Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

alışveriş siteleri artık burda konuşulmuyor
bahsettiğin çekte alışveriş siteleriyle ilgili
bunun bu topikle hiçbir alakası yokkkk
lütfen sen ve bu konuyu burda yazmaya devam eden arkadaşlar ANLAYIN artık ve bunları burda yazmayınnnnn
bu sitelerle alakası olan arkadaşlarda bi zahmet o topiğe bi göz atsınlar

yetti artık yaa

tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir, lafla uslanmayanın hakkı kötektir

Son düzenleme:
Kanz Türkiye

İşte üçüncü haftanın kazananları!

Kombinasyonlarını bedelsiz kazanan minikler;

Melis Kevser Çırak
Selina Kok
Melek Soydan
Tuğra Araz
Ömerfaruk Arısoy

Kombinasyonlarında %50 indirim kazanan minikler;

Efe Deniz
Halil Efe Araz
Doruk Acarsoy
Bade Akbaş
Serkan Değirmenci
Mısra Ece Aydınlar
Cemre Ballı
Onur Kağan Afacan
Kuzey Akdeniz
Aslan Erol Divrengi
Buse Karaca
Asu Bera Keser
Erol Özgenç
Efe Olcay Eğin
Batın Kalaç

Kazananlarla eposta yoluyla iletişime geçilecektir. Şansınız her hafta devam ediyor. Salı günü ve daha önce kombinasyonlarını oluşturmuş olanlar tekrar kombinasyonlarını yaratmaya başlayabilirler!

Ayrıca katılan herkese kombinasyonunda %10 indirim var. Tek yapmanız gereken son ekranda “indirim al” butonuna tıklayarak karşınıza çıkan kod ile bir Kanz ya da S&D mağazasına uğramak.

Sabahın ilk ışıkları yüzünüze vursun, günün en güzel öten kuşu pencerenize konsun. Bu gunün ilk günaydını benden olsun...

Pratikev.com
Piranha PRN-206 Mikrofonlu Multimedya Kulaklık Çekilişi !

Son düzenleme:
Lezzetbaşı
lezzetbaşı kazananları açıklıyor beğen kazan paylaş kazandır

Modahill
‎,,,Beğenin,Paylaşın Ftz Woman Kazak Kazanma Şansını Yakalayın,,,

Kazanan Talihli Kişi Cuma Günü Saat 17:00 Açıklanacaktır...

Yapı Kredi Play
Play’li, müziğin sesini açtın mı?

En favori şarkını Number One FM’de dinleyip, üstüne Play'den cep telefonu kılıfı, t-shirt ve Number One CD’si kazanmak için sayfamızın sekme alanında yer alan “Ödüllü Soru” uygulamamızda sorulacak soruya doğru cevabı vermen yeterli!
Yapı Kredi Play - Ödüllü Soru | Facebook

Perspective
Bugün Perspective Perşembesi! :) Gün içinde soracağımız soruya ilk doğru yanıt vereni muhteşem bir hediye bekliyor! :)

pfff yaa bana 75 tl üzerine 10 tl verdi(( keşke banada vereydii ne güzel olurduu( özel bişey yapmaya gerek yok sanırım sistem veriyo dimii

pfff yaa bana 75 tl üzerine 10 tl verdi(( keşke banada vereydii ne güzel olurduu( özel bişey yapmaya gerek yok sanırım sistem veriyo dimii

ilk 10 kişiye 25 tl.veriyor..ilk 10 dan sonra 10 tl lik veriyor..
kullandım bile..
şansına yarını bekle, hergün veriyormuş..

ukalalık yapma. yazdığım her iki yazıda topiğe uygun.

ÇAYKUR
ÇAYKUR hediyelerinden biri sizlerin olabilir...Hemen ÇAYKUR - #DemliMuhabbet | Facebook adresine tıklayın, 140 karakter ile çay keyfinizi ya da çay tutkunuzu anlatın, hediyelerden birini siz kazanın. Unutmayın, katılmak için son 5 gün!

bu topicte gereksiz neler okuduk biz ne olmuş 2 satır alışverişle ilgili sevincini paylaşmışsa onu anlamadım tepki veren arkadaşların başka şeylere sinirlenip yazdığını düşünüyorum,büyümemesi gerekir bu tarz şeylerin.çek takası ile muhabbet olmadıkça her şeyin buraya uygun olduğunu düşünüyorum aksi halde kızım hasta gelemedim, tatildeydim giremedim tarzı yazılara da tepki vermemiz gerekir ki bu hiç hoş olmaz değil mi?biraz daha anlayış lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…