Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar daybuyday 10 tl hesabım var kullanmadıgım verebılırım ısteyen olursa?

kod olsa daha iyi olurdu yaaa

BU KODLA İLGİLİ NASIL Bİ ŞİKAYETTE BULUNABİLİRİM KIZLAR ...HİÇ KULLANMADIM YADA FİKİRMETREDEN TEKRAR İSTEYEBİLİRMİYİM

Son düzenleme:

BU KODLA İLGİLİ NASIL Bİ ŞİKAYETTE BULUNABİLİRİM KIZLAR ...HİÇ KULLANMADIM YADA FİKİRMETREDEN TEKRAR İSTEYEBİLİRMİYİM

hesabını yenile canım büyük bir ihtimal yüklendi kodun çünkü yada sepete ürün at kodu kullan kısmına gel bakalım yüklenmişmi

canım kullanmadıgına emınsın dımı ben mesela kullandıgım kodu kaydetmıstım gerı aynısını gırdım kabul etmedı bırde kopyala yapıştır yapma

kızlar sonunda üye oldum şimdi farklı hesplardan 20 çekim var bu çekleri nasıl kullanacagım kociş izin verdi krdei kartına oleyyyyyyyy yaaaaaaaaaaaa

farklı hesaplardan ama iki üçtane daha açacagım

davetlimle üye olan iki kişi daybudaydan alışveriş yaptı. ama kendi hesabımda dvaet etiiklerimin üye olduğu gözükmesine rağmen alışverişlerinden kazanmam gerekn 20 tl çek gözükmüyor. neden acaba kızlar

Aynı sorun bende de var. Davetimle 3 hesaptan alışveriş yapıldığı hatta siparişler ulaştığı
halde "davet ettiklerim" kısmında çek görünmüyor, sadece üye oldukları görünüyor:44:
1 ay sonra mı görünür?

kızlar

davet ettiğiniz kişinin siparişi eline ulaştıktan 1 ay sonra hesbınıza yükleniyor çekler

hesabımdaki çekler diyorum birşey çıkmıyor acaba alışveriş yapıncamı kodu yaacagız çkacak

benim iki hesapdan ayrı var bunları bir alışverişte ikisini ya 20 tl kulllanabilirmiyim ki

hesabımdaki çekler diyorum birşey çıkmıyor acaba alışveriş yapıncamı kodu yaacagız çkacak

benim iki hesapdan ayrı var bunları bir alışverişte ikisini ya 20 tl kulllanabilirmiyim ki

hesabını yenile canım büyük bir ihtimal yüklendi kodun çünkü yada sepete ürün at kodu kullan kısmına gel bakalım yüklenmişmi

canım kullanmadıgına emınsın dımı ben mesela kullandıgım kodu kaydetmıstım gerı aynısını gırdım kabul etmedı bırde kopyala yapıştır yapma

yüklenmemiş kızlarr ve kullanamıyorumda mail adresimden telefonuma yazarkenmi yanlışlık yaptım acaba,spamda olduğu içinde silinmiş maalesef hiiç alışveriş yapmadım şimdiye dek day bu dayda..neyse başka bi adresle fikirmetre sayesinde bi şifre alıp bi şey daha aldım 3 tane olduu :)
sanırım her bi kod o mail adresine ait oluyo ,öyle okudum gelen kod mailindee..üye olmalısınız yazıyoo

anamdan babandan gardaşımdan komsudan kocamdan kendimden kuzenimden hepimizden cek aldım kullandım adresleride farklı yazdım bnasılsa yakınız die ne olurrr ne olmazzzz

evet her kod o mail icin gecerli cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…