Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kapıda ödeme yoksa ben kullanmam güven konusu

eger fikirmetreden gelen 10 tl çek işinize yararsa vereyim birine

ben begen paylaşla idare edeyim bariiiiiiiiiiiiii

kızlar yaa daybu.. den bişey aldım fakat hesabımda görünmüyo ,aradım orayı bankanıza sorun dedi hesap hareketi olmuşmu diyee.. bide 1 saattir bakıyorum şöyle 10 küsüre makul bişey bulamıyorum yaa..fikir verin naalııırr??

ben daybuydaydan sürekli alısveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadım
yeğenime 23 nisan kampanyasından 2 oyuncak aldım indirimle beraber 10.80 tl ödedim

Son düzenleme:
Yaaa ufff 2 alışveriş yaptım 3. Sünde hediye kodumu tanımadı yaa(( çok üzgünüm keşke biri bana daybuday kodu verseeeeeeee

kızlar güvenilir biri ben krdei kartı ile alışveriş yapmıyorum elimde 20 lik çek var birkaç hesap daha açacagım

diyecegim şu arkadaşlar ben çeki samimi bir arkadaşa vereyim özellikle ankara olursa benim için iyi olur

ben 50 verdiysen 20 sini bana harcasın varmısınız

sonuçta ben kodu verecegim sizlik birşey yok güvenecegim biri olursa iyi olur ecemnur yaparsan sen başkada varsa söylesin mesaj atsın hemen kullanmaya 20 lik var

RİNSO TAROT ŞEYSİ KAZANANLARI

Esra Önder
Hatice Elvan Yanaroğlu
Fatma Ersan Türk
Saadet Göçmen
Berna Yener

Son düzenleme:

kocişe aldığım barnak arası terlik..
delikanlı adama barnak arası terlik olu mu ki bilmem?

4,90 ödedim.total fiyat 14.90 tale

Yaaa ufff 2 alışveriş yaptım 3. Sünde hediye kodumu tanımadı yaa(( çok üzgünüm keşke biri bana daybuday kodu verseeeeeeee

varmı en iyi kalpli ,şu bacısına kod vercek arkadaaşş yaa bende kod var ama geçerli bi kod girin diyo anlamadım gittiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…