KIZLAR MARKAFONİ KARGOM GELDİ.TARNSMİTIR VE yemek KARIŞTIRICI ALMIŞTIM. YEMEKK KARIŞTIRICI ÇALIŞIYOR AMA DÖNMÜYOR SADECE TİTRİYOR...SİNİR OLDUM.. ARADIM FİRMAYI İADE EDİN DEDİLER. DAYBUDAY KARGOMUN İRİDE GELDİ ÇANTA ALMIŞTIM. ÇANTA ÇOK HOŞUMA GİTTİ.
BEKLEDİĞİMDEN KALİTELİ ÇIKTI. DAHA 4 KARGOM DAHA VAR. BEİŞLERİME OYUNCAK ALMIŞTIM. HENÜZ TEDARİK SÜRECNDE DİYOR.
ALIŞVERİŞ YAPAMK HELEDEBÖLE KURUŞLAR ÖDEYEREK HARİKA YA...BİR KARGO BEDAVA GÜNÜ DAHA GELSE :d
alışveriş siteleri artık burda konuşulmuyorbak yine karıştırdım. aslında sen bu tepkiyi çek takas bölümünde verseydin daha doğru olurdu. burası kampanyaaların paylaşıldığı bir topic. kargoların gelip gelmediği ürünlerden memnun kalınıp kalınmadığını yazmak bence bu topice çok uygun diye düşündüm. sonuç olarak tecrübeler ve referansllarla hareket ediyoruz çou zamn.
Bahar modası Domestos ile geldi! Hemen anketimize katıl, Markafoni'den alışveriş çeki kazanma şansı yakala!
Kadınlar Ne İster? - Bu Bahar Hijyen Moda | Facebook
pfff yaa bana 75 tl üzerine 10 tl verdi(( keşke banada vereydii ne güzel olurduu ( özel bişey yapmaya gerek yok sanırım sistem veriyo dimii
alışveriş siteleri artık burda konuşulmuyor
bahsettiğin çekte alışveriş siteleriyle ilgili
bunun bu topikle hiçbir alakası yokkkk
lütfen sen ve bu konuyu burda yazmaya devam eden arkadaşlar ANLAYIN artık ve bunları burda yazmayınnnnn
bu sitelerle alakası olan arkadaşlarda bi zahmet o topiğe bi göz atsınlar
yetti artık yaa
tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir, lafla uslanmayanın hakkı kötektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?