Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Papilla

PAPİLLA ÜRÜN ALBÜMÜNÜ PAYLAŞIM KAMPANYAMIZIN ŞANSLI TALİHLİSİNİ AÇIKLIYORUZ. TALİHLİMİZİN HEDİYESİNİ MUTLU VE HUZUR İÇİNDE KULLANMASINI DİLİYOR, KAMPANYAMIZA KATILAN BÜTÜN ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. YENİ KAMPANYAMIZ BAŞLIYOR :)

KAZANAN İSİM
İSA ÖREN/İZMİR

Son düzenleme:
aaaaaaaa pril vardı benim açtığımda almıştımda ama sonra sayfa yenile dedim yoğurt çıktı :26:

O dediğin site şurası mı acaba?

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Ben de sanki 5 lira görmüştüm kargoyu, şimdi 9,5 yazıyor.

kıslarr yaaa moralim çok bozulduu benim facedeki adım soyadım kendime ait değil. öyle kafadan atmıştım sephoradan kazandığım ruj birtürlü gelmiyordu. meğer kargocu rujumu firmaya geri göndermiş. o adreste öyle bir isim yok diyee bana gelmedi bile kargo direk yollamışş. ben şuan ruj için üzülmüyorum Allah bilir daha neler geliyoda bana ulaşmıyormuşş. zaten diyodum bana bişi çıkmıyor diyee. şimdi ben ne yapıyım kızlarr. siz neler yapıyorsunuz. kendi adınızı mı kullanıyorsunuz??? ben çok korkuyorum öyle heryerde adımın görünmesinden

benimde kendi adıma degil ama her şey geliyor çünkü anket tarzı şeylerde çıkan forma gerçek isim ve soyismimi yazıyorum

üfff ya moneyi sabahtan beri bekliyordum ,kurstayım tenefüse çıkınca çıkmış,döndüğümde yaptım ama yüzde 25 heralde ühühü :2::2:

bana kimse niye cevap vermedikiiiiiiiiiiiiiii:44::44::44: markafoni hangi kargoyle geliyo ve takip nosu yolluyomu demiştim amaaa?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…