Kızlar daybuyday sıtesınde gecen gun kargo bedavayken çanta almıstım fıyatı 10.90 benım 10 tl cekım oldugu ıcın 90.kurus gectı ama sımdı urun elıme geldı faturasında genel toplam 10.90 dıyor netden hesabımdan bakıyorum genel toplam 90 kurus benım kartımdan ne kadar gecmıstır? Ben cekımı kullanmama ragmen nasıl 10.90 olur?
Kızlar daybuyday sıtesınde gecen gun kargo bedavayken çanta almıstım fıyatı 10.90 benım 10 tl cekım oldugu ıcın 90.kurus gectı ama sımdı urun elıme geldı faturasında genel toplam 10.90 dıyor netden hesabımdan bakıyorum genel toplam 90 kurus benım kartımdan ne kadar gecmıstır? Ben cekımı kullanmama ragmen nasıl 10.90 olur?
canım orda normal ürün bilgisi yazıyolar ben baktım hesabımdan düşen 90kr .. merak etme..
Faturayı ürünün fiyatından kesip gönderiyorlar . Sorun yok yani .
bende kazandııımm ..ablamgillerin adınaa:)) ay çok istiyodum ..sandalet alcam kendimee..(domestos kampanyasıı!!)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?