ay kızlar duracell de 6 . yedekteyim sıra gelmez dimi
bu arada avea çekleriyle alışveriş ettiğimiz kargolarım geldi,ayakkabı bölümünden 3 adet ayakkabı seçmiştim 2sini iptal etmişler sanırım stoklarında yoktu çok üzüldüm .. hesabıma da hemen tl tutarı olarak yüklemişler,çek tutarını da kupon olarak yüklemişler.yine de 2hafta bekletip stokta yok iptal edildi demeleri hoş değil bence insanın hevesi kursağında kalıyor..ben şunu anlamıyorum birşey aldığımızda son 1 tane kaldı veya tükendi ifadesi yer alıyorsa sonradan nasıl iptal oluyor ?? pek etik gelmedi bana tekrar alışveriş edecek olursam pek güvenerek yapamam heralde çok da güven vermediler açıkçası
bende 1.yedekteyim hiç belli olmaz kii bende bilmiyorum:18:
kızlar sızden bısey rıca etsem duracell 10. Kazanan ve yedek 10. Kısı kım ısım yazarmısnız benm pc gostermıo bı turlu bakamadım
kızlar bir sorum olaacak markafoniden davetle gelen çeklerimiz birleşyiormu yoksa tek tekmı kullanacağız
kızlar ducrosun cvp ne acaba? nane yaptım, yine at kafadan usulü
fikir sensin
merhabalar, algida 4 mevsim dondurma araştırması tamamlanmıştır. Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Hediye kazanan şanslı katılımcılarımızın listesini yakında buradan paylaşıyoruz:
Merve nur akbulut istanbul
ali emre aksoy kayseri
gizem arpacıoğlu bolu
mehmet alper ateş izmir
seval ayaltı istanbul
seda baloglu istanbul
pelin demiral istanbul
mehmet emin dokuz ankara
... Mustafa eslek aydın
jelda gabriella istanbul
vahap izci ankara
merve katırcı ankara
serpil kaya antalya
goksel kaya izmir
ahmet köylü izmir
esra nalbantol düzce
meryem orhan kocaeli
derviş öksüz ankara
mustafa özkan kayseri
belemir şimşek ankara
talihli katılımcılarımızı tebrik ediyoruz. Kendileri ile mail yoluyla iletişime geçilecektir. Sevgiler!
bakabıldım yokum ınsallah yedek arkadaslara sıra gelırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?