anlamıyorum bazlarınızı..... ne kadar sabit fikirli oluyorsunuz. yok o topice uygun değil yok bu değil. çıkarın at gözlüklerinizi biraz geniş düşünün. geriye dönüp bakın sayfalara herkes aldığı üründen memnunn olup olamdığını yazmış. hangi siteyle sorun yaşadığını hangi kampanyanın yada numunenin işe yaramadığını, ürünlerinin kalitesiz olduğunu yazmış.markafoni kampanyası hala devam ediyor. kullanmaya devam edenler var. ve ben bu kampanyadan aldığım ürünler den memnuniyetimi ve şikayetlerimi dile getirdim. getirdimki kampanyadan yararlanmaya devam eden arkadaşlar seçimlerini ona göre yapsınlar. bu topic aylardır sadece kampanya linki vermek için kullanılmıyor. kampanyanın güvenirliği işleyişi hakkındada bilgiler veriliyor ve çok ta uygun bir durum. diğer topicte çek takas işlemleri yada çek veren alışveriş siteleri konuşuluyor. biraz mantıklı olun. hakkımın kötek olduğunu söyleyenerde ukalıklarıyla övünsünler.seviyenize inmeyi düşünmüyorum
Bahar modası Domestos ile geldi! Hemen anketimize katıl, Markafoni'den alışveriş çeki kazanma şansı yakala!
Kadınlar Ne İster? - Bu Bahar Hijyen Moda | Facebook
canım boşver ..daha doğru düzgün atasözü bile yazamayan birinden bahsediyoruz...kale almaya bile gerek yok ...bukadar katı olunmamalı ne var yani 1 kampantyayıda 1-2 msj sonra oku nooldu yani ..kaçırdınmı ..tühhh kazanmadınmıı? 2 sn sonra katıll nolcak yanii...insanız hepimiz buraya muhabbete güzel zaman geçirmeye geliyoruz birazdaa...
Bahar modası Domestos ile geldi! Hemen anketimize katıl, Markafoni'den alışveriş çeki kazanma şansı yakala!
Kadınlar Ne İster? - Bu Bahar Hijyen Moda | Facebook
muhtemelen durdular durdular turna olarak beni vurdular. gelen bana patlıyor giden bana patlıyor. geçendede kızdılar bana. naptım ben ya diyorum. durdum durdum sana denk geldi sana patladım diyorlar. günah keçisi oldum çıktım yani.ağlıcam valla....ufak kızgınlıklara yanlış anlaşılmalardan dolayı söylenenlere birşey demiyorum ama ukalalık yapıp itham da bulunan seviyesizlerede tahammül edemiyorum işte... :)
muhtemelen durdular durdular turna olarak beni vurdular. gelen bana patlıyor giden bana patlıyor. geçendede kızdılar bana. naptım ben ya diyorum. durdum durdum sana denk geldi sana patladım diyorlar. günah keçisi oldum çıktım yani.ağlıcam valla....ufak kızgınlıklara yanlış anlaşılmalardan dolayı söylenenlere birşey demiyorum ama ukalalık yapıp itham da bulunan seviyesizlerede tahammül edemiyorum işte... :)
ilk diğerinde okudum sonra burdada okuyunca burda yazdım yazdıgımız yazıları 2 yerde de yazcaksak diğer topiğe bakmanın anlamı yok diye düşündümbak yine karıştırdım. aslında sen bu tepkiyi çek takas bölümünde verseydin daha doğru olurdu. burası kampanyaaların paylaşıldığı bir topic. kargoların gelip gelmediği ürünlerden memnun kalınıp kalınmadığını yazmak bence bu topice çok uygun diye düşündüm. sonuç olarak tecrübeler ve referansllarla hareket ediyoruz çou zamn.
Yapı Kredi Play
Playli, müziğin sesini açtın mı?
En favori şarkını Number One FMde dinleyip, üstüne Play'den cep telefonu kılıfı, t-shirt ve Number One CDsi kazanmak için sayfamızın sekme alanında yer alan Ödüllü Soru uygulamamızda sorulacak soruya doğru cevabı vermen yeterli!
Yapı Kredi Play - Ödüllü Soru | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?