Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet canım görünmüyorsun uzun zamandır..
allah tamamına erdirsin
sağlıkla al kucağına bebişini

biz ne zaman söylicez sana bu lafları anan artık kampanya peşinde koşmaktan yorulmuş torun bakmak istiyomuş
o torun baksında biz kazanamayanların şansı bahtı açılsın

iyiakşamlar arkadaşlar
fm bana paket yollamış halbuki davet bile gelmemişti
ama çok iyi oldu bu kızımla süper etkinliklerimiz olacak içeriğini çok beğendim danino paketini

Son düzenleme:

nedense yarışmaya katılım az olmuş beğenili olduğu için herhalde.bende ölesine katılmıştım.kazanamadık ama brillant bizede hediye gönderecekmiş.bakalım ne gelecek.geldiğinde paylaşırım burda

nedense yarışmaya katılım az olmuş beğenili olduğu için herhalde.bende ölesine katılmıştım.kazanamadık ama brillant bizede hediye gönderecekmiş.bakalım ne gelecek.geldiğinde paylaşırım burda

kızlarrr dün banat temizlik setii ..bugünde hipp hediye paketi kazandım ..şansım dönüyomudur nedirr:) bu arada markafoniden aldığım 80 kuruşluk ,küçük beden ve içini gösteren etek yerine çok güzel bi bluz aldım 34.90 lık :)) eşimede aldığım gömlek yerine ince bi mont aldım ..hiç para vermedim ..biyerden hediye geldi dedim ..saolsunlar yardımcı oldularr ..seviyorum lcw yii:)

lc nin mağazasından mı değiştirdin yani:))
e fiş istemedilermi peki

biz ne zaman söylicez sana bu lafları anan artık kampanya peşinde koşmaktan yorulmuş torun bakmak istiyomuş
o torun baksında biz kazanamayanların şansı bahtı açılsın

anammmm.. garip anam, çilekeş anam.. yormam ben anamı torun yaparak

ne meşakkatli yarışma, 7 etaptan oluşuyor.yarısında kaldım..çok uzun uğraşamıycam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…