Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu aralar hiçbişe kazanamıyorum çok yarışma da yok, olanların çoğu beğenili çok efkarlıyım çookk :111:

R.O.C.S. Türkiye

Yarışmamız farklı bir şekilde devam ediyor! 'En güzel gülüşe sahip olan'ı arıyoruz! :) Siz de yarisma@dentavit.com adresine çocuğunuzun gülen bir resmini gönderin, diş fırçalarınızı mikroplardan koruyacak olan VIOlight ürünlerinden birine sahip olma fırsatını kaçırmayın! Son gün 7 Mayıs, acele edin!

KIZLAR MARKAFONİ KARGOM GELDİ.TARNSMİTIR VE yemek KARIŞTIRICI ALMIŞTIM. YEMEKK KARIŞTIRICI ÇALIŞIYOR AMA DÖNMÜYOR SADECE TİTRİYOR...SİNİR OLDUM.. ARADIM FİRMAYI İADE EDİN DEDİLER. DAYBUDAY KARGOMUN İRİDE GELDİ ÇANTA ALMIŞTIM. ÇANTA ÇOK HOŞUMA GİTTİ.
BEKLEDİĞİMDEN KALİTELİ ÇIKTI. DAHA 4 KARGOM DAHA VAR. BEİŞLERİME OYUNCAK ALMIŞTIM. HENÜZ TEDARİK SÜRECNDE DİYOR.
ALIŞVERİŞ YAPAMK HELEDEBÖLE KURUŞLAR ÖDEYEREK HARİKA YA...BİR KARGO BEDAVA GÜNÜ DAHA GELSE :d

renaz çek topiğinde de yazmışsın burdada yazmanın anlamı yokki arkadaşım siparişlerinin gelmesini

ya bence aradabir bu tarz şeylerin paylaşılmasına hemen tepki verilememli ..neticede daha önceden paylaşılıyodu butarz mutlu olduğumuz şeyler ..yani böyle sayfalarca süren çek davaları olmadığı sürece tek tük mesajları okumak ,birbirimizin yaptığı alışverişlerdeki memnuniyetini paylaşmak bukadar sorun olmamalı ..misal ben hiç çek muhabbetleri sayfasına girmedim ,orası bukadar aktifmi bilmiyorum ,ama acil durumlarda burdaki arkadaşların yoğunluğundan dolayı buraya yazmayı tercih ederim ...bence 2-3 mesaj ard arda çek -alışveriş muhabbeti yazılmadığı sürece sıkıntı olmamalı.

Alakasız konuların uzun uzadıya konuşulduğu oluyor,
alınanlar resimli falan paylaşılıyor ama bu çek konusu
açılınca öfff püfffler başlıyor yaniiii Adalet varsa
kurallar varsa herkese işlesin yani kızlarrr...

renaz çek topiğinde de yazmışsın burdada yazmanın anlamı yokki arkadaşım siparişlerinin gelmesini

haklısın canım ama inan bilinçli yapmıyorum. çek takas topiği birbirinden ayrıldı. karıştırıyorum sekmeleri. malum yazdığımıda silemiyorum. kusura bakmayın

haklısın canım ama inan bilinçli yapmıyorum. çek takas topiği birbirinden ayrıldı. karıştırıyorum sekmeleri. malum yazdığımıda silemiyorum. kusura bakmayın

bak yine karıştırdım. aslında sen bu tepkiyi çek takas bölümünde verseydin daha doğru olurdu. burası kampanyaaların paylaşıldığı bir topic. kargoların gelip gelmediği ürünlerden memnun kalınıp kalınmadığını yazmak bence bu topice çok uygun diye düşündüm. sonuç olarak tecrübeler ve referansllarla hareket ediyoruz çou zamn.

bak yine karıştırdım. aslında sen bu tepkiyi çek takas bölümünde verseydin daha doğru olurdu. burası kampanyaaların paylaşıldığı bir topic. kargoların gelip gelmediği ürünlerden memnun kalınıp kalınmadığını yazmak bence bu topice çok uygun diye düşündüm. sonuç olarak tecrübeler ve referansllarla hareket ediyoruz çou zamn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…