bu kampanya 2011 kasım ayında son bulmuş yanlışlık olmasın
hipp ten kazandığım mamalar geldii ..5 dk sonra yeni bi yarışma daha varr:)
https://www.facebook.com/Selpak/app_354319567947048
Bebeğinizin ilkleri anılarda kalmasın. Onun ilk adımını, ilk “anne” deyişini, ilk gülümsemesini fotoğraflayın, ona tuvalet eğitiminde yardımcı olacak muhteşem ödülü kazanma şansını yakalayın!
koşun kızlar.... 25 tl çek kazandım sonunda
https://www.facebook.com/kadinlarneister/app_318862151515525
tatlıgacıııı ne yükledin 6 tane bana sadece % 30 indirim veriyoo ..benimde ihtiyacım vardı bu ara yaa...
Kadınlar ne isterden bende 25 TL kazandım demekki bu saattlerde başlatılıo :)
ilk anne diyişini nasıl fotoğraflıycaz... kafasının üzerine balon çizip içine annemi yazcaz
Eki Görüntüle 401740 hipp ten gelen mamalarımıızz
kızlar şu rexona siyaha davet den koton dan hediye alan varmı aramızda?
ya ben cüzdan aldım. 3 gün oldu hala mail falan gelmedi. nasıl alıcaz burdan hediye. bilen varsa yazabilirmi lütfen..
off ben kazanamıorum yaa 3 farklı adresden hep 10 tl verdi kızlar yaa
ben gittim aldim bugün cok güzel bayildim:)
ben alali 3 haftayi gecti sanirim hic birsey gelmedi katilim sartlarinda mail gelmesi lazim diye yaziyor ve 2 hafta icerisinde teslim alinmali yaziyor....
bende mail attim rexonaya mail gelmedi ne yapmam lazim uzun zaman oldu yazdim magaza gidip alabilirsiniz diye cevap geldi kotona gittim ürününüz gelmedi telefon nosu birakin biz sizi arayalim dediler ve nihayet dün aradilar... biraz uzun oldu ama hepsini yazmak istedim:)) bu arada saat 12 olmasini bekledim kadinlar ne istere girmek icin ama bir kez katilabilirsiniz diye yazi cikti sizdedemi aynisi cikiyor? herkese hayirli geceler...
herke 3 hesaptan girdim 10 tl dedi acaba sorular cevap önemlimieten önc
demek, kadınlar ne ister 00:00 dan itibaren aktif oluyor..
çok sağol canım. bende yarın kotona gidip bi sorayım bakayım. aldığım cüzdan orda vardı. inşallah alabilirim.
kadınlar ne ister az önce başladı canm. bitmemiştir inş. hemen girip tekrar dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?