Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu tartışmayı kapatalım topicin huzuru kaçmasın. daha öncede söledim tekrar sölüyorum. çekle ilgili bir yazı yazdım topice sonra yanlış yere yazmışım diye düzelttim.
katıldığım bir kampanya dan aldığım ürünlele ilgili memnuniyetimi ve şikayetimi söledim. söledim ki aynı kampanyadan yararlanan ve yararlanmaya devam eden arkadaşlar nelerle karşılaşacaklarını az çok bilsinler istedim. amacım kampanyanın güvenirliğini ürünlerin kalitesini kendimce göstermekti. topice uygun bir paylaşımdı aslında ama bu bağlantıyı kuramayan arkadaşların yazdığı yorumlara kolay kolay cevap verip polemiğe girmem. ancak hakkın kötektir diye itham da bulununca cevap veremeden edemedim. kişisel bir durumdu özel mesaj atmak daha doğru olurdu belki aa özel mesaj atamadığım için topice yazmak zorundaa kaldım. ben haklı olup olmadığımı hakkımın ne olduğunu ve doğru anlaşıldığımı iki gündür sayenizde gördüm, keyfim yerinde hepinize teşekkürler. daha fazla topic meşgul olmasın bu konuyla.

ve gelelim diğer haberlere
öncelikle pavloderm den numune istedim 3,25 tl kargo ücreti karşılığında bugün geldi.. ortalama 15 tane küçük numune gelmiş. bebek njumunelerinin yanında şampuan numuneleri de gelmiş. 3,25 tl ye değermi diye sorarsanız anne olmak iin gün sayan biri olarak bence değer. işe yaramayan birşeyde olsa bebek amblemi taşıyan herşey beni mutlu ediyor :) :)

bir firmadan daha bebek için numune istemiştim. bir adet bebek bezi göndermiş. ama ortalama 4 yaş için.
rozi de 2 adet pet göndermiş. primanın dağıtım noktaalrını bilmiyorum ama faceden katılmıştım. dışarı çıkamadığım için karg 5 tl ödemek şartıyla istemiştim. geçen gün aradılar. 5-15 mayıs tarihleri arasında dağıtıma çıkacak dediler.

ve çekle ilgili bir paylaşımım var onlarda diğer topice. mutlaka bakın ben denedim. sizinde hoşunuza gddebilir

saygılar sevgiler

Günaydınlarrr ay dün sabah falan başladı dediniz ilk işim oraya bakmak oldu ama 10 TL lik kazandım.. 25tl kazananlara tebrikler. 25 tl üstüma alışveriş için gecerli bir limit yok dimi

Electrolux Türkiye
Dün gece (26 Nisan) sonlanan Electrolux Silicon Altlık kampanyamızın kazananları belli olmuştur. Kendilerini tebrik ederiz. Kazananların isim soyad, telefon ve kargo için adres bilgilerini sayfamızın mesaj bölümünden bize ulaştırmalarını rica ederiz. Ürünlerin kargolaması önümüzdeki hafta içi yapılacaktır. Kargo ücretini Electrolux ödeyecektir. Kazananların isimlerini aşağıda bulabilirsiniz;

Ertekin Keskin
Buket Catal
Neco Tumguc
Zeynep Tülay Erbiyik
Murat Avci
Çilem Buse
Deniz Özçetin
Yegane Aka
Betül Demirbilek
Meltem Kaplan

Evybaby

Sevgili Evy Baby anneleri, her Cuma günü saat 11:00'da soracağımız haftanın anket sorusuna doğru cevap veren
5 kişiye Evy Baby bebek bezi hediye ediyoruz.
27 Nisan Cuma günü anket sorumuza cevap vermeyi unutmayın

King Ev Aletleri

10:00-16:00 arasında sayfamızda paylaşacağımız sorumuza cevap verin ve 3 kazanandan biri olup 4 Yıl Garantili aşağıdaki King marka ürünlerden birinin sahibi olun!

Son düzenleme:
ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Arko Men ile Ödüllü Sorular, yeni seri Ice Mint’le tekrar başlıyor! Sen de bu heyecanı yaşamak için hemen soruları cevapla, her gün 10 adet verilecek olan Ice Mint Tıraş Setinden birini kazanma şansını yakala! İpuçları için sayfamızı ve www.adamgibibakim.com‘u ziyaret etmeyi unutma! Bugünün sorusu için; ArkoMen - Adam Gibi Bakım - Ödüllü Sorular | Facebook Bol şanslar!
ArkoMen - Adam Gibi Bakım - Ödüllü Sorular | Facebook
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

http://www.nurturia. com. tr/

Anneler günü - "Annemin kulağı hep bende" fotoğraf yarışması
26 Nisan - 12 Mayıs
"Annemin kulağı hep bende" yarışmasında annenin çocuğuyla bağını ifade eden fotoğraflar yükleniyor, en beğenilenler Gigaset'ten oda dinleme özellikli radyasyonsuz DECT telefonlar kazanıyor.

Son düzenleme:
Modahill
Beğenin,Paylaşın Bu Güzel Trikoya Sahip Olma Şansını Yakalayın ! Kazanan Talihlimiz 17.00 da açıklanacaktır. ModaHill

Forum Trabzon Alışveriş ve Yaşam Merkezi
Annenizi en güzel cümleyle anlatan siz olun, Triko Mısırlı'dan 1000 TL değerinde hediye kazanın!

https://www.facebook.com/sdfdesign

Hediye çanta sizleri bekliyor :)

Sdf DESİGN takipçilerine hediyeler !

Sayfayı ve görseli beğenip ''herkese açık'' olarak paylaşan üyelerimiz arasında çekiliş yapılacaktır.

Kazanan üyemize özel tasarım çanta hediye edilecektir.

Herkese bol şans :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…