money oldumu şimdi anlamadım ben
kızlar bide kahveyle indirim çeki vericez diyen bi yer vardı onda da şartlarında 5tl karşılığı diyrodu ve çekler indirim kampanyalarından açıklamıyordu onada üye olmadan şartlarını bi okuyum 5tl bişey değil diyoruz ama saçma 1çek ve 3tane hazır kahveye vermek istemem şahsen
ve money 800 gram öncekinide alsaydık 950 gram 1kilo yapamamışlar şunu
kıslarr yaaa moralim çok bozulduubenim facedeki adım soyadım kendime ait değil. öyle kafadan atmıştım sephoradan kazandığım ruj birtürlü gelmiyordu. meğer kargocu rujumu firmaya geri göndermiş. o adreste öyle bir isim yok diyee bana gelmedi bile kargo direk yollamışş. ben şuan ruj için üzülmüyorum Allah bilir daha neler geliyoda bana ulaşmıyormuşş. zaten diyodum bana bişi çıkmıyor diyee. şimdi ben ne yapıyım kızlarr. siz neler yapıyorsunuz. kendi adınızı mı kullanıyorsunuz??? ben çok korkuyorum öyle heryerde adımın görünmesinden
bana kimse niye cevap vermedikiiiiiiiiiiiiiii:44::44::44:markafoni hangi kargoyle geliyo ve takip nosu yolluyomu demiştim amaaa?????
kızlar bu money kartlarını migrosdan alışveriş yapıncamı veriyorlar ya
benimde kendi adıma degil ama her şey geliyorçünkü anket tarzı şeylerde çıkan forma gerçek isim ve soyismimi yazıyorum
nternet bankacl kullann, yeni iPad'e ilk dokunanlardan olun!
16 Nisan – 20 Mayıs 2012 tarihleri arasında HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı'nı kullanın, çekiliş ile yeni iPad kazanan şanslı
50 kişiden biri olma fırsatını kaçırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?