kızlar daybuyday 10 tl hesabım var kullanmadıgım verebılırım ısteyen olursa?
sü mavi bilezikleri istiyorum istiyoruuumm nerdee oooo
aynı çantadan almısız güle güle kullan
kod olsa daha iyi olurdu yaaa
BU KODLA İLGİLİ NASIL Bİ ŞİKAYETTE BULUNABİLİRİM KIZLAR ...HİÇ KULLANMADIM YADA FİKİRMETREDEN TEKRAR İSTEYEBİLİRMİYİM
kod olsa daha iyi olurdu yaaa
BU KODLA İLGİLİ NASIL Bİ ŞİKAYETTE BULUNABİLİRİM KIZLAR ...HİÇ KULLANMADIM YADA FİKİRMETREDEN TEKRAR İSTEYEBİLİRMİYİM
davetlimle üye olan iki kişi daybudaydan alışveriş yaptı. ama kendi hesabımda dvaet etiiklerimin üye olduğu gözükmesine rağmen alışverişlerinden kazanmam gerekn 20 tl çek gözükmüyor. neden acaba kızlar
Aynı sorun bende de var. Davetimle 3 hesaptan alışveriş yapıldığı hatta siparişler ulaştığı
halde "davet ettiklerim" kısmında çek görünmüyor, sadece üye oldukları görünüyor:44:
1 ay sonra mı görünür?
kızlar
davet ettiğiniz kişinin siparişi eline ulaştıktan 1 ay sonra hesbınıza yükleniyor çekler
hesabını yenile canım büyük bir ihtimal yüklendi kodun çünkü yada sepete ürün at kodu kullan kısmına gel bakalım yüklenmişmi
canım kullanmadıgına emınsın dımı ben mesela kullandıgım kodu kaydetmıstım gerı aynısını gırdım kabul etmedı bırde kopyala yapıştır yapma
bende 4.90 aldımEki Görüntüle 394310
yüklenmemiş kızlarr ve kullanamıyorumda mail adresimden telefonuma yazarkenmi yanlışlık yaptım acaba,spamda olduğu içinde silinmiş maalesefhiiç alışveriş yapmadım şimdiye dek day bu dayda..neyse başka bi adresle fikirmetre sayesinde bi şifre alıp bi şey daha aldım 3 tane olduu :)
sanırım her bi kod o mail adresine ait oluyo ,öyle okudum gelen kod mailindee..üye olmalısınız yazıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?