Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kampanyayı ilk söleyenarkadaş sabah 10:00 da kazandım demişti. bengece 00:08 de kazandım. herhalde 00:00 da başlıyor canım

canım alacak birşey bulamıyorum demişsin markafonide isim dünyası ve crazy baby de çok güzel uyku tulumları ve giysiler var,özellikle uyku tulumuna çok ihtiyacın olacak büyük bir uyku tulumu al bence kesinlikle en sık kullanılan şeylerden biri,bebekler hep üstünü açıyor uyurken bence çeklerinle alabilirsin fiyatları da dışarının yarısı kadar ben 3-5 ayda bir aldığım için biliyorum,keşke bir kere alsaydım en büyüğünden alsaydım dedim hatta

kızlar bu arada bayadır bakamıyordum bir de baktım ki hiçbir kazanan listesinde ismim yok bu kadar da şanssız olunmaz ki biri okusun üflesin beni nolur o kadar zaman ayırıp uğraştığıma yazık yaa var mı bunun bir formülü ?? artık cazip de gelmiyor yarışmalar ne de olsa birşey çıkmıyor ... tek kazandığım ducros baharatlar nescafe ve hero baby numuneleri ... yine de nankörlük etmeyeyim gelip bunları da alırlarmış :))

bu arada avea çekleriyle alışveriş ettiğimiz kargolarım geldi,ayakkabı bölümünden 3 adet ayakkabı seçmiştim 2sini iptal etmişler sanırım stoklarında yoktu çok üzüldüm .. hesabıma da hemen tl tutarı olarak yüklemişler,çek tutarını da kupon olarak yüklemişler.yine de 2hafta bekletip stokta yok iptal edildi demeleri hoş değil bence insanın hevesi kursağında kalıyor..ben şunu anlamıyorum birşey aldığımızda son 1 tane kaldı veya tükendi ifadesi yer alıyorsa sonradan nasıl iptal oluyor ?? pek etik gelmedi bana tekrar alışveriş edecek olursam pek güvenerek yapamam heralde çok da güven vermediler açıkçası

king
Veeee işte beklenen an! Sizlerle sırasıyla yarışmamıza katılan değerli yarışmacılarımızdan en ilginç ve akla gelmeyecek yöntem sahiplerini gururla takdim ediyoruz:

1. SEDA SÜSLÜ KAHRAMAN: Spirit Şarjlı Süpürge
2. BEYHAN GÜL: Rullo Saç Maşası
3. SELİN MANOLYA: Butterfly İpli Epilasyon Aleti

Kadınlar Ne İster?

Kraliçeler Pazar günü 12:30’da ekran başında, ödüllü sorular Twitter’da.
Pazar günü hem Evim Mis Evim izleyip, hem de sürpriz hediyeler kazanmak istiyorsanız. Bizi izlemeye devam edin! #kadinlarneister

https://www.facebook.com/Arnica.Senur

BU KAMPANYA ÇOK KONUŞULACAK!

50 inci yılını kutlayan Arnica, Anneler Günü'nü sosyal medyada şimdiye kadar görülmemiş büyük bir kampanya ile kutluyor!
Takipçilerine, dünyanın en gelişmiş yüksek teknoloji ürünü yepyeni bir hediye veriyor! Üstelik tam 5 kişiye!

vipdükkan
Annenize Dünyaları Verin!

İçten bir öpücük ve yanında Vipdükkan’dan şık bir hediye…
Dünyaca ünlü markalar ve özel indirimlerle Anneler Günü hediyeniz için gözünüz bizde olsun…

yayınlandı mı bilmiyorum ama paylaşayım ben yine de
Üye olan veya üyeliğini güncelleyenler arasından hergün 10 kişi Polar Battaniye kazanıyor.
kargoyu biz ödüyoruz.
www.morjeemoda.com

Modahill
Yapılan yanlışlığı uyardığınız için teşekkür ederiz.Editörümüzün hatası nedeniyle kazanan talihliyi baştan belirledik ve Sayın Dilek Bolat a Hediyeyi Vermeyi Uygun Gördük.. Anlayaşınız için teşekkür ederiz...

Eko Halı
Yarışmamıza yoğun ilgi nedeniyle ödül verilecek kişi sayısı 5'e çıkartılmıştır. Yarışma bugün saat 24:00'da sona erecektir. İlginize teşekkür ederiz.

Renault Türkiye
Renault Tutkunları'nda haftayı kapatıyoruz! İhsan Dönmez muhteşem fotoğrafıyla bu haftanın birincisi oldu.

Ayrıca, Yeni haftada yarışacak 4 yeni fotoğrafı ve yüklenen tüm fotoğrafları görmek için sizi Renault Tutkunları'na bekliyoruz!

Renault Türkiye - Renault Tutkunları | Facebook

Forum Mersin Alışveriş Merkezi
Forum Mersin'de alışveriş yapan herkesi bowling oynamaya davet ediyoruz! Linke tıklayın, soruya doğru cevap verin, 27 Nisan - 20 Mayıs tarihleri arasında yaptığınız alışverişin bilgilerini uygulamamıza girerek çift kişilik bowling bileti kazanma fırsatı yakalayın!

https://www.facebook.com/forummersinavm/app_229426777115473

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…