cnm bana da bugün geldi ben yorum yazdım bile:)merhaba kızlarbugün denedim biliyorumdan iki kutu hediye aldım çok şaşırdım.ablam ve ben üyeydik orkid geldi,yeni kampanyasındaki.burada böyle bi yrumunuzu görmedim.inş size de gelir.
kızlar iyi geceler,bir konuda şikayetimi paylaşmak istedim sizinle.evimister sitesinden 3-4 tane sipariş verdim farklı tarihlerde,yalnız hiçbiri elime düzgün şekilde ulaşmadı,ne yapacağımı da şaşırdım kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum.bu sitede reklamlarını görüp güvenip alışveriş yaptım ama mağdur edildim,böyle bir ilgisizlik olamaz parasını ödediğim şeyin peşinden koşuyorum haftalardır.nasıl bir şirket çözemedim gerçekten.açıkçası burada yukarda sürekli reklamlarını görmekten de rahatsızım çünkü düzgün çalışan bir şirket değil ,facebook sayfalarında da birsürü şikayet okudum şimdi,biraz kırgınım en azından reklam alırken güvenilir sitelerinki olsa bizim de içimiz rahat etmez mi ? site yöneticilerinden de ricada bulunacağım bu konuda lütfen mağdur olacağımız sitelerin reklamı alınırken daha dikkatli olunsun gerçekten mağdur oldum kimse ilgilenmiyor eşimle defalarca tartıştık sinirlerim çok bozuldu(
cnm bana da bugün geldi ben yorum yazdım bile:)
hatta ben anlamadım burda sordum kimse cevap vermedi kaynadı gitti arada sonra baktım ki kargo poşetinin dışında bir kağıt kalmış ordan anladım bide bende kupon çıkmadı anlamadım
cnm ben de gönderdikleri kağıtta yazıyor diye fark ettim neyse görüş yazdım hediyesi ne bilmiyorum bakalım?günaydınlarben de yazdım.benim kupondan haberim yok ne kuponu çıkacaktı ki,ben de yok.neyse bu da yeter bana,kutusu nasıl ama demi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?