Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Modaset
Yarışmamızın Katılım Süresi Bugün Saat 10:00'da Sona Eriyor.

Yorumlarınızı Kontrol Edin! 50 Yorumu Tamamlayan Yarışmacılarımız Çekilişe Katılmaya Hak Kazanıyor.

50 Yorumu Yazdırmış Üyelerimiz kampanya@modaset.com adresine e-mail göndermeyi unutmayınız.

Bol Şanslar.

Yapı Kredi Play
Müziğin ritmiyle, bu torpili kap Play’li!

Sayfamızın sekme alanında yer alan “Ödüllü Soru” uygulamamızdaki soruya doğru cevap verip, Play’den cep telefonu kılıfı, t-shirt ve Number One CD’si kazan, ya da akşam saatlerini bekleyip, helikopterle İstanbul turuna çıkma şansı yakala!
Seçim senin!

Modaset
Modaset Facebook'dan Süpriz Hediyeler Kazandırmaya Devam ediyor.

Yarışmaya Katılamadım Diye Üzülmeyin Bugün Saat 10:30'da Yeni Bir Yarışma İle Karşınızda Olacağız.

Hediye Kazanmaya Hazır mıyız ?

prima ilk hediyem paketi diye bir kampanya vardı kızlar. 5 tl karşılığında hediye paketi gönderiyorlardı..bugün aradılar. 5 mayıs 15 mayıs tarihleri arasında dağıtıma çıkacakmış. bu arada daybuday siparişlerimden biri kargoya verilmiş. sipariş detayına baktığım 5,90 kargo yazıyor.kargo bedava olması lazım sizce neden böyle oldu. bilgisi olan varmı

sipari detayinda oyle gorunuyo ama merak etme kargo bedeva ekstrene yansimicak

kızlar daybudaydan aldığım çantam ve sandalettim geldi çantam çok güzel çıktı deri büyük tam benlik çocuklu biri için süper ama sandaleti beğenmedim onuda artık birine hediye ederim sonuçta 90krş aldım2tane daha gelecek ürünüm var

Vileda Türkiye
Vileda severler, bu haftanın yarışması saat 14:00'da başlıyoor!! Vileda'yla hayatı kolaylaştıranlar beğensin! :)

Ödüllü Soru
Doğru yanıtı bilen şanslı kişiler W Collection Sailing Cup'ta davetlimiz olacak!

hamile bayanlar ..geçende carrefour un insört ünde görmüştüm ,31 hazirana kadar carrefour müşteri himetlerine gidip hami,le olduğunu beyan edenlere ilk hediyem paketi veriyolarmış ..tabi ben maltepede olanınkini okudum ama sizde bi bakın o indirim dergşsşnin bi köşesinde yazıyo ..bebek eşyalarının indirimli olduğu sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…