.tıkla kazanla alakası yoktikveşli yoğurt varmış sanki geçen haftakileri aldık ta
kızlar zidaya yı bi araştırın derim bi sitede defolu ürün gönderiyo falan yazmışlar
tikveşli yoğurdu facebookta kayıt ettirenlere veriyordu.tıkla kazanla alakası yok
kızlaarr az önce resmen bi şok yaşadım. aras kargo geldi bi poşet getirmiş. beklediğim kargo yoktu. bi açın bakın dedi küçücük bi kulaklık Antalyadan yollanmış Nihal Yılmaz göndermiş. bi siteye girmiştim çekilişe katılan herkese kulaklık hediye diyordu. ama 5.5 TL ödemeli göndermiş1 liralık kulaklığa 5.5 TL ödeme yapıcakmışım hemen geri gönderdim kargocu biraz mırın kırın yaptı ama yolladım ne kabul edicem enayimiyim
valla doğrudur heralde canım. burdan hiç alışveriş yapmadım.ama markafoni ve limangodan daha önce aldığım ürünlerden hiç memnun kalmadım ben. çanta aldım. göya 90 tlden 15 tlye inmişti. çek kullandım.8-9 tl ödedim. çanta bi geldi. 15 tl anca eder. o kadar dandik ki anlatamam.
nicer dicer denen aletten aldım. ilk kullanmamda elimde kaldı. bırakın soğanı, domatesi bile doğramıyor. bu da dandik ötesi..
ama bunların dışında ucuza bi çok şey aldım onlarda hiç bir sorun yok. heralde bazı şeylerde böyle yapıyolar
alışveriş yaparken çok dikkatli olun derim. çok fazla paralar vermeyin. teşhir ürünü bile gönderiyorlardır. en güzeli görüp bakıp almak..
kızlar birde bişey rica edicektim
bir sürü yarışmaya katılıyoruz ben takip edemiyorum kazananların açıklandığını felan gören olunca kopyalayalım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?