Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tofita
Handan Tüylüoğlu, "Ben enfes yemekler hazırlamışken eşimin bu gece dışarıda yiyelim mi demesi tifitiliğin alası!" dedi ve 17. haftanın Tifitisi oldu! Haftanın Tifitisi devam ediyor!

canım üzüldüm inan hissettiklerini yazmana çok özensiz olmuş arkadaşın yazdığı gerçekten

canım seninle karşılaştığım iyi oldu. bana mail adresini tekrar atarmısın seninle şu çek konusunda bişi konuşmak istiyorum. senin kullanacapın o çekin aktifleşeceği zamn mayısın ortalarında ben o vakitlerde doğum yapabilirim o yüzden sei mağdur etmek istemiyorum

PASTEL
Pastel’in her hafta yapacağı sürpriz ödüllü yarışma için Twitter sayfamızı takipte kalın! Her an karşınıza çıkabilir

1) Erkek > > FAT FACE Polo Yaka T'shirt---- Ürün Kodu: 28925
2)Kadın > T'shirt > MAX&CO. T'shirt---Ürün Kodu: 28816
3) Kadın > Etek - Şort > FIX ATELIER Etek----Ürün Kodu: 28827
4) Erkek > Jean > ZARA Jean Pantolon----Ürün Kodu: 28855
5)Kadın > Elbise > FASHION TV PARIS Elbise---- Ürün Kodu: 28840

outletim cevapları kızlar
16da bitiyo mail atın

PASTEL
Pastel’in her hafta yapacağı sürpriz ödüllü yarışma için Twitter sayfamızı takipte kalın! Her an karşınıza çıkabilir

[h=6]Nature's Bounty Türkiye
[/h][h=6]Ödüllü Yarışmamızın Kazananları Belli Oldu.

Aynı kaynaktan gelen oyları tespit eden güvenlik sistemimizin sonuçları incelendi ve puan revizyonları yapıldı. Bunun ardından oluşan kazanan listesi şöyle gerçekleşti:

Belgin Kan
Nil Meriç Daylan
Serdar Gülçin
Deniz Yılmaz
Ayse Yalman
Leyla Kaya
Derya Soyupak
Meryem Korkmaz
Saliha Ülgü
Gamze Demirci Çelik
Yasin Duman
Sadiye Öztoprak
Burcu Kırbaş
Merve Güzel
Esin İzci
Zuhal Bütüner
Feyza Sarı
Serkan Uğuş
Melek Atar
Sema Kırıcı

Kendilerini tebrik ediyor, yarışmamıza ilgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz.

Kazanan arkadaşlardan sayfamızdaki mesaj tuşunu kullanarak iletişim adreslerini bekliyoruz.[/h]

Altınbaşak Neşriyat
Ödüllü sorumuz bugün saat 16:30 Altınbaşak Neşriyat'tan geliyor..

vipdükkan
Vipdükkan Yarışmaları Devam Ediyor!!! Sitemizde şuanda yayında olan “Diesel” kampanyasında Bayan T-shirt ve Bayan Pantalon kategorileri altında sırasıyla kaçar adet ürün bulunduğunu yazın. Cevabınızı yazarak yarisma@vipdukkan.com adresine gönderen 10. Ve 20. kişi fotoğrafta paylaştığımız şık gözlüğün sahibi olacak. Yarışma sonuçları 17:00’de açıklanacaktır. Bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecektir

Markafoniden gelen ayakkabımın bir teki 37 bir teki 38miş, geldiğinde 38i deneyip kaldırmışım bugün farkettim, faturasını da atmıştım. Hiç sorun yaşamazdım ben markafoniyle halbuki.. Mesaj attım bekliyorum

Nutella Kahvaltı Sofrası hazır! Tüm Nutella severleri bekliyoruz! Bize katılmak için aşağıdaki linke tıklayın!

https://www.facebook.com/nutellaturkiye/app_215877391851710

https://www.facebook.com/ffturkiye/app_383506001670398

F&F Türkiye
Ayakkabı kazanma şansınız sürüyor, çekiliş linkimizden yarışmaya katılmayı unutmayın !

Vileda Türkiye
Vileda severler, bu haftanın yarışması saat 14:00'da başlıyoor!! Vileda'yla hayatı kolaylaştıranlar beğensin! :)

Dondurmayı Seviyorum
Geçen haftaki Süper final sorumuzla Panda Ayıcık kazananlar belli oldu! Süper final ödüllü soru kazananları | Facebook

Ödüllü Soru
Doğru yanıtı bilen şanslı kişiler W Collection Sailing Cup'ta davetlimiz olacak!

JAZZ PIRLANTA ‏ @JAZZPIRLANTA
jazz pırlantayı takip eden 100. ve 200. kişiye gümüş sawarovski taşlı kolye hediye edilecektir normal fiyatı 35 tl dir.

Sarelle
Yarışmamız başladı!
Hemen katılmak için tıklayabilirsiniz, Anneler Günü Hediyeleriniz sizleri bekliyor:)
3733
Sarelle - Zaman Tüneli | Facebook

https://www.facebook.com/divasdiamond çekilişle tektaş veriyooo sadece beğen paylaş

Bahar modası Domestos ile geldi! Hemen anketimize katıl, Markafoni'den alışveriş çeki kazanma şansı yakala!

Kadınlar Ne İster? - Bu Bahar Hijyen Moda | Facebook

Lezzetbaşı
lezzetbaşı kazananları açıklıyor beğen kazan paylaş kazandır

Modahill
‎,,,Beğenin,Paylaşın Ftz Woman Kazak Kazanma Şansını Yakalayın,,,

Kazanan Talihli Kişi Cuma Günü Saat 17:00 Açıklanacaktır...

Perspective
Bugün Perspective Perşembesi! :) Gün içinde soracağımız soruya ilk doğru yanıt vereni muhteşem bir hediye bekliyor! :)

Modaset
Bugün yeni bir yarışmamız başlıyor.

Yorumları kaldırdık.

COOK Mutfağı
‎26 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında Migros’ta her 5 TL lik Cook alışverişinizle 28 muhteşem ödülden birini kazanma şansı yakalayın.
Eki Görüntüle 400332

Arzum
Bugün başlayacak olan Annene Şiir yarışmasını kaçırmayın!Arzum'dan birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansı yakalayın:)Bizi takipte kalın:)
Eki Görüntüle 400343

VERO MODA TÜRKİYE
Vero Moda Cevahir mağazamızın tatilcisi Zeynep İkili! Kendisini tebrik ediyoruz! Bol Güneşli ve Neşeli tatiller :)

Filli Boya
“Hayattan rengi alın, geri neyi kalır ki?” melodisi sana iPhone 4S kazandırsın ister misin? Hemen tıkla;
Filli Boya - Şimdi Sahne Senin | Facebook

Bakış Kapak
Yarışmamıza katılımda son günler yaklaşıyor! Geç kalmadan siz de fotoğrafınızı ekleyin. Bakış Kapak - Benim Mutfağım | Facebook

mahmure.com
Bu rengarenk saatlerden birini kazanmak istemez misiniz?
Hadi o zaman yarışmamıza katılın :)
GiysemMi ile Fullspot kazanma şansı! | 1 | Aksesuar Dosyası | Mahmure.com

PASTEL

PASTEL

Altınbaşak Neşriyat
Ödüllü sorumuz bugün saat 16:30 Altınbaşak Neşriyat'tan geliyor..

arkadaşlar limango box da 3 adet kargo bedava ve bir kaç ürün 20 tl. bu üründdden alan oldumu hiç. 40 tl alışveiş çekim var ne asam bilemedimn

ayy harbiden kötü olmuş yaaa..inşallah iyi bi sonuçla dönerler:26::26: arasamıydın acabaa.??

https://www.facebook.com/MemorialSG?sk=app_116732075087321
ne yaptınız kızlar buna ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…