Rica etsem
https://www.facebook.com/FinishTurkiye adresine gidip son konuya bu kampaya
www.kadinlarkulubu.com sitesinin bir kampanyası mı ?
diye herkes yazabilri mi ? Bakalım kaç kişi yazacak ? Aynen yukarıdakini yazar mısınız ?
oda nesi canım geri yollamadın mı ayy çok alem bu daybuyday çok şaşırdım ondan güldüm yanlış anlama
canım neden ürünü teslim aldıgında t.c kimlik numaranı vermek zorundasın zaten
Gülünmeyecek gibi değilki:) İade ettim ama sonunda, gerçi 12 taksitte almıştım hala iadesi taksit taksit geri yansıo kartıma
daybuyday çekini nasıl kullanıcam 9,90 tl lik alışveriş yapcam. kart bilgilerini istiyor
daybuyday çekini nasıl kullanıcam 9,90 tl lik alışveriş yapcam. kart bilgilerini istiyor
ay kızlar herkes soruyor adamakıllı biri vcevaplasın
sorular alttadır
1................. daybuydaya üye oldun 10 da çekin var başka nasıl çek sahibi olacagız birini davet edersek olurmu
2..................... kapıda ödeme varmıııııııııı
soruyu yanıtlayana benden çiçekkkkkkkkkkkkk9:
kızlar day buday da bi limit varmı arkadaşımıza 20 tl yüklenmesi için en az ne kadarlık alış veriş yapmalıyızz?? acele cevap piliiizzz
sorular alttadır
1................. daybuydaya üye oldun 10 da çekin var başka nasıl çek sahibi olacagız birini davet edersek olurmu
2..................... kapıda ödeme varmıııııııııı
sorular alttadır
1................davet yolladığın arkadaşın alışveriş yapınca. daybuydaya üye oldun 10 da çekin var başka nasıl çek sahibi olacagız birini davet edersek olurmu
2yok kapıda ödeme varmıııııııııı
hangi pencerede göremedim ben o seçeneği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?